• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

La deg forføre av Portugals farger

 • Rundreise
 • 7 eller 9 netter
 • Portugal
pris fra kr 5 039
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Lisboa, Coimbra, Porto og Aveiro utgjør Sør Europas vakreste by-rundreise! 7 eller 9 netter med frokost, leiebil og fly t/r.

Enten det er de kulinariske gledene, sjarmen av lokalbefolkningen, den vakre arkitekturen, den himmelske vinen, eller gatenes skjønnhet - Portugals byer er fantastiske, og hver med sin unike, særegne utstråling! På denne rundreisen blir du kjent med det ekte Portugal. Se både landskap og arkitektur som forvandler seg fra by til by. Dans deg inn i portugisiske rytmer og folkemusikk fra Lisboa, Coimbra, Porto og Aveiro. Lev deg inn i en spennende historie og stemningsfulle gater mens du fordyper deg i Portugals fire gylne hjerter!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Lisboa (2 første og siste natt)
 • 1 eller 2 netter i Coimbra
 • 2 netter i Porto
 • 1 eller 2 netter i Aveiro
 • I bestillingsprosessen kan du se hvilke hoteller du kommer til å bo på
 • Frokost hver morgen
 • Guidet bytur i Aveiro (merk: kun ved rundreiser på 9 netter)
 • Fly t/r (se kalender for tilgjengelige flyplasser)

Hoteller

VI jobber med vår pålitelige partner i regionen for å tilby deg et best mulig opphold.

Når du planlegger reisen, etter at du har valgt en dato, vil vi vise deg all informasjonen om hotellene du vil bo på.

Fordeler på alle hotellene

Reiserute

Dag 1 & 2: Lisboa

Bem-vindo a Portugal! Så snart du har landet, henter du leiebilen din på flyplassen og setter kurs (med en munter musikk gjennom høyttalerne) til byen med de syv åsene, den portugisiske hovedstaden, Lisboa.
Spaser gjennom de smale gatene i det historiske distriktet Alfama opp til Castelo d… Les mer

Dag 3: Coimbra

På dag 3 kjører du ca 200 kilometer i retning nord, hvor du (etter ca 2 timer) kommer til den rustikke middelalderperlen Coimbra. Coimbra, er en elveby i sentrum av Portugal og er i dag en livlig studentby. Under middelalderen var dette Portugals hovedstad. Coimbra er hjembyen til et av verdens … Les mer

Dag 4 & 5: Porto

I dag står fargerike Porto på menyen. Den vakre byen på Douro som vant en plass på UNESCOs verdensarvliste i 1996. Byen er en historisk og stemningsfull edelsten av smale brosteinsgater, fargerike hus så atmosfæriske at du kan nesten se og føle hvordan det var i de samme gatene for over 300 år s… Les mer

Dag 6: Aveiro

Velkommen til byen kjent som "Portugals Venezia". Averios idylliske kanaler slynger seg gjennom historiske hus og lykt-opplyste gater. Aveiro ligger langs kysten, ca 75 km fra Porto. La deg sjarmere av de tradisjonelle moliceirobåtene som ligger langs kaiane og kanskje bli med på en al… Les mer

Dag 7 & 8: Tilbake til Lisboa og hjem

Du har sett og forelsket deg i fire av Portugals herligste byer. Du flyr hjem fra Lisboa på dag 8 (eller 10), men først har du tid til en siste natt i Lisboa. Bruk den siste dagen og kvelden akkurat som du vil. Unn deg en underholdene bytur og nyt en fin middag ute eller kanskje ta en ettermidda… Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Fiat Punto, Renault Clio, Mitsubishi Colt 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle parkeringskostnader
 • Turistskatt i Lisboa ca. kr 10 per person per natt
 • Turistskatt i Porto ca. kr 20 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

kr 1 364 - kr 2 266 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kalender

Avhengig av flyselskap og flytid, kan det være at du tilbringer en eller flere netter på flyet. Antallet netter i bestillingsprosessen samsvarer med reisens totale varighet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret