• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Reiseguide inkludert

Siste sjanse: Stilig hotell på Mallorca

 • Solreiser
 • 4, 5, 7 eller 10 netter
 • Santa Ponsa
Nyhet
pris fra kr 3 969
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Nyt sol og sommer litt lengre! Reisen inkluderer hotell med halvpensjon, transport og fly.

Ønsker du å forlenge sommerens sol og varme? Bli med til det lille ferieparadiset Santa Ponsa på idylliske Mallorca! Ikke pakk ned sommertøyet ennå, for i denne kystbyen er det fremdeles sol, deilige temperaturer og feriestemning. Vandre ned til stranden, kun en spasertur fra hotellet, eller kos deg ved bassengkanten. Denne kystbyen har et idyllisk fjellandskap som bakteppe og inviterer til naturskjønne turer, spennende kultur og en sjarmerende atmosfære - perfekt for en solferie om høsten!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Santa Ponsa Pins 4*: 4, 5, 7 eller 10 netter
 • Med halvpensjon
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Oslo, Stavanger, Trondheim, Sandefjord til Palma de Mallorca
Ferieidyll i Santa Ponsa

Sørvest på Mallorca finner du den lille feriefavoritten Santa Ponsa. Omsvøpt av nydelig natur, fjellandskap og gylne strender, kan denne kystbyen med rette kalles et ekte ferieparadis. Her finner du to nydelige strender, hovedstranden Platja de Santa Ponsa og den mindre bukten Caló d'en Pallisser. Byen har også spilt en rolle i Mallorcas historie, og her finner du spennende, arkeologiske utgravninger fra romersk og maurisk tid.

Feriebyen er godt tilrettelagt for sine soltørste besøkende fra hele Europa, som nyter den billedskjønne utsikten fra marinaen og bukten, mot fjellene og naturen i bakgrunnen. Vil du ha litt av alt på sydenferien din har Santa Ponsa noe for strandbomsen, kulturelskeren, historieentusiasten og for deg som har lagt igjen alle bekymringer hjemme!

Hotel Santa Ponsa Pins 4*

 • Hotel
 • Santa Ponsa, Spania

Hotel Santa Ponsa Pins ligger kun ca. 600 meters gange fra den nærmeste stranden, Santa Ponta Beach, og ca. 400 meter fra Santa Ponsa Plaza. Her finner du også en restaurant som tilbyr internasjonale retter og en bar hvor du kan kose deg med en drink (mot en avgift). Du kan kose deg ved svømmebassenget (åpent hele året), holde deg i form på treningsstudioet og nyte diverse spa- og skjønnhetsbehandlinger (mot en avgift). Gratis WiFi er tilgjengelig i hele hotellet. Resepsjonen er døgnåpen og skulle du ønske å bestille utflukter kan hotellets betjening hjelpe deg.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommet er 24 m² stort, og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fasiliteter inkluderer gratis WiFi, en flatskjerm-TV med satellitt-kanaler, minibar, safe, aircondition og en skrivepult. Du har også ditt eget bad med dusj og et hydromassasje dusjhode. Videre har rommet også en liten terrasse.

Våre tips
Se på kart
 • Middag på marinaen

  Med en fin beliggenhet i "Club Nautico" på Santa Ponsa-marinaen, kan du se frem til et måltid med utsikt over havet. Velg blant kreative middelhavsretter med både fersk sjømat og kjøtt i fokus med gode, spanske viner til i en hyggelig, autentisk atmosfære.

  Restaurant 7 Fuegos Restaurante Restaurant
 • Nydelig utsikt i en arkeologisk park

  Er du interessert i historie, og leter også etter byens beste utsikt? Få begge deler ved å ta turen til parken "Sa Morisca" for utgravninger fra romersk og maurisk tid. Her oppe, kun en spasertur fra Santa Ponsas sentrum, kan du, i tillegg til de arkeologiske funnene også nyte den nydelige utsikten over området.

  Museum Parque Arqueológico - Puig de sa Morisca Museum
 • Marina for luksusyachter

  Fest øynene på alle luksusyachtene i Port Adriano! For deg som setter pris på det lille ekstra, finner du også en rekke luksusbutikker og førsteklasses restauranter langs marinaen.

  Turistattraksjon Port Adriano Turistattraksjon

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Drikke til middagen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Rullestolbrukere

Hotellet er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Svømmebasseng

Svømmebasseng er åpent til ca. november, avhengig av værforhold, da bassenget ikke er oppvarmet. Det er åpent fra 10 til 18 hver dag.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotel Santa Ponsa Pins ligger kun ca. 600 meters gange fra den nærmeste stranden, Santa Ponta Beach, og ca. 400 meter fra Santa Ponsa Plaza. Port Adriano er ca. 3,3 km unna og flyplassen Palma de Mallorca er ca. 21,2 km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret