• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fortrollende Sør-Afrika på fire hjul

 • Rundreise
 • 14 eller 15 netter
 • Swaziland, Sør-Afrika
pris fra kr 15 169
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Drømmereisen går til Sør-Afrika & Swaziland i 13 netter på 6 ulike hoteller med frokost, leiebil og fly.

Sør-Afrika er hjem til majestetiske dyr, forskjellige kulturer, fantastiske fossefall, røde savanner og høye fjell. Bli med på et eventyr og utforsk det østlige Sør-Afrika på denne rundreisen med din egen leiebil. Swaziland kommer også til å fascinere deg med sin livlige og fargeglade kultur og ruvende fjell og slettelandskap. Se frem til vakre hoteller og hytter, hvorav noen har utsikt over de mytiske nasjonalparkene.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter (den første og siste natten) i Johannesburg
 • 3 netter i Underberg
 • 2 netter i Durban
 • 2 netter i St. Lucia
 • 1 natt i Swaziland
 • 3 netter i Hazyview
 • Avhengig av flyselskap og flytid, kan det være at du tilbringer en eller flere netter på flyet. Antallet netter i bestillingsprosessen samsvarer med reisens totale varighet.
 • Med frokost
 • Leiebil gruppe B
 • Fly t/r Johannesburg (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Reiserute

Dag 1: Johannesburg

Etter ankomst til flyplassen henter du leiebilen og drar etterpå til ditt første hotell som ligger en kort bilreise unna. Landets metropol er også den økonomiske motoren i Sør-Afrika og har mye å tilby sine 4 millioner innbyggere. Se utover byen fra "Top of Africa" ved Carlton Centers-… Les mer

Garden Court Sandton City  eller lignende

Dag 2 - 4: Drakensberg

Neste dag er det på tide å fortsette til naturreservatet Suikerbosrand. Her finner du de majestetiske fjellene i Drakensberg. Kle deg varmt for på høydene kan det være veldig kaldt. Et spesielt høydepunkt i fjellene er Sani Pass som leder deg til innlandsstaten Lesotho. Eventuelt kan du bestille… Les mer

Gooderson Drakensberg Gardens Golf & Spa Resort  eller lignende

Dag 5 & 6: Durban

"Når selve reisen er målet" kan man virkelig si stemmer når det gjelder Sør-Afrika. På veien til Durban venter den imponerende Midlands Meander-veien og Howick-fossefallet i Umgeni-elven. Med alle inntrykk av naturlig skjønnhet kan du bli oppslukt av den største, indiske byen utenfor I… Les mer

The Benjamin  eller lignende

Dag 7 & 8: St. Lucia

Et helt annet landskap venter deg på den syvende dagen i våtmarkene rundt St Lucia. Det UNESCO-beskyttede området er hjem til mange flodhester, krokodiller, fugler og mange andre dyr. Våtområdet i iSimangaliso World Land Park er tilsluttet Det indiske hav og imponerer med sin grønne vegetasjon … Les mer

AmaZulu Lodge  eller lignende

Dag 9: Swaziland

På dag 9 er det på tide å besøke det lille landet Swaziland, som ser litt annerledes ut fra hva du tidligere har opplevd på reisen med sine fjellandskap. Bortsett fra landskapet lokker også lokal kunst og håndverk. Stopp ved Swazi Candle & Craft Center eller aktiver deg med blant annet elve… Les mer

Foresters Arms  eller lignende

Dag 10 - 12: Krügerparken

Tilbake i Sør-Afrika er det på tide å få med seg landets hovedattraksjon. Her kan du beundre landets imponerende utvalg i alle dens aspekter. For å øke dine sjanser til å få se the Big 5 kan du bestille en valgfri Safari gjennom Krügerparken. Glem ikke kameraet og kikkerten, du kommer til å bli … Les mer

Hippo Hollow Country Estate  eller lignende

Dag 13 & 14: Johannesburg

På dag 13 venter panoramautsikt og du kommer tilbake til Johannesburg. Dundrende fossefall, imponerende klippeformasjoner såvel som daler og grotter er perfekte steder for en pause. Den siste natten tilbringer du igjen i Johannesburg. På reisens siste dag er det deretter på tide å kjøre tilbake … Les mer

Garden Court Sandton City  eller lignende
Vilkår for leiebil:

 • Leiebilen er en Ford Fiesta, VW Polo eller lignende i klasse B.
 • Din leiebil venter på deg ved ankomst til Europcar-kontoret i Johannesburg, med full tank. På slutten av reisen returnerer du bilen på samme Europcar-kontor.
 • Føreren av leiebilen må være minst 23 år og maks 74 år og må ha førerkort samt pass med seg ved opphenting av bilen.
 • Sjåfører under 23 år må ha hatt førerkort i minst 2 år.
 • Vennligst ha dine reisedokumenter utskrevet for å vise dem frem.
 • Sjåføren av leiebilen må ha hatt et gyldig førerkort i minst ett år.
 • Forsikring inngår i prisen og inkluderer ubegrenset kjøring og ansvarsforsikring for tredje part, dekk, speil, vindusviskere og skader under og i bilen, tyveriforsikring og flyplasskatt.
 • Ved opphenting av bilen tilkommer et depositum på 1500 ZAR (ca 150 €), som reserveres på sjåførens kredittkort, og senere returneres når bilen leveres tilbake i samme stand som da den ble utlevert.
 • Leiebilen må returneres med en full tank ellers kommer din konto til å bli trukket for dette.
 • Du kan leie et navigasjonssystem.
 • OBS: Føreren av leiebilen må også være hovedsjåføren eller innehaveren av kredittkortet som brukes for å bestille!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Inngang til nasjonalparker
 • Eventuelle kostnader for visum
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Parkering

På de fleste hotellene kan du parkere gratis. På hotellene i storbyene er det mulig å parkere på gaten eller på en parkeringsplass. I det tilfellet koster parkeringsplassen ca. 20-40 ZAR (ca 1-3€) per natt.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Sør-Afrika. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Sør-Afrika. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon:
https://south-africa.visahq.com/embassy/norway/

Vaksinasjonskrav

Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Reise med barn

Advarsel! Små barn oppfordres ikke til å reise i visse deler av Sør-Afrika (blant annet Krüger Park) da det ligger i nærheten av malariarammede områder. For oppdatering og personlig rådgivning kontakt din lege eller instituttet for tropisk medisin.

Foreldre som reiser med barn opp til 17 år må ha en kopi av fødselsattestet (på engelsk). Hvis et barn reiser med bare en forelder, må det skaffes skriftlig samtykke fra den andre foreldre. Ytterligere informasjon finner du her:
https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_sorafrika/id2424513/

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Totalt antall netter på reisen

Avhengig av flyselskap og flytid, kan det være at du tilbringer en eller flere netter på flyet. Antallet netter i bestillingsprosessen samsvarer med reisens totale varighet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret