• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Superior øyhopping i Thailand

 • Rundreise
 • 13 eller 14 netter
 • Thailand
pris fra kr 15 619
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev 12 netter på 4 paradisiske steder med overnatting på superior-hoteller med frokost og fly.

Leter du etter en ferie med total avslapping? Det finner du på Thailand! Lukk øynene mens du setter føttene i den varme sanden. Kjenn brisen fra havet og den svalende vinden gjennom palmetrærne... Det kan nesten virke som om dette landet nyter ferien din like mye som deg! På denne reisen hopper du fra fastlandet til noen thailandske drømmeøyer. Kos deg med den høyst avslappede atmosfæren i Phuket, Kho Phi Phi, Krabi og Khao Lak og bo på noen av de fineste resortene områdene har å tilby. Pakk kofferten med solhatt og snorkleutstyr og sett kursen mot uimotståelige Thailand!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Phuket
 • 2 netter på Koh Phi Phi Island
 • 4 netter i Krabi
 • 4 netter i Khao Lak
 • Frokost hver morgen
 • All transport (delt med andre reisende)
 • 1x temakveld med middagsbuffé uten drikke på The Haven Resort Khao Lak
 • 10% rabatt på mat i restauranten The Haven Resort Khao Lak
 • 10% rabatt på velvære AQUAR Spa under oppholdet The Haven Resort Khao Lak
 • Avhengig av flyselskap og flytid, kan det være at du tilbringer en eller flere netter på flyet. Antallet netter i bestillingsprosessen samsvarer med reisens totale varighet.
 • Fly t/r Phuket (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Reiserute

Dag 1-2: Phuket

Velkommen til Thailand! Begynnelsen på ferien din er så snart du går av flyet og setter føttene i Thailand! Du blir hentet av en sjåfør som tar deg med til det første hotellet på denne turen. Det tar ikke lang tid før du befinner deg i feriemodus. Hva mer kan du ønske deg enn å være i nærheten a… Les mer

Crowne Plaza Phuket Panwa Beach

Dag 3-4: Koh Phi Phi

På dag 3 blir du plukket opp på hotellet kl. 9.00 og tatt til Ao Por Pier. Derfra tar en båt deg rundt kl. 12.00 til øya Koh Phi Phi, en ny eksotisk perle som du vil oppdage. Øyene er kjent for sin frodige natur og fantastiske strender. Bare en av øyene i øygruppen er bebodd: Phi Phi Don. Har du… Les mer

Phi Phi Island Village Beach Resort

Dag 5-8: Krabi

På dag 5 begir du deg til Krabi. Klokken 12:00 sjekker du ut fra hotellet på Koh Phi Phi og tar senere to båter til øya Krabi. Her er palmene høye og vannet er herlig turkist. Ta på deg snorkelutstyret og oppdag det heftige undervannslivet og se hvilke fargerike fisker du kan se! Ettersom Krabi … Les mer

Aonang Fiore Resort & Spa

Dag 9-12: Khao Lak

På dag 9 blir du hentet ca. kl. 11:00. Det siste stoppet på reisen er her, og du begir deg mot Khao Lak. Her har du noen avslappende dager framfor deg på noen av de vakreste strendene du noensinne har sett. Du kan også dra på en utflukt til noen av de nærliggende nasjonalparkene. På dag 13 stige… Les mer

The Haven Khao Lak
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Tillegg for enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Barneseng

Ikke tilgjengelig

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Thailand. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon. http://www.thaiembassy.no/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Valuta

I Thailand betaler du med Thai baht

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.
Dog er transporten mellom fly og hotell, og de forskjellige stedene delt med andre reisende.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Standard

I Thailand er det andre standarder enn i Europa.

Total reisetid

Avhengig av flyselskap og flytid, kan det være at du tilbringer en eller flere netter på flyet. Antallet netter i bestillingsprosessen samsvarer med reisens totale varighet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret