• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Aktivitet inkludert

Cava-smaking i Catalonia med leiebil

 • Solreiser
 • 4, 5, 7 eller 10 netter
 • Sitges
pris fra kr 3 339
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Catalonia er kjent for sin Cava! Oppdag denne regionen med leiebil. Inkl. hotell, frokost, leiebil og fly.

Velkommen til den spanske perlen Sitges! Denne lille byen karakteriseres av sine pittoreske nabolag med en livlig kultur og atmosfære. Dessuten er Catalonia verdenskjent for den sprudlende vinen Cava – legg inn et besøk til den lille byen Vilafranca del Penedes kjent for sine smakfulle bobler. Med egen leiebil har du mulighet til å begi deg ut og oppdage nærliggende byer og steder. Du har også en inkludert utflukt til "Katedralen av Cava" – Sala Puig. Ditt 4-stjerners voksenhotell ligger rett ved stranden i Sitges. Foretrekker du å skåle i Cava? Da er du kommet på rett sted!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Ibersol Antemare Spa: 4, 5, 7 eller 10 netter
 • Med frokost
 • Utflukt med cavasmaking til Codorniu
 • Leiebil
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Oslo, Stavanger, Tromso, Trondheim, Sandefjord til Barcelona
Sitges i Catalonia

Den vakre kystbyen Sitges ligger på Costa Brava, ca. 40 km sør for Barcelona, og nærme naturparken Garraf. Denne koselige, lille byen er en populær destinasjon for turister men også blant Barcelonas innbyggere, siden det unike miljøet byr på vidunderlig natur og mange fritidsaktiviteter. Catalonia er verdenskjent for den spanske versjonen av den franske drikken Champagne – Cava. Oppdag hvor mye Catalonia har å tilby i tillegg til gylne strender og sol. Nyt ferien din og skål med et glass musserende vin!

Hotel Ibersol Antemare Spa

 • Hotel
 • Sitges, Spania
Pool Terrace

Hotel Ibersol Antemare Spa er et adult-only-hotell og ligger kun 50 meter fra stranden i Sitges. Hotellet er omgitt av en vakker hage og et svømmebasseng med solsenger og parasoller hvor du kan nyte den spanske solen. Hotellet er moderne innredet og har en restaurant hvor du nyter din frokostbuffet. Det er også en snackbar, en bar og en hyggelig terrasse.

 • +5
Les mer
Double Standard 1

Avant-garde Rom

Dobbeltrommet er ca. 20m² stort og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet har også aircondition, varme, safe, TV, telefon, minibar og et privat bad med hårføner. Rommet har også en balkong eller terrasse.

Våre tips
 • En naturpark

  Vandre rundt i parken og beundre det spektakulære landskapet og se på ulike dyrearter. Ta med en piknik eller en grill og nyt en deilig lunsj i naturen.

  Park Montnegre i el Corredor Park
 • Historisk kystby

  Pineda de Mar har en 2000 år gammel, interessant historie og det finnes et antall kulturelle bygninger å besøke, som forteller om hendelser fra byens fortid.

  Landsby Pineda de Mar Landsby
 • Kjenn roen i Caldes d'Estrac

  Siden sent på 1800-tallet har Caldes d'Estrac vært et velkjent spasted. Ta en avkoblende pause og nyt termalbadene.

  Landsby Caldes d'Estrac Landsby
Utflukter

I dette tilbudet har du 1 inkludert utflukt og 1 valgfri:
- Codorníu (inkludert): Denne utflukten går til "Katedralen av Cava" der du får høre om historien bak familien Codorníu og deres vingårder. Du får også ta del av produksjonen av cava og smake på to ulike sorter! Vingården ligger i Vilafranca del Penedes. Utflukten skjer på hverdager og tar ca. 90 minutter.
- Besøk på vingården Alta Alella (ikke inkludert): Vandre blant vinrankene, besøk vingården og kjelleren, smak på cava og viner mens du nyter utsikten over havet. Denne utflukten tar ca. 90 minutter. Du kan velge mellom å prøvesmake 3 eller 6 ulike viner. Vingården ligger ca. 60 kilometer fra hotellet, i byen Alella.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Nissan Micra, Seat Ibiza eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Bensin og andre bilrelaterte utgifter
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barn er ikke tillatt på denne reisen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Rullestolbrukere

Reisen er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotel Ibersol Antemare Spa ligger kun 50 meter fra stranden og sentrum av Sitges kun 1,5 kilometer fra hotellet. Flyplassen i Barcelona befinner seg 29 kilometer unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret