Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Naturidyll på fortryllende Madeira

 • Solreiser
 • 7 eller 10 netter
 • Funchal
pris fra kr 5 009
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fryd øyet med blomsterøya Madeira! Reisen inkluderer hotell i Funchal med frokost, transport og fly.

La deg forføre av Madeiras uendelige naturlandskap, sjarmerende landsbyer, fargerike hager og det blå havet som slår mot ruvende klipper. Utforsk hovedstaden Funchals livlige atmosfære, nyt godt av den gode maten, kos deg med et glass Madeira-vin og omgi deg med duften av blomster. Madeira er for deg som vil oppdage et paradis uten å måtte reise til andre siden av jorden. Ta føttene fatt på idylliske fotturer som alltid ender opp ved utsiktspunkter som tar pusten fra deg, utforsk grottene, lær deg å surfe eller ta deg et svalt bad i solnedgangen. Madeira er for livsnytere!

Tilbudet inkluderer:
 • Madeira Bright Star Hotel: 7 eller 10 netter
 • Med frokost
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Madeira (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Den blomstrende øya Madeira

Madeira, utvilsomt en av Europas vakreste øyer, ligger midt i Atlanterhavet og er Portugals ubestridte stolthet. Vulkanøya er kjent for sine bølgende bakker og utenomjordiske, frodige natur med fargerike blomster, som i en eneste stor, vidunderlig hage. Det marine livet er også rikt av opplevelser; svøm med delfiner, snorkle eller dykk. De mange landsbyene som er spredt over øya har også hver sin karakter, og med Madeiras lille størrelse kan du rekke innom mange av disse på ferien din. Ønsker du noen dagsutflukter er det flere øyer kun en båttur unna. Har du drømt om å se Galapagos i Ecuador, men vil ikke reise så langt som til Sør-Amerika? Ta da en dagstur til Desertas og få med deg unik flora og fauna. Eller besøk øya Porto Santo for å legge ned strandhåndkleet på en gyllen sandstrand eller snorkle i det klare havet.

Madeira Bright Star Hotel

 • Hotel
 • Funchal, Portugal
Madeira Bright Star Hotel Pool bar

Det 4-stjernede Madeira Bright Star Hotel ligger ca 1 km fra Funchal. Hotellet har et utendørs svømmebasseng med solstoler samt en bar som serverer snacks. Nær hotellet finner du mange restauranter, et kasino og også Cristiano Ronaldo-museet.

 • +2
Les mer
Madeira Bright Star Hotel Twin room

Dobbelt/tvillingrom

Dobbeltrommet er utrustet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, TV, telefon og garderobe. Det private badet er utrustet med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Madeira Bright Star Hotel Double room

Dobbelt/tvillingrom med havutsikt

Dette rommet har utsikt over havet. Dobbeltrommet er utrustet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, TV, telefon og garderobe. Det private badet er utrustet med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Våre tips
 • Alt om Madeira-vin

  Under ferien på øya må du selvfølgelig smake den berømte Madeira-vinen. Det er mulig på Museu da Madeira Wine Company, hvor du også lærer mye om den berømte vinen. Besøker du Madeira i september? Da er du heldig: Festligheter er organisert over hele øya, for da er det druehøsttid.

  Museum Museu da Madeira Wine Company Museum
 • Madeiras historie

  Er du interessert i Madeiras historie? Deretter går du til Story Center, et moderne og interaktivt museum som illustrerer historien og utviklingen av øya og dens kultur.

  Museum Story Centre Museum Museum
 • En blomstrende opplevelse

  Mer enn 10.000 plantearter finner du i denne ekstraordinære tropiske hagen på 7 hektar med utsikt over Funchal. Et vakkert syn!

  Park Monte Palace Tropical Garden Park
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 00:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbelt/tvillingrom
Maks 3 personer i et Dobbelt/tvillingrom med havutsikt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 3-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt med fly.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Det 4-stjernede Madeira Bright Star Hotel ligger ca 1 km fra Funchal.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret