• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Nyt en magisk førjulstid i Budapest

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Ungarn
pris fra kr 2 719
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev magien i den ungarske hovedstaden i vinter med hotell, frokost og fly.

Budapest ringer julen inn! Den vakre hovedstaden i Ungarn, også kjent som dronningen av Donau, er en by full av overraskelser, og i førjulstiden blir byen enda mer magisk! Knitrende julemarkeder, sang fra ungarske julekor fyller byen og julepyntede gater glitrer mot den mørke himmelen. Besøk spaene Szechenyi eller Gellért, ta en båttur på Donau, gå på skøyter på skøytebanen i parken og kjøp gaver på det store julemarkedet (åpent fra 9. november til 28. desember). Velkommen til en fortryllende førjulstid i Budapest!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i Budapest
 • Frokost
 • Du får hotellinformasjon under bestillingsprosessen
 • Fly t/r Budapest (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Budapest

Budapest er ikke bare et juleparadis. Byen er fylt med spektakulær og mektig arkitektur, som sprer seg over brede boulevarder. Lev deg inn i byens rike historie og se den vakre hengebroen Széchenyi som knytter historiske Buda og moderne Pest sammen. Besøk Budas gamleby i en kabelbane til Castle Hill hvor Budapests Historiske Museum viser spor fra romertiden og fremover. Besøk Trinity Square og se den vakre Matthias kirken fra 1300. Visste du forresten at Budapest er byen med verdens eldste t-banesystem?

Hotell

VI jobber med vår pålitelige partner i regionen for å tilby deg et best mulig opphold.

Når du planlegger reisen, etter at du har valgt en dato, vil vi vise deg all informasjonen om hotellet du vil bo på.

Fordeler på alle hotellene

Våre tips
Se på kart
 • Ungarsk spaopplevelse

  Besøk det mest berømte ungarske spaet med mange bassenger, dusjkabiner og den autentiske atmosfæren. Bygningen i seg selv er også vakker.

  Spa & Velvære Széchényi fürdő Spa & Velvære
 • Byens eldste Ruinpub

  Den eldste ruinbaren i Budapest, og kreativt bygget om til en bar fra gamle ruiner. Du finner mange såkalt ruinbarer i det jødiske kvarter, alle med sin egen stil

  Bar Szimpla Kert Bar
 • Populær blant både turister og lokale

  Den populære byparken Városliget, er stedet hvor både lokalbefolkningen og turister gjerne tilbringer sin helg. Du finner blant annet en dyrehage, et antall museer, et slott, spabad og en fornøyelsespark. Om vinteren finner du også en skøytebane du kan kose deg på!

  Park Városliget Park

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt: 4%
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn til 12 år per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Vinteraktiviteter

Se etter en oversikt over alle vinteraktiviteter i Budapest på denne websiden: http://budapestchristmas.com/

Barnseng

Ikke tilgjengelig

Rullestolbrukere

Reisen er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Ikke tillatt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret