• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Berlin, like før juletiden

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Berlin
pris fra kr 1 769
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev julemagien i Berlins stemningsfulle gater! Reisen inkluderer hotell, frokost og fly.

Kom i julestemning i Berlin! Den hippe, tyske hovedstaden har noe å tilby alle. Fra begynnelsen av november blir Berlin forandret fra en flott og levende storby til en eneste stor og vakker juleby. Her kan du leve deg inn i de tyske julefortellingene som står skrevet i eventyrbøkene. Besøk de mange, glitrende julemarkedene som lyser opp hele byen og finn den perfekte julegaven. Berlin utstråler glamour i denne magiske tiden - oppdag det selv!

Tilbudet inkluderer:
 • Ibis Berlin Ostbahnhof: 2, 3 eller 4 netter
 • Med frokost
 • Velkomstdrink
 • Fly t/r Berlin (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Julemagi i Berlin

En reise til Berlin er alltid en god ide! Talløse interessante museer, flott gatekunst, imponerende monumenter, koselige boutiques og hippe kaféer: her finner du alt. I juletiden blir Berlin litt mer magisk. Gatene er praktfullt dekorert og på torgene står opplyste juletrær. Jul er naturligvis ikke det sammen uten julemarkeder. Heldigvis er det i Berlin nok av markeder å finne. Julemarkedet ved Gedachtniskirche er svært tradisjonelt. Det største julemarkedet finner du på Gendarmenmarkt. På Potsdamer Platz finner du et julemarked hvor mat og drikke kombineres med tegnefilmer for barn. På Alexanderplatz finner du karuseller, sukkerspinn, pariserhjul og enda mer. Julemarkedene i Berlin finner sted fra 26. november til og med 31. desember 2018. Julemarkedet på Gendarmenmarkt er åpent daglig fra 11:00 til 22:00. Avhengig av markedet kan dato og åpningsstider variere.

Ibis Berlin Ostbahnhof

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
lobby area

På Ibis Berlin Ostbahnhof kan du nyte en rikholdig frokostbuffé hver morgen, og både en bar og en døgnåpen resepsjon er tilgjengelig på hotellet. WiFi er gratis å bruke. Med offentlig transport kommer du til Gendarmenmarkt på ca. 20 minutter, og du finner også høydepunkter som Alexanderplatz (1,8 km), Checkpoint Charlie (3,2 km) og Brandenburger Tor (4 km) innen rekkevidde. Hotellet ligger 200 meter fra Ostbahnhof.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
double room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Hotellets dobbeltrom er innredet med en dobbeltseng og privat bad. Du finner dessuten fasiliteter på rommet som aircondition, skrivebord, TV og hårføner.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Tilgjengelig gratis. Ta kontakt med kundeservice på forhånd.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Parkering

Mulig på hotellet for € 10, - per natt (betales på stedet)

Husregler

Ved å bestille dette tilbudet godtar du hotellets husregler og - hvis det er aktuelt - vilkårene for bruk av Wi-Fi på hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Med offentlig transport kommer du til Gendarmenmarkt på ca. 20 minutter, og du finner også høydepunkter som Alexanderplatz (1,8 km), Checkpoint Charlie (3,2 km) og Brandenburger Tor (4 km) innen rekkevidde. Hotellet ligger 200 meter fra Ostbahnhof.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret