• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Fang solen i portugisiske Portimão

 • Solreiser
 • 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Portimão
pris fra kr 3 519
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Portugals strender venter! Tilbudet inkluderer din egen leilighet, leiebil og fly.

I den vestre delen av Algarve ligger den vakre kystbyen Portimão. Ditt leilighetshotell ligger nærme den kjente stranden Praia de Rocha der du kan nyte solen på en solstol med tærne i sanden, med en god bok. Du må også vandre på Ribeirinha i Portimão, en strandpromenade som går langs stranden og havet. Med din egen leiebil kan du reise rundt i Portugal og oppdage små edelstener du ellers kanskje ikke hadde fått se. Du kan dra til Lagos på en heldagsreise eller til nasjonalparken Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina og beundre bølgene slå mot klippene. Portugal har mye å tilby – her er ditt neste eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • Apartamentos Jardins da Rocha: 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Uten måltid
 • Leiebil
 • Fly t/r fra Bergen, Oslo til Faro
Portugisiske Portimão

Kom og oppdag en av de vakreste regionene i Portugal! Med sine fargeglade fiskebåter, pittoreske kirker og vakre strender er Algarve en ekte skattekiste klar til å bli oppdaget. Her kan du tilbringe tiden med å oppdage kulturen eller ta deg tid til å bare nyte livet og slappe av med en god bok i solen. Portimão er en vakker by med massevis å se og oppdage i området. Ta deg til stranden Praia da Rocha eller vandre langs stranden på strandpromenaden Ribeirinha. Velkommen!

Apartamentos Jardins da Rocha

 • Leilighet
 • Portimão, Portugal
Pool

Leilighetshotellet Apartamentos Jardins da Rocha ligger i kystbyen Portimão. Hotellet ligger ca. 1 kilometer fra den kjente stranden Praia da Rocha. På hotellet finner du to utendørs svømmebassenger, en liten butikk og en snackbar, en velværeavdeling der du kan nyte diverse behandlinger (mot en avgift), en døgnåpen resepsjon, en tennisbane og en lekepark. Hotellet tilbyr også privat parkering, inkludert i ditt opphold. Hotellet har også en restaurant.

 • +5
Les mer
Quarto T0

Leilighet T0

Denne leiligheten er ca. 45m² stor. Rommet har 2 enkeltsenger og aircondition, flatskjerm-TV, safe, et bord, et fullt utrustet kjøkken (med kjøleskap, mikrobølgeovn, spa, brødrister, kaffemaskin, vogn, og redskaper), samt et privat bad med badekar eller dusj. Rommet har også en møblert balkong.

Quarto T1 (1)

Leilighet T1

Denne leiligheten er ca. 62m² stor. Rommet har 1 dobbeltseng samt 1 sovesofa eller 1 enkeltseng. Rommet har også aircondition, flatskjerm-TV, safe, et bord, et fullt utrustet kjøkken (med kjøleskap, mikrobølgeovn, spa, brødrister, kaffemaskin, vogn, og redskaper), samt et privat bad med badekar eller dusj. Rommet har også en møblert balkong.

Våre tips
 • Kystbyen Lagos

  Lagos er en vakker, gammel by med brostensgater og hvite hus. Med vakre torg, barokkirker, klostere og imponerende museer finnes det mye å oppdage! Det er en koselig by med butikker, kaféer, bakerier og restauranter.

  Landsby Lagos Landsby
 • Vakker strand

  Denne kjente stranden er en populær destinasjon for turister og lokalbefolkningen. Her kan du nyte solen på en solstol med en spennende bok i hånden eller ta et svalende bad i havet.

  Strand Praia da Rocha Strand
 • Lokal mat

  På denne lille restauranten kan du nyte lokal mat i et hyggelig miljø. Maria do Mar fokuserer hovedsaklig på konservert fisk, da det er en veldig tradisjonell komponent i portugisisk matlaging.

  Restaurant Maria do Mar - Conservas Restaurant

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Fiat Punto, Renault Clio, Mitsubishi Colt eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Bensinkostnader og andre bilrelaterte utgifter
 • Måltider
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Leilighet T0
Maks 3 personer i et Leilighet T1

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig gratis på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Rullestolbrukere

Hotellet er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Ditt hotell ligger i Portimão, ca. 80 kilometer fra Faro flyplass. Hotellet ligger ca. 1 kilometer fra stranden Praia da Rocha. I omgivelsene rundt hotellet finnes det restauranter, butikker og barer.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret