• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Julestemning i magiske Berlin

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Berlin
pris fra kr 2 029
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Julemarkeder og julekos venter deg i Berlin. Inkl 4-stjerners hotell, frokost og fly.

Alle årstider i Berlin er noe helt spesielt, men i juletiden legger det seg en magisk stemning over denne vidunderlige byen. Tilbring et par dager på julemarkedene, og nyt julelysene som lyser opp byen. Det må man bare komme i julestemning av! På julemarkedene kan du finne noen gode julegaver til familie og venner. Har du bruk for en kort pause fra juleshoppingen? Berlin er en perfekt kombinasjon av kultur, arkitektur og underholdning. Besøk det trendy Kurfürstendamm eller merk julestemningen ved Brandenburger Tor. Du bor på et 4-stjerners hotell med sentral beliggenhet i byen. Velkommen til magiske Berlin!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Catalonia Berlin Mitte: 2, 3 eller 4 netter
 • Med frokost
 • Velkomstdrink
 • Sen utsjekking til kl. 13 (avhengig av tilgjengelighet)
 • Turistskatt
 • Fly t/r Berlin (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Berlin

Glade jul, hellige jul! I juletiden lyser tusenvis av små lys i mange farger i Berlin, og du kan se juletrær rundt om hvert gatehjørne. Selv om den tyske hovedstaden er magisk hele året rundt, er det noe helt spesielt i juletiden. Berlins mange julemarkeder dufter av julegodter, hjemmelagde kaker, varm gløgg og lokale delikatesser, og i det fjerne kan du garantert høre en gatemusikant spille deilige juletoner. Her kan du unnagjøre juleshoppingen på julemarkeder eller i det trendy Kurfürstendamm, som er påkledd i årstidens fargede lys, juletrær og julestemning! Gledelig jul!

Hotel Catalonia Berlin Mitte

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Lounge

Catalonia Berlin Mitte ligger sentralt i Mitte, rett foran Heinrich-Heine-Str. T-banestasjon, og innen 10 minutters gange fra Berlins viktigste severdigheter. Hoteller tilbyr gratis Wi-Fi på alle områder, og et helt nytt treningsstudio og en liten badstue. Du er velkommen til å nyte en drink i Catalonia-cocktailbar, eller et måltid i Kunstwerk-restauranten, som har en terrasse på gårdsplassen. Frokost er tilgjengelig hver morgen, og i helgene kan nytes til kl. 12.00. På Catalonia Berlin Mitte finner du en døgnåpen resepsjon og en felles stue. Hotellet har en unik livsstil sjarm og er dekorert med graffiti av Berlin kunstnere. Gjester vil bli forsynt med PressReader-programmet, som gir deg fri tilgang til et bredt spekter av internasjonale aviser og blader.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
double room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, WiFi, flatskjerm-TV med satellittkanaler og aircondition. De private badene har gratis toalettartikler og hårføner. Rommene inkluderer i tillegg skrivebord, safe og minibar.

Julemarkeder i Berlin

I juletiden kan du finne flere stemningsfylte julemarkeder i Berlin...

 • Gendarmenmarkt: Ved den franske katedralen ligger Berlins nok mest kjente og populære julemarked: Gendarmenmarkt. På den åpne plassen mellom flotte bygninger står de hyggelige teltene som selger alt fra lekre julegodter, vakre julelys og tyske delikatesser. De tusenvis av små lys skaper en virkelig hyggelig stemning på markedet.
 • Alexanderplatz - like ved det ikoniske TV-tårnet, finner du Europas største julemarked med over 5000 julelys. Dette er som å gå direkte inn i en julefortelling med nydelige trehytter med julepynt, julebakst, glassblåsere og mye mer. Julemarkedet på Alexanderplatz åpner vanligvis i slutten av november.
 • Rotes Rathaus: Rotes Rathaus, som ligger i det historiske Neptunbrunnen, huser et flott julemarked. Rammene for markedet er vakre, da Berlins imponerende rådhus tårner seg opp i bakgrunnen, og den flotte St. Maria Kirken er like ved siden av. Det er også en skøytebane og et pariserhjul på markedet, hvorfra du kan se Brandenburger Tor og Potsdamer Platz.
 • Breitscheidplatz: Mer enn 100 juleboder ønsker sine gjester velkommen i Kurfürstendamm ved Kejser Wilhelms Mindekirke. Her er det rik mulighet for å finne en julegave, spise en bratwurst, brente mandler, få en kopp varm kakao og mange andre lekre delikatesser.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 per rom

Enkeltreisende

kr 735 - kr 1 518 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Babyseng

Barneseng er tilgjengelig gratis (avhengig av tilgjengelighet) på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Parkering

Hotellet tilbyr parkeringsplasser ca. 2 minutters kjøring fra hotellet (Brückenstraße 14/15, 10179 Berlin). Parkering koster 15 € pr bil og natt (betales ved parkeringsplassen)

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i hjertet av Berlin, perfekt beliggenhet for sightseeing. Det er også undergrunnsstasjon rett rundt hjørnet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret