• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Juletider i magiske Praha

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Tsjekkia
pris fra kr 2 389
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Julen i Praha kan beskrives som et magisk eventyrland! Denne reisen inkluderer hotell, frokost og fly.

Praha er magisk året rundt, men vi alle vet at det er noe spesielt med akkurat julen. Gå på julemarked i Prahas eventyrlige gamleby, med grantrær og kranser kledd i gnistrende julelys. La duften av brente mandler og varm gløgg fylle dine lunger mens du guides rundt blant tsjekkiske delikatesser, kunsthåndverk og stemningsfulle kirkebygninger. Julemarkedene i den tsjekkiske hovedstaden er mellom 1. desember - 6. januar og har ofte et spesifikt tema som blir avslørt i desember, i fjor var det "Prahas historie". Julen er en favoritthøytid hos mange, så tilbring noen netter i Praha og få den ekte julefølelsen!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i Praha
 • Med frokost
 • Du får hotellinformasjon under bestillingsprosessen
 • Fly t/r Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Gylne Praha

Julemarkeder er hovedingrediensen for juleglede i Tsjekkia og julemarkedene i Praha er blant de flotteste og mest imponerende. De lyser opp byen og samler både innbyggerne og turistene sammen for å dele julestemningen, som i et klassisk “winter wonderland”. Her finner du dekorerte små trehus som selger tradisjonelt håndverk, som smykker, leketøy av tre, keramikk, lys, dukker og juledekorasjoner, for å nevne noe. Finn deg et souvenir, kjøp noen julegaver og la deg inspirere av unike juledekorasjoner. Julemarkedene er også perfekt hvis du vil smake på tradisjonsrik julemat. Smak Klobása, en grillet pølse, eller Trdelník, en vidunderlig varm bakevare dekket i sukker.

Hotell

VI jobber med vår pålitelige partner i regionen for å tilby deg et best mulig opphold.

Når du planlegger reisen, etter at du har valgt en dato, vil vi vise deg all informasjonen om hotellet du vil bo på.

Fordeler på alle hotellene

Våre tips
Se på kart
 • Byparken i Praha

  Stromovka Park, også kalt byparken, er et favorittsted blant lokalbefolkningen i Praha. Parken ble opprettet på 1200-tallet som et naturreservat. Her kan du kose deg på en tre kilometer lang sti, sammen med mange andre mindre stier.

  Park Stromovka Park Park
 • Tsjekkisk øl

  Trenger du å hvile føttene under juleshoppingen? På denne puben kan du finne klassiske og kjente, tsjekkiske øl. Vil du smake på Pilsner Urquell, Staropramen eller Budvar?

  Bar Vladislavova 1389/8 Bar
 • Søtt og god med Trdelník

  På Good Food Coffee & Bakery finner du det kjente tsjekkiske bakverket Trdelník: et varmt bakverk dekket av sukker.

  Kaffebar Good Food Coffee & Bakery Kaffebar

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Barneseng

Barneseng er ikke tilgjengelig.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Reisen er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret