• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Oppdag fortryllende Algarve med leiebil

 • Rundreise
 • 7, 8, 10, 14 eller 15 netter
 • Portugal
pris fra kr 5 229
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Portugals Algarve-kyst venter! Bo på firestjerners hoteller med daglig frokost, leiebil og fly.

Få kystregioner er så fortryllende som portugisiske Algarve: gylne strender, robuste klipper og et hav så azurblått som du nesten ikke trodde var mulig. På denne uforglemmelige reisen får du mulighet til å utforske alt av denne sør-portugisiske perlen. Fortap deg i en rik kulturarv, idylliske landsbyer og et velsmakende og fargerikt kjøkken. Vi har allerede arrangert tre firestjerners hoteller, leiebil og fly, så nå kan du bare glede deg til å avdekke Portugals fineste og mest innbydende region!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter i omgivelsene av Albufeira
 • 2, 3 eller 5 netter i omgivelsene av Lagos
 • 2, 3 eller 4 netter i omgivelsene av Tavira
 • Med frokost
 • Leiebil
 • I bestillingsprosessen kan du se hvilke hoteller du kommer til å bo på
 • Fly t/r Faro (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)

Hoteller

VI jobber med vår pålitelige partner i regionen for å tilby deg et best mulig opphold.

Når du planlegger reisen, etter at du har valgt en dato, vil vi vise deg all informasjonen om hotellene du vil bo på.

Fordeler på alle hotellene

Reiserute

Dag 1 - 3: Albufeiras omgivelser

Velkommen til Portugal! Etter at du har landet, henter du leiebilen din - din beste venn i løpet av ferien - og kjører til ditt første hotell. Her blir du 3 netter hvis du har bestilt en 7-netters tur, 4 netter hvis du har valgt en 10-netters tur og 5 netter hvis du har valgt en 14-netters tur. … Les mer

Dag 4 & 5: Lagos' omgivelser

Etter en god frokost, er det på tide å kjøre lenger vest mot ditt neste hotell, hvor du overnatter dine 2 neste netter (3 hvis du har valgt reisen for 10 netter eller 5 netter hvis du har valgt 14-netters reisen). På veien kan du la deg imponere av det fantastiske naturlandskapet som gjør denne … Les mer

Dag 6 & 7: Taviras omgivelser

I de siste dagene av det sør-portugisiske eventyret kjører du østover til ditt tredje hotell. Her overnatter du 2 netter, 3 netter hvis du har bestilt en 10-netters reise eller 4 netter hvis du har valgt 14-netters reisen. Du vil definitivt besøke den pittoreske strandbyen Tavira med sin fargeri… Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Fiat Punto, Renault Clio, Mitsubishi Colt eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle parkeringskostnader
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt er avhengig av avreisedato og lengde på opphold, vennligst gå videre med bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Barneseng

Vennligst kontakt vår kundeservice for å undersøke om det er mulig å låne en barneseng på hotellene.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Rullestolbrukere

Reisen er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Hotellinformasjon

I bestillingsprosessen kan du se hvilke hoteller du kommer til å bo på

Flytider

Avhengig av flyselskap og flytid, kan det være at flyet ditt lander om natten, og at dette ses i kalenderen som 1 ekstra natt. Antallet netter i bestillingsprosessen samsvarer med reisens totale varighet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret