• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

200 meter fra stranden på Fuerteventura

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Morro Jable
pris fra kr 6 379
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bo i egen leilighet på Fuerteventura med all-inclusive, fly og transport -kun 200 meter fra stranden!

På jakt etter den spanske solen? Ja, da må Kanariøyene være høyt på listen, og dermed også den skjønne øya Fuerteventura. Med uberørte strender og et behagelig klima året rundt (øya ligger på samme breddegrad som Florida!) er Fuerteventura en av Kanariøyenes favoritter. Fuerteventura er roligere enn de nærliggende øyene Tenerife og Gran Canaria, men er samtidig større enn La Gomera eller Lanzarote, som betyr at øya har et variert utvalg av butikker, barer og restauranter. Du bor i en leilighet på Apartamentos Blue Sea Jandia Luz, hvor du har inkludert all-inclusive og kun 200 meter til stranden. Blir du med?

Tilbudet inkluderer:
 • Apartamentos Blue Sea Jandia Luz: 7 netter
 • Med all-inclusive
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r fra Oslo til Fuerteventura
Fuerteventura

Kanariøyene er en av de mest populære feriedestinasjonene for nordmenn som trenger en omgang sol og varme. Fuerteventura er dog blitt litt oversett av sine brødre Tenerife og Gran Canaria – dette er dog kun et pluss! Fuerteventura er også kjent som øya med den evige våren, da den med sin beliggenhet 100 km fra den afrikanske kysten har solskinn året rundt. Det vulkanske landskapet, de brede sandstrendene og det vakre, blå havet gjør denne øya til det perfekte ferieparadiset. Fra den helt nordlige byen Corralejo kan du hoppe på fergen til denne lille øya nord for Fuerteventura, Isla de Lobos, som er spesielt kjent for sin flora og fauna. Her er en vakker tursti, som fører deg gjennom det varierte landskapet samt til det berømte fyrtårnet Punto Martino. På den nordvestlige siden av Fuerteventura finner du lagunene Cotillo, som er en samling av vakre, uberørte strender. Det krystallklare vannet og de hvite strendene er som tatt ut av et postkort! Her kan man absolutt tilbringe en dag under den varme solen...

Apartamentos Blue Sea Jandia Luz

 • Hotel
 • Morro Jable, Spania
Apartamentos Blue Sea jandia Luz - Pool

Leilighetshotellet Apartamentos Blue Sea Jandia Luz består av 115 leiligheter og ligger kun 200 meter fra Jandía Strand på Fuerteventuras sørvestlige spiss. Leilighetshotellet har et utendørs svømmebasseng med tilhørende barnebasseng. Barn kan også slå seg løs på lekeplassen, og de voksne, som gjerne vil trene på ferien kan benytte hotellets treningsrom. Buffetrestauranten tilbyr et bredt utvalg av retter og baren serverer fargerike cocktails(mot betaling). Videre tilbys det en døgnåpen resepsjon, massasje (mot betaling) og gratis WiFi i resepsjonen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
Apartamentos Blue Sea jandia Luz - Apartment

Ettromsleilighet

2 personer | Leilighet

I leiligheten finner du et soverom med en dobbeltseng eller to sammenstilte enkeltsenger samt en stue med en sovesofa. I leiligheten finnes det også en TV, telefon, safe (mot avgift) og et tekjøkken med mikrobølgeovn, to kokeplater, kjøleskap, brødrister og kaffemaskin. Leiligheten har videre et bad med dusj og en møblert altan eller terrasse.

Våre tips
 • Nydelig natur

  Gå langs kysten med utsikt mot surfere, møt ekornet som kommer for å hilse på, og nyt det imponerende landskapet. Spis med utsikt til det frodige landskapet på parkens restaurant Cofete.

  Park Parque Natural Jandía Park
 • For en god sak

  I denne fascinerende 'skilpadde-barnehagen' kan du se forskjellige stadier av oppdrett av unge skilpadder, før de som er utvokste settes tilbake ut i sitt naturlige miljø i Atlanterhavet. Stor 'thumbs up' for senterets arbeid for å redde disse fantastiske skapningene. Legg veien forbi, og støtt en god sak.

  Tommel opp Turtle nursery Tommel opp
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 i et Ettromsleilighet
Maks 1 person i et Ettromsleilighet for enkeltreisende
Maks 3 personer i et Toromsleilighet

Enkeltreisende

kr 2 463 - kr 3 261 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Barneseng

Det er mulig å låne en barneseng gratis (avhengig av tilgjengelighet). Kontakt vennligst vår kundeservice.

All-inclusive

All-inclusive omfatter:

Frokost fra kl. 08.00 - 10.00
Lunsj fra kl. 12.30 - 14.00
Snacks, is og kaker i bassengbaren kl. 16.00
Middag kl. 18.00 - 21.00

Drikkevarer med eller uten alkohol av lokale merker fra kl. 10.00 - 24.00

Alle måltider serveres som buffé. Merk at det er pen kleskode til middag (f.eks. lange bukser til menn)

Svømmebassenget

Svømmebassenget er åpent året rundt på dagen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Transport mellom flyplassen og hotellet

Hotellet ligger ca. 85 km fra Fuerteventura flyplass. I forbindelse med transporten mellom flyplassen og hotellet kan det forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan det forekomme flere stopp på veien til hotellet. Du mottar mer informasjon om transporten sammen med dine reisedokumenter.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Apartamentos Blue Sea Jandia Luz ligger på Fuerteventuras sørvestlige spiss ca. 200 meter fra stranden og ca. 85 km fra Fuerteventura flyplass.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret