Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Mallorca: Avslappende ferie i Cala d'Or

 • Solreiser
 • 5, 7 eller 10 netter
 • Cala D'or
pris fra kr 6 539
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en etterlengtet ferie på Mallorca! Tilbudet inkluderer halvpensjon, fly og leilighet på 4-stjerners hotell.

Utforsk Mallorcas naturskjønne omgivelser, ta et avkjølende bad i det turkisblå vannet, eller nyt avslappende dager ved bassengkanten eller på stranden, mens du bor i en ferieleilighet på et 4-stjerners hotell i Cala d'Or! Utforsk shoppingen i hovedstaden Palma og finn din favoritt blant øyas mange tapasbarer. Alt du trenger for en pause fra hverdagens stress og mas!

Tilbudet inkluderer:
 • Club Martha's Resort: 5, 7 eller 10 netter
 • Halvpensjon
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Mallorca (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
Cala d'Or

Cala d’Or ligger i den sørøstlige delen av Mallorca omringet av trær, klipper og vakre sandstrender, butikker, livlige barer og spanske restauranter. Her kan du utforske vakker natur, dra på fisketur eller ligge på stranden. Cala d'Or er et ideelt reisemål for turister som liker variasjon og kontraster i ferien. Øyas hovedstad Palma ligger omtrent 65 km unna.

Club Marthas Resort

 • Hotel
 • Cala D'or, Spania
Pool2

Dette familievennlige hotellet ligger i Cala d'Or, et av Mallorcas mest populære reisemål. Resorten har 279 rom fordelt på 213 leiligheter og 66 studioer, med kort avstand til hotellets bassenger. 4-stjerners Club Martha's Resort har alt for å gjøre familieferien eller ferien for to så behagelig og avslappende som mulig. Hotellet har to utendørs bassenger, ett innendørs basseng, bar og tennisbaner. I hotellets restaurant serveres maten som varm buffé. Hotellet har en ideell beliggenhet med gangavstand til nærmeste strand.

 • +6
Les mer
Apartment2

Studio

Studioet har plass til 2 personer og fra leilighetens terrasse eller altan har du utsikt til hagen eller svømmebassenget. Leiligheten er innredet med en dobbeltseng, parkettgulv, satellitt-TV, aircondition og tekjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn og komfyr. På badet finner du dusj, badekar og hårføner.

Apartment1

Leilighet

Alle leiligheter er store og romslige med dobbeltrom med egen garderobe og to sovesofaer. Et fullt utstyrt kjøkken med alt som trengs for å lage sine egne måltider og et bad med alle fasiliteter. Leilighetene er utstyrt med TV, aircondition og telefon. Vask av klær kan legges til i hotellets resepsjon.

Våre tips
 • Saltfelt på sørenden av øya

  Salt har blitt produsert i basseng med sjøvann som stenges inne, og deretter dampes i solen, i mer enn 2000 år. Saltfeltene i Las Salinas er et av de mest kjente landemerkene på Ibiza, og salthaugene gir et ypperlig utgangspunkt for fotografering i solnedgangen. Stranden Las Salinas er også like i nærheten.

  Park Las Salinas Park
 • Vakker natur

  Mondragón Natural Park tilbyr et bra miljø for fotturer, men også for korte og enkle fotturer. Ta med deg badeklær, da du til og med kan svømme i parken.

  Park Mondragó Natural Park Park
 • Byen med Drach grottene

  I byen Manacor kan du oppleve den verdensberømte Caves of Drach, et av verdens mest imponerende grottesystemer.

  Landsby Manacor Landsby
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 4 personer i et Leilighet
Maks 2 personer i et Studio

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-6 år gamle: bor gratis
Barn fra 7-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Beliggenhet

Dette hotellanlegget ligger perfekt til på Mallorcas Cala d'Or omringet av et vakkert landskap. Her har du kort vei til strand og bysentrum. Ca 2 timer unna byen Palma med buss.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret