• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Karibisk paradis med all-inclusive

 • Solreiser
 • 8, 11, 13 eller 15 netter
 • Punta Cana
pris fra kr 13 049
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Besøk Den dominikanske republikk og nyt en ferie i tropisk klima med all-inclusive. Fly t/r inkludert.

Hvite sandstrender så langt du kan se, turkisblått hav og palmetrær som svaier mildt i vinden. Drømmer du om en ferie langt vekk fra hverdagen under karibiske himmelstrøk? Ja, da er Punta Cana i Den dominikanske republikk den perfekte destinasjon for deg. Her kan du nyte livet på stranden, gå på oppdagelse i den vakre naturen og drikke iskalde forfriskninger ved svømmebassenget. Du bor ved stranden Bávaro på det 4-stjerners Hotel VIK Arena Blanca med all-inclusive. Så finn din indre livsnyter frem og gled deg til en ferie med latinamerikansk stemning og ren avslapning!

Tilbudet inkluderer:
 • VIK Arena Blanca: 7, 10, 12 eller 14 netter (Avhengig av flyselskap og flytid, kan det være at du tilbringer en eller flere netter på flyet. Antallet netter i bestillingsprosessen samsvarer med reisens totale varighet)
 • Med all-inclusive
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Punta Cana (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Karibisk øyparadis

Den dominikanske republikk utgjør to tredjedeler av den tropiske øya Hispaniola i Det karibiske hav og grenser opp til Haiti. Landet er omgitt av fantastisk natur med turkisblått hav, hvite sandstrender, frodige fjell og fruktbare daler. Øyas imøtekommende befolkning skaper en deilig avslappet stemning, og i de små landsbyene kan du se de lokale som tar seg en pause i skyggen av palmene med et spill domino eller andre, som selger kokosnøtter og eksotiske frukter i små boder. La deg forføre av skjønne latinamerikanske toner og kast deg ut i lokale danser som Merengue og Bachata eller slapp av med en god bok og en iskald drink på stranden. Den dominikanske republikk byr også på et fantastisk liv under havets overflate, og øya er en spennende destinasjon for dykkere — alt etter årstiden gjør det behagelige vannet det mulig å oppleve all verdens vakre havplanter, fisk, skilpadder og hvaler. Gled deg til å oppleve dette vidunderlige øyparadiset, god tur til Punta Cana!

Hotel VIK Arena Blanca

 • Hotel
 • Punta Cana, Den dominikanske republikk
Hotel VIC Arena Blanca bird view

Du bor på det 4-stjerners Hotel VIK Arena Blanca kun få meter fra havet og stranden Bávaro. Her kan du for alvor slappe av under karibiske himmelstrøk, og med all-inclusive på hotellet skal du ikke tenke på annet enn å nyte solens stråler og iskalde forfriskninger ved svømmebassenget. Hotellet tilbyr også underholdning og mange sportsaktiviteter for både barn og voksne.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
Hotel VIC Arena Blanca Dobbeltværelse

Rom med hageutsikt

3 personer | Rom

Dette dobbeltrommet på ca. 30 m² har terrasse med utsikt til hagen. Rommet er innredet med et privat bad med hårføner og aircondition, telefon, TV, mini-kjøleskap og safe (kan benyttes mot et gebyr på 2 USD per dag).

Hotel VIC Arena Blanca double room

Rom med havutsikt

3 personer | Rom

Dette dobbeltrommet på ca. 30 m² har terrasse med utsikt til havet. Rommet er innredet med et privat bad med hårføner og aircondition, telefon, TV, mini-kjøleskap og safe (kan benyttes mot et gebyr på 2 USD per dag).

All-inclusive inkluderer:

-Alle måltider, snacks og fastfood (Pizza, Hamburgere, Hotdogs, etc.), is, vann, brus, vin, øl og cocktails (nasjonale merker) i barene og restaurantene.
-Kaffe, te og kake
-Håndklær til svømmebassengene
-Dykkeundervisning i svømmebasseng

Restauranter og barer:
-Frokost, lunsj og middag i restaurant El Mirador.
-Snacks og fast food om ettermiddagen i restaurant El Bucanero
-Middag i à la carte-restauranten Trattoria med italienske spesialiteter (det er ikke nødvendig å bestille bord)
-Middag i à la carte-restauranten Estrella del Mar med internasjonale spesialiteter (det er ikke nødvendig å bestille bord)
Utenfor høysesongen er à la carte-restaurantene ikke åpent på samme tid.

Fri adgang til hotellets 4 barer: Lobby Bar, Lounge Bar Calipso, Beach Bar Bucanero og Disco Fun Pub
-Stort utvalg av nasjonale drinker, brus, juice, øl, cocktails, kaffe, te og husets vin

Aktiviteter:
Underholdning i løpet av dagen og forskjellige shows om kvelden
Aerobic, gymnastikk, danseundervisning, leke i svømmebassenget og på stranden
Miniklubb for barn mellom 4-12 år
Bordtennis
Beachvolley
2 tennisbaner
Fitnessenter

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 12 i et Rom med hageutsikt
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 12 i et Rom med havutsikt

Enkeltreisende

kr 2 098 - kr 8 492 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Den dominikanske republikk. Kontakt den Dominikanske Republikks ambassade i Norden for mer informasjon: Kungsholmsgatan 10, 5th fl, 112 27 Stockholm.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Den dominikanske republikk. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/nord-amerika-sor-amerika-og-karibia/) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Myntenhet og kredittkort

Myntenheten er Dominikansk Peso. 1 NOK er ca. 6 DOP. Det er mulig å ta ut penger i minibank i de største byene og typiske turiststeder. Det er også mulig å vekse USD på hotellene. Resorten din tar i mot de største kredittkortene som f.eks Visa og Mastercard.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Reisens varighet

Avhengig av flyselskap og flytid, kan det være at du tilbringer en eller flere netter på flyet. Antallet netter i bestillingsprosessen samsvarer med reisens totale varighet.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 20 km utenfor byen Punta Cana ved stranden Bávaro, ca. 200 km fra hovedstaden Santo Domingo og omkring 30 km fra flyplassen Punta Cana International Airport.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret