• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Alltid solfylt i Lisboa

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Lisboa
Nyhet
pris fra kr 2 399
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Nyt vintersolen i Lisboa! Inkluderer opphold på 4-stjerners hotell, frokost og fly.

Vil du slappe av i den portugisiske hovedstaden i lavsesongen borte fra turisthordene? Europas mest solfylte by, Lisboa, inviterer deg til å nyte vintersolen! Bli kjent med den rike og levende historien, smak den nydelige middelhavsmaten og nyt det behagelige klimaet. Kommer du i førjulstiden kan du til og med finne unike julegaver, og fryde deg over det 30 meter høye juletreet på Praça do Comércio. Hva venter du på? Et 4-stjerners hotell venter i Lisboa!

Tilbudet inkluderer:
 • Olaias Park Hotel: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r fra Bergen, Kristiansand, Oslo, Sandefjord til Lisboa
Lisboa

Tenk deg koselige fortauskafeer og små historiske murhus dekorert av fargerike fliser - synet og lyden av Portugals hovedstad vil sjarmere deg i senk. Start dagen som portugiserne selv, med en himmelsk Pasteis de Belem og nytrukket kaffe- hopp på den ikoniske gule trikken som tar deg gjennom den flotte, bratte byen. På kvelden kan du nyte lyden av en Fado konsert og prøve det smakfulle, tradisjonelle Bacalhau-måltidet med et avkjølt glass fra Vinho Verde. Gå ikke glipp av det koselige kveldslivet i Bairro Alto eller Docas.

Olaias Park Hotel

 • Hotel
 • Lisboa, Portugal
Reception

Det 4-stjerners hotellet Olaias Park Hotel har gode forbindelser og tilbyr en varm atmosfære, service og en fantastisk utsikt over elven Tajo. Din morgen begynner med en daglig frokost i hotellets restaurant med frokostbuffé. Etter en dag full med eventyr kan du koble av med en oppfriskende cocktail i hotellets koselige bar eller sette deg ned i á la carte-restauranten. Hotellet har også et treningsstudio med utsikt over elven, en 24-timers resepsjon, en gavebutikk og en stor parkeringsplass.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
Doubleroom

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommet er ca. 19m² stort og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene er innredet i lyse farger og har aircondition, varme, minibar, kabel-TV, telefon, radio og et privat bad med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Superior room

Superior-rom

2 personer | Rom

Superior-rommet er ca. 19m² stort og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene er innredet i lyse farger og har aircondition, varme, minibar, kabel-TV, telefon, radio og et privat bad med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Våre tips
Se på kart
 • Vintersmaker

  Vil du føle den ekte portugisiske vinterstemningen? Dette gjør du best gjennom smaksløkene, så gå i retning av Confeitaria Nacional og den tradisjonelle Bolo Rei - denne kongelige kaken er kjent for å dekke julebordene!

  Kaffebar Confeitaria Nacional Kaffebar
 • Juledekorasjoner

  Praça Dom Pedro IV er et vakkert og staselig syn i julen. Her dekoreres torget og lyser opp i tusentalls små lamper. Lad kameraet og nyt!

  Marked Praça Dom Pedro IV Marked
 • UNESCO-kloster

  Mosteiro Dos Jerónimos er på UNESCOs verdensarvliste og er et vakkert kloster. Nyt de herlige detaljene av klosteret og se forbi graven for Portugals oppdager, Vasco da Gama.

  Museum Mosteiro Dos Jerónimos Museum

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca 10 kr per person per natt (betales på stedet)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 06:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom
Maks 2 personer i et Superior-rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig gratis på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom for rullestolbrukere. Kontakt vår kundeservice for å arrangere dette.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Parkering

Parkering er tilgjengelig på hotellet mot en avgift på 5€ per dag (betales på stedet)

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger ved en av Lisboas mange bakker og tilbyr en fantastisk utsikt over byen. Metrostasjonen Olaias ligger ovenfor hotellet, og derifra befinner du deg i Lisboas livlige sentrum på 15 minutter. Flyplassen ligger ca. 4,5 kilometer unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret