Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Spahotell nær stranden i Lloret de Mar

 • Solreiser
 • Lloret de Mar
pris fra kr 5 679
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Forleng sommeren med en spansk solferie! Inkluderer fint hotell, halvpensjon, fly og transport.

Den livlige kystbyen Lloret de Mar tilbyr alt du ønsker deg på en etterlengtet ferie! Om det så er avkjølende bad i et svømmebasseng, svale kveldsbad i havet i solnedgangen eller tapas og god vin du lengter etter, finner du det her. I tillegg bor du på et spahotell hvor du kan senke skuldrene og lene deg tilbake i boblebadet, eller bestille deg en deilig massasje. Du trenger ikke krysse kontinenter for å nyte en deilig ferie ved kysten!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Cleopatra Spa: 4 eller 5 netter
 • Halvpensjon
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Costa Brava - den solfylte middelhavskysten

Bli med til den spanske kysten Costa Brava, og opplev de mange fordelene med denne feriefavoritten. Lloret de Mar er en av Europas mest populære feriebyer og her finnes et herlig strandliv, utsøkt mat og mye underholdning for alle aldre. De gylne strendene inviterer deg til å sole deg og svømme i de blå bølgene og dessuten er kysten med sine mange klipper det perfekte stedet for både snorkling og dykking. Bak de vakre strendene ligger havnepromenader og fjellkjeden Pyrenéene. Mellom de høye fjelltoppene ligger fantastiske naturlandskap der det også finnes flere gode turstier.

Hotel Cleopatra Spa

 • Hotel
 • Lloret de Mar, Spania
Hotel Cleopatra Spa/Exterior

Hotel Cleopatra Spa er et firestjerners hotell dekorert med inspirasjon fra det gamle egyptiske imperiet. Med en beliggenhet i hjertet av Costa Brava, i ferieområdet Lloret de Mar, kun 320 meter fra stranden, er dette en utmerket base for din spanske solferie. Her finner du gratis WIFi og døgnåpen resepsjon. I restauranten serveres frokost, lunsj og middag. Rettene er inspirert av Middelhavskjøkkenet med en internasjonal touch. I Anabus Lounge, kan du slappe av i gode stoler, nyte en kaffe fra kaffebaren og slappe av, lese og kose deg i godt selskap. Cleopatra Spa & Wellness er hotellets stolthet og er utendørs (åpent fra 08:00 to 20:00). Her kan du nyte et utendørs jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og et svømmebasseng. Massasjebehandlinger kan fås mot en avgift. I Oasis Lounge og Terrace finner du et utendørs svømmebasseng med en snackbar service, og solsenger.

 • +6
Les mer
Hotel Cleopatra double room

Standard dobbeltrom

Rommene er lyst og elegant dekorert, og har en balkong. Her har du også ditt eget fullt utstyrte bad med hårføner og toalettartikler. Du har i tillegg tilgang på aircondition, en 32” flatskjerm-TV med internasjonale kanaler via satelitt, og telefon. En safe er tilgjengelig mot en ekstra avgift.

Hotel Cleopatra double room bathroom

Superior dobbeltrom

Rommene er lyst og elegant dekorert, og har en balkong. Her har du også ditt eget fullt utstyrte bad med hydromassasje badekar, hårføner og toalettartikler. Du har i tillegg tilgang på aircondition, en 32” flatskjerm-TV med internasjonale kanaler via satelitt og telefon. En safe er tilgjengelig mot en ekstra avgift.

Våre tips
 • Rolig strand i idylliske omgivelser

  Ønsker du en litt roligere strand enn hovedstranden i Lloret del Mar? Da kan du deg reise til den nærliggende Santa Cristina-stranden, for her nyter du et vakkert kystlandskap i rolige omgivelser.

  Strand Platja de Santa Cristina Strand
 • En oase av hageidyll

  Rett utenfor Lloret de Mar finner du Santa Clotilde Garden, et nydelig hageanlegg med fontener, statuer, subtropiske planter og frodige trær.

  Park Santa Clotilde Gardens Park
 • Pub i katalansk atmosfære

  Her kan du nyte et bredt utvalg av cocktails og lokal drikke i en fin katalansk atmosfære.

  Bar El Pub Bar
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 1 EUR per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 11 i et Standard dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Superior dobbeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 12-99 år gamle: får en rabatt på 15% rabatt per natt
Barn fra 2-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig gratis på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Ventetid transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger 320 meter fra stranden i Lloret de Mar og 75 km fra Barcelona.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret