• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Strålende jul i vakre Vilnius

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Vilnius
Nyhet
pris fra kr 1 289
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Se Vilnius i førjulen! Bo på et unikt hotell inkl. frokost, en treretters middag og fly.

Pepperkaker, gløgg og juleshopping venter på deg i Litauens hovedstad Vilnius. Julen i Vilnius er den største og mest imponerende høytiden i landet, der 5 uker om vinteren er fullpakket med festiviteter og juleaktiviteter. Gå på julemarked, slapp av med en kopp gløgg i hånden og skål inn julen i magiske Vilnius! Ditt hotell ligger bare ca. 10 minutters gange fra den gamle bydelen og er et perfekt utgangspunkt for dine eventyr. Feir ferien din med en inkludert treretters middag på en lokal restaurant i nærheten av hotellet ditt!

Tilbudet inkluderer:
 • Comfort Hotel lt Rock'n'Roll: 2, 3 eller 4 netter
 • Med frokost
 • 1x treretters middag på Loky's Restaurant (2. dagen, kl. 19:00)
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Trondheim til Vilnius
Vakre Vilnius

Litauens sjarmerende hovedstad Vilnius imponerer med spennende historie og vakre bygninger. Byen er full av koselige restauranter med spennende matopplevelser fra det litauiske kjøkken. Byen er hjem til en av Europas største gamlebyer og har vært med på UNESCOs verdensarvliste helt siden 1994.
Vilnius er den byen i verden med flest kirker, og nå i førjulstiden vil det gi ekstra stemning. Kirkeklokkene ringer inn julen, mens korene synger. I tillegg er byen kjent for å ha mange flotte kafeer, stemningsfulle julemarkeder, historiske muséer, og gode shoppingmuligheter i hyggelige brosteinsgater.

Comfort Hotel lt Rock'n'Roll

 • Hotel
 • Vilnius, Litauen
Comfort Hotel lt + Building

Comfort Hotel LT Vilnius er et populært og moderne hotell i sentrum av Vilnius, med en rocka tvist - hotellet har nemlig et musikktema! Popkunst, LP-plater og store portretter av musikkunstnere fra Bob Marley til The Beatles dekorerer veggene i resepsjonen og andre fellesrom mens behagelig toner strømmer fra hotellets egen rockeradio. Ved siden av en livlig stemning tilbyr hotellet også et døgnåpent treningsstudio til sine gjester, gratis WiFi og en stor og sunn frokostbuffé som gir deg den energien du trenger for å få mest mulig ut av ferien. Tar du middagen på hotellet kan du nyte et stort utvalg europeiske retter i hotellets restaurant. Her må du for all del også unne deg selv dessert - hotellet er nemlig kjent for å servere den aller best creme bruléen i Vilnius!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
Comfort Hotel lt + Standard double room bed

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommet er ca 19m² stort og er utrustet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet har også en TV, aircondition og et privat bad med badekar eller dusj.

Jul i Vilnius

Julen er en stor høytid i Vilnius og det spares ikke på kruttet når det kommer til dekorasjoner og å virkelig gjøre mest mulig ut av julen. Fra og med den 1. desember til 7. januar er det julemarkeder og julefeiring i Vilnius.

 • Katedraltorget (1. desember - 7. januar): Dette er det største julemarkedet i byen og den foregår på torget rundt det store juletreet. Her selges vanligvis produkter som te, gløgg og søtsaker men du kan også finne julegaver og souvenirer. Her tennes juletreet den 1. desember kl. 19:00.
 • Town Hall Square (4. desember - 7. januar): Dette markedet er omringet av vakre bygninger og arkitektur, et perfekt sted for å ta bilder! Markedet har et lignende konsept som Markedet på Katedraltorget, men den er litt mindre. Her selges det lokale delikatesser og julegaver til familien og venner. Her tennes juletreet den 1. desember kl. 17:00.
 • Juletoget: Dette juletoget drar rundt i Vilnius i julen og har nå blitt en tradisjon i byen. Toget tar deg til de vakreste plassene i byen som er juledekorerte. Du finner "togstasjonen" ved Katedraltorget.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca 1€ per person og natt (betales på stedet)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig gratis på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Rullestolbrukere

Hotellet er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Treretters middag

Inkludert i oppholdet ditt har du en 3-retters middag på Loky's Restaurant. Ditt bord er booket til den andre dagen av ferien kl. 19:00. Restauranten serverer lokale retter i en herlig atmosfære. Du kommer til å få verdibeviset til restauranten senest 14 dager innen ankomst til hotellet. Vennligst skriv den ut og ta den med til restauranten.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

The Comfort Hotel LT ligger 700 meter fra Vilnius togstasjon og er under 5 km fra Vilnius flyplass. Byens gamleby ligger ca. 800 meter unna hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret