• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Tog inkludert

På tur til Praha & Budapest

 • Storbyferie
 • 4 eller 6 netter
 • Tsjekkia, Ungarn
pris fra kr 2 869
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev to vakre hovedsteder på samme reise! Inkluderer 2 eller 3 netter i hver by, togbillett mellom byene og fly.

Gjør deg klar for et minnerikt eventyr til to enestående kulturperler sentralt i Europa: Praha og Budapest! Beundre Prahas gylne bybilde med sin storslåtte arkitektur og historie, før du tar toget gjennom naturskjønne landskap til spabyen Budapest. På denne spennende reisen får du velvære i byenes spa, rimelig shopping, spennende museer og deilig mat og drikke fra to unike kjøkken!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i Praha uten måltid
 • 2 eller 3 netter i Budapest med frokost
 • I bestillingsprosessen kan du se hvilke hoteller du kommer til å bo på.
 • Togbillett Praha (Praha Hlavní Nádraží) - Budapest (Budapest-Keleti Pályaudvar)
 • Fly fra Norge til Praha og fra Budapest til Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Praha og Budapest

Er du ute etter en rimelig tur som har litt av alt? Reis på et vakkert eventyr til Praha og Budapest, og nyt fantastisk arkitektur, slott, kulturarv, panoramautsikter, spabad, velvære-hotell og herlige kvelder med god mat. Du reiser fra Praha til Budapest via tog hvor du kan nyte frodig natur og fantastisk utsikt underveis. Praha og Budapest utstråler en unik sjarm som gjør besøkende betatt av sin skjønnhet gang etter gang. Denne turen er ideell for de som ønsker å nyte det gode liv!

Hoteller

VI jobber med vår pålitelige partner i regionen for å tilby deg et best mulig opphold.

Når du planlegger reisen, etter at du har valgt en dato, vil vi vise deg all informasjonen om hotellene du vil bo på.

Fordeler på alle hotellene

Reiserute

Dag 1 & 2: Historiske Praha

Velkommen til Praha - Tsjekkias gylne hovedstad full av kultur og enestående monumenter rundt hvert hjørne. Praha er kjent som "byen med de hundre spir", og er hjem til utallige vakre kirker i gotisk og barokk stil. Begi deg ut på en gåtur gjennom den gamle UNESCO-listede bykjernen og … Les mer

Dag 3 & 4: Fortryllende Budapest

Du ankommer Budapest-Keleti-togstasjonen etter en vakker reise gjennom bohemske skoger og den ungarske landsbygden (ca 6,5 timers reise). Det er på tide å utforske Budapest, en by med vakre, historiske attraksjoner, livlige barer og avslappende spa. Budapest er verdenskjent for sine termalbad og… Les mer

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Frokost i Praha
 • Transport mellom flyplasser, hoteller og stasjoner
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Enkeltperson tilleggsgebyr

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt er avhengig av avreisedato og lengde på opphold, vennligst gå videre med bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Frokost

I Praha er ikke måltid inkludert
I Budapest er frokost inkludert

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Togreisen

Togreisen fra Praha (Praha Hlavní Nádraží) til Budapest (Keleti Pályaudvar) er omtrent 6,5 time. Den forventede avgangstiden er mellom kl. 9:30 og 12:00.

Rullestolbrukere

Reisen er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret