• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

4*-hotell med takterrasse i Pisa

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Pisa
Nyhet
pris fra kr 2 889
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Se det ikoniske tårnet i Pisa! Ditt 4-stjerners hotell ligger sentralt i hjertet av byen. Inkl. hotell, frokost og fly.

Byen ved elven Arno er mest kjent for det skjeve tårnet, de smale og sjarmerende bydelene og de historiske bygningene. Sørg for å ha med kameraet så du kan forevige oppholdet ditt med et bilde av det mest fotograferte torget i Pisa, Piazza dei Miracoli, og smake på de mange delikatessene byen har å tilby! Hotellet ligger dessuten sentralt i byen og er et perfekt utgangspunkt for dine eventyr i nærheten av severdighetene. Beundre utsikten og solnedgangen fra hotellets takterasse. Drøm deg bort til et italiensk eventyr i Pisa!

Tilbudet inkluderer:
 • Grand Hotel Duomo: 2, 3 eller 4 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r fra Bergen, Oslo, Sandefjord til Pisa
Pisa

Universitetsbyen Pisa er en av de eldste byene i Italia. I tillegg til å være fødselsesbyen til vitenskapsmannen Galileo Galilei er Pisa mest kjent for sitt skjeve tårn. Byen var en gang i tiden en av de fremste hav- og handelsbyene ved Middelhavet og de gamle murene omringer fremdeles byen. Besøk noen av de detaljrike katedralene, flertallige severdigheter krydret med kunstskatter, for ikke å snakke om gastronomien og den regionale vinen. Nyt italienske delikatesser som nyprodusert buffelmozzarella eller parmaskinke og skål i lokalproduserte viner!

Grand Hotel Duomo

 • Hotel
 • Pisa, Italia
Rooftop

Dette 4-stjerners hotellet ligger i hjertet av Pisa og lover et enestående opphold i denne toscanske
byen. Hotellet ligger kun 350 meter fra Piazza dei Miracoli og i området rundt hotellet finnes det et stort antall severdigheter. I tillegg til den perfekte beliggenheten har hotellet en stor takterasse der du kan nyte en herlig utsikt over byen med et glass vin i hånden.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
Double room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommet er ca. 19m² stort og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene har parkettgulv og er utrustet med aircondition, en TV, samt et privat bad med dusj og hårføner.

Våre tips
 • Nasjonalmuseet San Matteo

  På museet finner du verker fra middelalderen og frem til 1500-tallet. Du vil bl.a. se skulpturer av Nicola Pisano og Donatello og en samling av antikke malerier av malere som Berlinghiero Volterrano, Giunta Pisano, Masaccio, Benozzo di Lese og Ghirlandaio. Nasjonalmuseet San Matteo vil fortrylle enhver kunstelsker!

  Museum Museo Nazionale di San Matteo Museum
 • Pisas botaniske hage

  Utforsk den fredelige atmosfæren blant palmer, urtehager, drivhus og 35 orkidé-arter i Pisas botaniske hage. Samlingen dateres tilbake til 1543 og er Europas første botaniske hage etablert av et universitet. Legen og botanikeren Luca Ghini har hatt stor innflytelse på hagen, og på stedets museum skildres hans og hagens historie.

  Park Orto e Museo Botanico Park
 • Shopping på Borgo Stretto

  Denne gaten er den største shoppinggaten i Pisa. Vandre mellom butikkvinduene i store, italienske motehus og se inn i elegante butikker mens du nyter sjarmen på denne middelaldergaten. Bortsett fra hyggelige butikker finner du også koselige barer, kaféer og restauranter.

  Butikk Borgo Stretto Butikk
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på ca 20 kr per person per natt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 2 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 13-99 år gamle: får en rabatt på 20% rabatt per natt
Barn fra 3-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig gratis på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Rullestolbrukere

Reisen er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på denne reisen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Grand Hotel Duomo ligger ca. 350 meter fra Piazza dei Miracoli og det berømte, skjeve tårnet. Pisas sentralstasjon ligger ca 1,6 kilometer unna og flyplassen ligger ca. 4 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret