• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Dykk dypt i Romas rike historie

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4, 5 eller 6 netter
 • Italia
Nyhet
pris fra kr 2 009
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Reis på tur til Italias "friluftsmuseum", Roma! Inkluderer hotell, frokost og fly.

Vi vet alle at Roma ikke ble bygget på en dag, for på denne byreisen ser du mer enn 20 århundrer historie med arkitektoniske mesterverk på hvert gatehjørne. Spaser gjennom hagen til Villa Borghese, besøk Vatikanmuseene, kast en mynt i Trevifontenen og fråts i gelato mens du sitter på et av Spansketrappens trinn. Om kvelden kan du kose deg på en koselig restaurant i det historiske Trastevere-distriktet, og bestill en spaghetti vongole, en deilig, duftende risotto eller en kaprese salat med den ferskeste pestoen du noensinne har smakt. Så dra til den italienske hovedstaden for en sjenerøs porsjon historie, kultur og gastronomi. Benvenuto a Roma!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i Roma
 • Du får hotellinformasjon under bestillingsprosessen
 • Med frokost
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Oslo, Stavanger, Tromso, Trondheim, Sandefjord til Roma
Roma, Roma

Det er få byer som er historisk like interessant som Roma. Siden byen har vært så viktig i etableringen av vestlig sivilisasjon, har den i dag nesten 3000 år med kultur, arkitektur og kunst å dele! Berømte bygninger som Colosseum og Forum Romanum gir deg en surrealistisk opplevelse, som vil gjøre deg oppmerksom på at du står akkurat der hvor det har skjedd for mange år siden. I midten av hovedstaden finner du Vatikanstaten, perfekt for en interessant og spennende morgen eller ettermiddag. Her kan du beundre Peterskirken og Vatikanmuseene med Michelangelos fantastiske 'sixtinske kapell’.

Hotell

VI jobber med vår pålitelige partner i regionen for å tilby deg et best mulig opphold.

Når du planlegger reisen, etter at du har valgt en dato, vil vi vise deg all informasjonen om hotellet du vil bo på.

Fordeler på alle hotellene

Les mer
Våre tips
Se på kart
 • Fersk fisk rett fra havet

  Dar Filet Taro er en skjult perle i Campo dei Fiori, hvor du smaker den beste stekte fisken.

  Restaurant Dar Filettaro a Santa Barbara Restaurant
 • Legendarisk pizza

  Den beste pizzaen i Roma er her, sies det i alle fall. Smak og døm selv!

  Italiensk restaurant Da Baffetto 2 Italiensk restaurant
 • Tid for buffé!

  Bestill en drink og fråtse deretter i en overdådig buffé: det er ekte italiensk 'aperitivo'!

  Bar Momart Cafè Bar
 • Romas vakreste fort

  Med en beliggenhet rett ved elven Tiber kan du nyte en fantastisk 360 ° panoramautsikt over byen. Det er perfekt å fotografere.

  Utsiktspunkt Castel Sant'Angelo Utsiktspunkt
 • Kunst i parken

  Galleria Borghese er et museum, bygget i den praktfulle Villa Borghese, i parken ved samme navn. Se først verkene av Caravaggio og Bernini og drar deretter i parken for å slappe av litt!

  Museum Galleria Borghese Museum

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt: € 4,- per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt er avhengig av avreisedato og lengde på opphold, vennligst gå videre med bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Barneseng

Ikke tilgjengelig

Rullestolbrukere

Hotellet er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Ikke tillatt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Hotellinformasjon

Du får hotellinformasjon under bestillingsprosessen

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret