• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Paradisøya Mauritius

 • Solreiser
 • 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15 eller 16 netter
 • Calodyne
pris fra kr 13 289
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Slapp helt av på et 4-stjerners hotell på Mauritius inkl. halvpensjon (all-inclusive kan legges til), fly & transport.

En deilig havbris blåser gjennom håret, den varme sanden sitter mellom tærne, og lyden av bølgeskvulp er som søt musikk i ørene. Det er ikke uten grunn at Mauritius er kjent som det ultimate strandparadiset. Palmestrendene med hvit sand og krystallklart vann gir deg virkelig følelsen av å være på en tropisk strand. Du bor på det 4-stjernede hotellet Seaview Calodyne Lifestyle Resort, som står for ren avslapning. Hvis du skal ha en pause fra stranden, kan du slappe av i hotellets basseng og legge deg ned i en liggestol. Så pakk kofferten din, og gjør drømmeferien din til virkelighet!

Tilbudet inkluderer:
 • Seaview Calodyne Lifestyle Resort: 7, 10, 12 eller 14 netter
 • Avhengig av flyselskap og flytid, kan det være at du tilbringer en eller flere netter på flyet. Antallet netter i bestillingsprosessen samsvarer med reisens totale varighet.
 • Med halvpensjon
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Plaisance (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Heldagsutflukt i katamaran
 • Heldagsutflukt til den sørlige delen av Mauritius
 • Heldagstur om kultur og religion på Mauritius
 • Heldagstur til historiske severdigheter
 • Halvdagstur om den nordlige delen av Mauritius' fortid
Paradis på jord

Tusenvis av kilometer fra Norge, midt i Indiahavet, ligger den tropiske øya Mauritius. Mauritius hører til det afrikanske kontinentet og kalles med rette paradis på jord. Her er du omgitt av makeløse strender, en fargerik undervannsverden og et frodig, vulkansk landskap med ananasplantasjer, jungler og ruvende klipper. Mauritius er som skapt for vidunderlige solferier, men øya byr også på mye annet. Ta en dagstur til nasjonalparken Bras d'Eau, som med sikkerhet vil fortrylle deg med sin frodige skog, fossende elver, vakre fossefall og kritthvite strender. Du kan også besøke byen Port Louis, som er øyas hovedstad og helt sikkert et besøk verdt. Besøk byens markeder, hvor du kan kjøpe lokale suvenirer eller oppleve Champ de Mars, som er en av ​​de eldste hesteveddeløpsbaner i verden. Du kan også se den vakre kirken Reine de la Paix med den tre meter høye marmorstatuen av Jomfru Maria.

Seaview Calodyne Lifestyle Resort

 • Hotel
 • Calodyne, Mauritius
Seaview Calodyne Lifestyle Resort - Pool

Det paradisaktige, 4-stjernede Seaview Calodyne Lifestyle Resort tilbyr ikke annet enn ren og skjær avslapning like ved gylne sandstrender. Hotellet har et utendørs svømmebasseng med liggestoler, spa og velværeområde, to restauranter, en lounge- og strandbar, som begge har åpent til kl. 24.00. Utover det tilbys det kveldsunderholdning med tradisjonell dans og musikk.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Les mer
Seaview Calodyne Lifestyle Resort - Superior room

Superior rom

2 personer | Rom

Superior dobbeltrommene er cirka 47 m² store og har aircondition, telefon, TV, safe, minibar samt eget bad med dusj, hårføner og toalettartikler.

Seaview Calodyne Lifestyle Resort - Deluxe room

Deluxe rom

2 personer | Rom

De ca. 35 m² store deluxe dobbeltrommene har telefon, TV, aircondition, minibar, safe og eget bad med dusj, hårføner samt toalettartikler.

Våre tips
 • Et sant undervannsparadis

  Øya Ile aux Cerfs ligger i Mauritius' største lagune og i et korallrev, som gjør øya til et sant paradis. Øya er ubebodd og kan kun nås med båt. En enestående mulighet for en fantastisk seil- og snorkeltur.

  Park Île aux Cerfs Park
 • En naturskjønn øy med historie

  Det er ikke ubegrunnet at halvøya Le Morne Brabant ligger på UNESCOs verdensarvliste. Det er et fantastisk sted som er perfekt for fotturer langs strandkanten med en enestående utsikt over det turkisblå havet. Øya inneholder også fascinerende historier, fordi den tilbød flere skjulesteder for slaver, som flyktet under øyas kolonitid.

  Fjell Le Morne Brabant Fjell
 • Et fargerikt syn

  I landsbyen Chamarel kan du se et forunderlig, fargerikt syn - en sandbank i syv forskjellige farger! De mange, forskjellige fargene og sandbankenes imponerende mønstre, gjør dette til et nærmest surrealistisk naturfenomen.

  Park Seven Coloured Earth in Chamarel Park
Valgfrie turer

Heldagstur i katamaran: En heldagstur i katamaran langs de spektakulære fossefallene ved Grand River South-East River. Her kan du hoppe i vannet og utforske den forunderlige undervannsverdenen, mens du snorkler ut fra Ile aux Cerfs (Robinson Crusoe Øya). Båtturen inkluderer grillmat, drikkevarer og transport tur-retur. Opplysninger om utflukten og avhentningstidspunktet får du i hotellets resepsjon.

Heldagstur til den sørlige delen av Mauritius: På turen vil du oppleve de vakreste høydepunktene, som den sørlige delen av Mauritius har å by på. Blant annet er Black River National Park, den 7-fargede jorden i Chamarel og Grand Bassin Lake. Dagsturen inkluderer frokost, guide og transport fra hotellet tur-retur fra hotellet. Opplysninger om utflukten og hentetidspunktet får du i hotellets resepsjon.

Kultur og religion: På dagsturen besøker du Triolet Hindutempelet, det eldste tempelet i Nord-Mauritius, hvor du har en spektakulær utsikt over hovedstaden, Port Louis. Du skal også besøke St. Louis-kirken, Jummah-moskeen, det sentrale markedet i Port Louis og mye mer. Dagsturen inkluderer frokost, guide og transport fra hotellet tur-retur. Opplysninger om utflukten og hentetidspunkt får du i hotellets resepsjon.

Heldagstur om historie på Mauritius: Lær om Martello-tårnets historie på en dagstur og besøk Le Morne, som er på UNESCOs verdensarvliste. Dagsturen inkluderer frokost, guide og transport fra hotellet tur-retur. Opplysninger om utflukten og hentetidspunktet får du i hotellets resepsjon.

Halvdagstur om den nordlige delen av Mauritius' fortid: Utforsk severdighetene i nord på en dagstur. Besøk den historiske marinaen, Pamplemousses Hage, Chateau de Labourdonnais, Kolonihusene og prøv den lokale rommen. Dagsturen inkluderer frokost, guide og transport fra hotellet tur-retur. Opplysninger om utflukten og hentetidspunktet får du i hotellresepsjon.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 17 i et Superior rom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 17 i et Deluxe rom
Maks 4 voksne og 1 barn opptil 17 i et Familieleilighet

Enkeltreisende

kr 2 834 - kr 16 334 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 13-17 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 2-12 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Det er mulig å låne en barneseng gratis (avhengig av tilgjengelighet). Kontakt vår kundeservice.

Kjæledyr

Ikke tillatt.

Måltider

Under oppholdet har du inkludert halvpensjon, men i bestillingsprosessen har du mulighet for å oppgradere til all-inclusive
All-inclusive omfatter:
Frokost
Lunsj
Middag
Snacks
Drikkevarer (vin, brus, øl og vann) av lokale merker

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Mauritius. Kontakt Mauritius' konsulat i Norge for mer informasjon:
Løkkalia 12A
0783 Oslo
Norway (+47) 22 55 40 50 jan.roll@frisurf.no

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Mauritius. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Valuta

Mauritius' valuta er Mauritisk rupee (MUR)

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret