• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Ring inn julen i London

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Storbritannia
pris fra kr 2 669
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bli med til en av verdens flotteste julebyer! Reisen inkluderer hotell, frokost og fly.

Sjarmerende julelys, overdådige utstillingsvinduer, festlig musikk og duften av brente mandler venter på deg i London. Her har du et stort utvalg av muligheter med julegaver til familie og venner kombinert med historie, kultur og mange minner. Julen i London innebærer tusentalls lys, koselige julemarkeder og juleglede. Hvorfor ikke våge deg ut på isen på en av skøytebanene i byen? Feir den beste tiden i året med en førjulsferie i et shoppingparadis!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i London
 • Hotellinformasjonen er synlig i bestillingsprosessen
 • Med frokost
 • Fly t/r London (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Bytur til London

London er alltid like fantastisk, men det spesielle med London i førjulstiden er hvor vakkert Londons innbyggere pynter byen sin. Britene har forstått seg på førjulskos og ønsker deg velkommen til den magiske årstiden. Med sine koselige julefortellinger fra Love Actually, Paddington-bjørnen og Oliver Twist til sine glitrende julegater er London det beste stedet å være i førjulstiden. Få selvsagt også med deg klassikerne Buckingham Palace, Big Ben, West Minister Abby og Notting Hill. Fyll på med noe nytt til garderoben, nyt en øl eller to på en av byens mange uteserveringer og se en musikal i West End. Er du på utkikk etter den perfekte byen å ringe inn julen? London er svaret!

Hotell

VI jobber med vår pålitelige partner i regionen for å tilby deg et best mulig opphold.

Når du planlegger reisen, etter at du har valgt en dato, vil vi vise deg all informasjonen om hotellet du vil bo på.

Fordeler på alle hotellene

Les mer

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Julmarkeder i London

Winter Wonderland i Hyde Park: Dette herlige markedet har ulike attraksjoner du kan kose deg med: Nyt utsikten fra pariserhjulet, gli fremover på skøytebanen og vandre blant de mange markedsbodene, der det selges lokale delikatesser, varme drikker og julegaver. Winter Wonderland Hyde Park er åpen fra og med 22. november - 6. januar (stengt den 25. desember).

Leicester Square Christmas Market: Dette markedet forvandler byen til et magisk eventyrland med tradisjonelle boder der det selges håndlagde produkter samt utsøkt mat og drikke. Om du er heldig, treffer du kanskje også Julenissen! Markedet åpner 9. november og stenger i begynnelsen av januar.

Greenwich Market: Ring inn julen med dette koselige julemarkedet. Her finner du julegaver, god mat og varm drikke som du kan varme deg med. Vandre rundt mellom bodene og lampene og nyt din juleferie! Markedet er åpent fra og med 27. november til og med 24. desember.

Kingston Christmas Market: Hvert år lyser Kingston opp med tusentalls lys. Med over 50 ulike boder finner du mest sannsynlig noen julegaver! Du kan også nyte god mat og drikke her. Eksakte datoer for markedet er ikke bestemt enda, men det kommer til å begynne en gang i november.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Vennligst kontakt vår kundeservice for å undersøke om det er mulig å låne en barneseng på hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Kollektivtrafikk i julen

Merk at kollektivtrafikken i London rundt jul og nyttår kan påvirkes av veiarbeid, arrangementer og serviceavgifter. Om du planlegger å besøke byen mellom 23. desember og 1. januar oppfordrer vi deg til å sjekke kollektivtrafikkstatusen her: https://tfl.gov.uk/status-updates/major-works-and-events/christmas-travel

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret