• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solferie og all-inclusive på Cuba

 • Solreiser
 • 8, 11, 13 eller 15 netter
 • Varadero
pris fra kr 12 549
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Cubanske sandstrender i Varadero inkl. hotell med all-inclusive, Hop-on-Hop-off busstur i Varadero, fly & transport.

Med en Cuba Libre i hånden og dine føtter solid plantet i den lune karibiske sanden, blir det ikke bedre! Nyt solens varme stråler og gjenskinnet i det turkisblå vannet, mens solen går ned over det uendelige karibiske hav. Slapp av ved svømmebassenget på hotellet eller på de hvite strendene, og opplev området fra en Hop-on-Hop-off busstur i Varadero. Se de legendariske veteranbilene på veiene, fryd deg over de cubanske melodiene, som kanskje frister deg til å bli med på dansen. Bli med til livlige Varadero!

Tilbudet inkluderer:
 • Grand Memories Varadero: 7, 10, 12 eller 14 netter
 • Antall netter i kalenderen utover hotellnettene tilbringes på flyet
 • Med all-inclusive
 • Varadero Hop on Hop off billett
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Havanna (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Seafari Katamaran & snorkeling (fra Havanna)
 • Dagstur til Havanna
Uendelige cubanske strender

Velkommen til det cubanske paradiset på jorden, Varadero! Er du glad i avslapning i strandkanten, er du kommet
til det riktige stedet. Området er kjent for sine kilometervis med hvite sandstrender, som lokker en til å svømme i det krystallklare vannet, og forankre seg i en solseng under en fargerik parasoll med en duggfrisk drink i hånden. Trenger du allikevel å strekke bena og utforske lokalområdet, byr Varadero på noe av Cubas nydeligste natur i Naturreservatet Varahicacos Ecological. Her kan du gå på oppdagelse i Ambrosio Grotten, hvor du kan se de mer enn 2000 år gamle hulemaleriene, gå langs tropeelven Mangón og utforske den cubanske kolonitidens første saltmine, La Calavera (Kraniet).

Hotel Grand Memories Varadero

 • Hotel
 • Varadero, Cuba
Hotel Grand Memories + Lobby

Ditt hotell ligger rett ved den paradisiske stranden i Varadero, Cuba. Hotellet har et svømmebasseng samt spaavdeling og treningsstudio. Her kan du koble av i en solstol på stranden, delta i de daglige vannsportene og nyt kveldsunderholdningen etter middagen som serveres på hotellets 5 restauranter som tilbyr både buffé og á la carte i tillegg til en snacksbar og bassengbar. I området er det også mulighet for vannsport, karaoke, biljard, tennisbane og nattklubb.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Hotel Grand Memories + Standard bedroom

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Hotellets dobbeltrom er innredet i cubansk stil. Rommene er utstyrt med TV, aircondition samt privat bad med badekar, hårføner og toalettartikler.

Våre tips
 • En alpekirke på Cuba

  Denne katolske kirken stammer fra 1938. På tross av dens relative unge alder, får dens materialer og ujevne overflate til å se ut som om den er tatt direkte fra de østerrikske alper og plassert mellom cubanske palmer og tropiske planter.

  Kirke Iglesia Santa Elvira Kirke
 • Underjordisk eventyr i krystallhule

  Selvom det er Cubas eldste turistattraksjon, er den garantert et besøk verdt! Den mer enn 300.000 år gamle grotten er en naturskatt uten like. Fra loftet henger meter lange krystaller fra taket og i bunnen av grotten løper en strøm av klart vann.

  Aktivitet Cuevas de bellamar Aktivitet
 • Tre ned i flaggermushulen

  Tre ned i denne fascinerende hulen og opplev eldgamle hulemalerier malt av Cubas opprinnelige befolkning. Dess lengre du går inn i hulen, dess større er sjansen for at flaggermus vil suse rundt om ørene på deg.

  Park Cueva de Ambrosio Park
Valgfrie turer

Katamaran Snorkling Cruise: Dagstur ombord en katamaran med et snorkelstopp på Cayo Blanco Island, hvor du kan utforske den fargerike undervannsverdenen. Inkluderer lunsj, drikke, snacks og snorkelutstyr. Detaljert informasjon om avgangstiden vil bli gitt ved ankomst til hotellet.

Dagstur til Havanna: Om morgenen klokken 07:45 blir du hentet fra hotellet og tatt med buss til Havanna, hvor du kan beundre de vakreste stedene i byen på en guidet tur. Fra Castillo del Morro, festningen i Havanna har du den vakreste utsikten over byen. Prøv en ekte Daiquiri (cocktailer er ikke inkludert i prisen) på Hemingways Bar La Bodeguita, og nyt et typisk cubansk måltid før du drar tilbake til hotellet. (Ankomst til hotellet klokka 18:30).

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumkostnader
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Barneseng er ikke tilgjengelig.

Internett

WiFi kan tilkjøpes mot et gebyr (betales på hotellet)

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

All-inclusive

All-inclusive omfatter:
Frokost
Lunsj
Middag
Snacks
Drikkevarer (vin, brus, øl og vann) av lokale merker

Inkludert utflukt

Billett til Hop-on-Hop-off busstur i Varadero. Her kan du komme deg rundt og se flere av områdets severdigheter.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Cuba. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Betaling og valuta

Cuba har 2 forskjellige myntenheter, CUC og Cubansk peso. Turister kan kun bruke CUC. Du kan bruke Euro eller USD til å veksle til CUC på flyplassen og i banken.

På Cuba you kan du ta ut penger med kredittkort fra Visa eller MasterCard. Debetkort og American Express er ikke akseptert.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Standardkvalitet

Merk at standard på hoteller, fasiliteter, transport og veier ikke svarer til standarden i Europa.

Transport mellom flyplassen og hotellet

I forbindelse med transport flyplassen og hotellet kan det forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan det forekomme flere stopp på veien til hotellet.

Du mottar mer informasjon om transporten sammen med dine reisedokumenter.

Helseforsikring

Cubansk immigrasjon krever at reisende har et bevis på sin reiseforsikring, oversatt til engelsk, ved ankomst i Havanna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret