• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Reiseguide inkludert

Sus og dus i pulserende Dubai

 • Storbyferie
 • 3, 4, 5, 6 eller 7 netter
 • Dubai
pris fra kr 6 539
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev den evig pulserende storbyen Dubai inkl. leilighet, frokost, fly & transport.

I De forente arabiske emiraters ørken skyter en skog av høyhus og skyskrapere opp fra ørkensanden, og skaper en moderne oase, som oser av luksus, ekstravaganse og storhet. Velkommen til Dubai! Her må mottoet være dess større dess bedre! Dubai har flere verdensrekorder, blant annet verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, det største pariserhjulet og verdens eneste syv-stjernede hotell — bare for å nevne noe. Etter en dag fylt med verdens største opplevelser, kan du trekke deg tilbake til din leilighet i det sentralt beliggende området Barsha Heights. Her kan du slappe av og nyte utsikten over byen fra hotellets rooftop-svømmebasseng. Så pakk kofferten, og gjør deg klar til en fantastisk tur til Dubai!

Tilbudet inkluderer:
 • Class Hotel Apartments: 3, 4, 5, 6 eller 7 netter
 • Flynetter: Merk at 1 eller 2 netter tilbringes på flyet
 • Frokost
 • 24 timers tilgang til treningsstudioet
 • Svømmebasseng
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Halvdags byomvisning i Dubai
 • Ørkensafari 4x4 BBQ Middag
 • Dhow Cruise med middag
 • Burj Khalifa (kun billett)
Dubai - en by for alle

For 50 år siden var Dubai ikke mer enn en liten fiskerby i ørkenen - uten en eneste skyskraper. Den dag i dag har byen utviklet seg til en av verdens mest spennende metropoler og er en av jordens mest dynamiske og visuelt imponerende byer! Her finner du virkelig alt - det er nesten magisk. Enten om du vil dra på shopping, ligge på stranden, spille golf, stå på ski, ri på en kamel eller besøke den "historiske" delen av byen, så er du på riktig sted i solfylte Dubai.

Class Hotel Apartments

 • Hotel
 • Dubai, De forente arabiske emirater
Class Hotel apartments swimming pool

Dette hotellet ligger i det livlige Barsha Heights-distriktet, sentralt i Dubai. Hotellet har et svømmebasseng på taket og et treningsstudio. Internasjonale retter serveres i restauranten. Fra hotellet er det 5 km til Mall of the Emirates og 9 km til Dubai Marina. Høydepunktene i byen kan lett nås med taxi eller offentlig transport, og en bussholdeplass ligger 500 meter fra hotellet. Du kan fritt benytte deg av hotellets 24-timers åpne treningsrom, rooftop-basseng, og i hotellets restaurant kan du nyte din frokost.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Class Hotel apartments studio

Studioleilighet

2 personer | Leilighet

Studioleilighetene er 32 m² store og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Leilighetene har TV, skrivebord, aircondition, fullt funksjonelt tekjøkken og bad.

Våre tips
Se på kart
 • Aktiv på stranden

  Enten kitesurfing, strandvolleyball, paddleboarding eller kajakkpadling, for deg som ønsker å være aktiv, eller ønsker å se andre være det, dra hit.

  Strand Kite Beach Strand
 • Hvit marmor og minareter

  Seks dager i uken er moskéen også åpen for ikke-muslimer. I skumringen er den opplyste kuppelen spesielt vakker å se på.

  Kirke Jumeirah-moskéen Kirke
 • Luksuriøst kjøpesenter

  Det finnes ingenting som ikke eksisterer her, til og med et akvarium, en dyrehage, fosser og en skøytebane.

  Butikk The Dubai Mall Butikk

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Valgfrie turer

Du kan velge å oppleve mektige Dubai og puste inn byens majestetiske atmosfære på en eller flere valgfrie turer. Turene er tilgjengelige hver dag.

* Halvdags Dubai City Tour: Den engelsktalende guiden viser deg flere av Dubais berømte severdigheter. Du opplever det historiske og kunstneriske området Bastakia, drar på Dubai Museum og seiler i en Abrah (en tradisjonell vanntaxi). Du får mulighet til å ta mange bilder ved Jumeirah Moskeen og Burj Al Arab.

* Ørkensafari med barbecue: Du skal på en rutsjebanetur i ørkenen, hvor du i firhjulstrekkere skal opp og ned sandbanker. Etterfølgende skal du nyte en tradisjonell, arabisk buffé, akkurat som det vil være andre aktiviteter, som magedansershow, vannpiberøyking og kamelridning.

* Dhow-cruise med middag: Du seiler gjennom Dubais bukt, som er omringet av høyhus og skyskrapere. Om kvelden er den en overdådig buffet, og det vil være rik mulighet til å ta fantastiske bilder av opplyste Dubai, når mørket faller på.

* Burj Khalifa (kun billett): Har du noensinne lurt på hvordan utsikten er i 800 meters høyde? På denne turen skal du opp i verdens høyeste bygning, Burj Khalifa. Husk å ta mange bilder og selfies, som du kan vise til venner og familie!

Det er mulig å velge til turene i bestillingsprosessen.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 3 per rom

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Babyseng

Det er ikke mulig å låne en babyseng

Rullestolbrukere

Hotellet har rom for rullestolbrukere. Kontakt vår kundeservice for å arrangere dette.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Svømmebasseng

Der er fri adgang til hotellets rooftop svømmebasseng.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Valuta

De Forenede Arabiske Emiraters valuta Dirham (AED), men USD kan brukes de fleste steder.

Standardkvalitet

Merk at standardkvaliteten på hoteller, fasiliteter, transport og veier ikke svarer til standarden i Europa.

Transport mellom flyplass og hotell

I forbindelse med transport mellom flyplassen og hotellet kan det forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan det forekomme flere stopp på veien til hotellet.

Guidede utflukter

Det er mulig å tilvelge forskjellige guidede utflukter i bestillingsprosessen.

Turene er dessverre ikke egnet til rullestolbrukere.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Fra hotellet er det 5 km til Mall of the Emirates og 9 km til Dubai Marina. Høydepunktene i byen kan lett nås med taxi eller offentlig transport, og en bussholdeplass ligger 500 meter fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret