• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Generator Hostel i Barcelona

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Barcelona
pris fra kr 1 879
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev verdensbyen Barcelona! Inkluderer opphold på Generator Hostel med frokost og fly.

Barcelona er fullt av eventyr og opplevelser. Her finner du enestående bygninger, magiske gastronomiske opplevelser og et livlig natteliv med trendy cava-barer. Du kommer til å bo nærme severdighetene på ditt hostell rett ved Sagrada Família. Ta turen innom Picasso-museet, shop til du får nok på La Rambla og beundre byen fra Montjuïc Hill. Slå deg ned på en tradisjonell spansk restaurant og nyt et deilig tapasmåltid og et glass sangria og skål inn ferien din. Gå ikke glipp av området Grácia, her har du en autentisk og koselig opplevelse. I den katalanske hovedstaden finnes det mange overraskelser!

Tilbudet inkluderer:
 • Generator Hostel Barcelona: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Med frokost
 • 1 x Hovedrett: à la Carte
 • 1 flaske musserende vin til middagen per rom (barn får en brus)
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Oslo, Stavanger, Tromso, Trondheim, Sandefjord til Barcelona
Verdensvante Barcelona

Om man skulle liste alle “må-se” severdigheter i Barcelona vil det ta sin tid. Byen har nemlig noe for enhver smak og behag. For den som elsker kultur kan man se de vakre bygningene av Gaudí, verdensberømte La Sagrada Familia, Parc Güell og modernistiske Casa Batlló - steder som alle gir byen sine fargesterke ansikter. For deg som har en brennende musikkinteresse er derimot den drømmeaktige konserthallen Palau de la Musica et must, mens Barrio Gotico passer perfekt for dem som bare vil vandre rundt i koselige nabolag. Setter man pris på en fantastisk utsikt bør man istedet ta seg til Montjuïc. Uansett hva det er med Barcelona som lokker deg til å avrunde hver kveld på lokalt vis med tapas, noe kaldt i glasset og mye latter - akkurat som livet skal være!

Generator Hostel Barcelona

 • Hotel
 • Barcelona, Spania
Bar

Generator Hostel ligger i den bohemske bydelen Grácia, ikke langt fra mange av byens severdigheter som Sagrada Família og Plaça de Catalunya. Ditt hostell er innredet med industriell design og med vakre hagedekorasjoner. Fasilitetene på hotellet inkluderer døgnåpen resepsjon, bagasjeforvaring og sykkelutleie (mot avgift). Du kan nyte tradisjonelle spanske smaker i hotellets restaurant og lounge - og kanskje nyte et glass lokal cava etter en dag på byen?

 • +5
Les mer
orange chair bedroom curtains white

Tvillingrom

Dobbeltrommet er ca. 18m² stort og er utrustet med to enkeltsenger, aircondition, varme, skrivebord og leselamper. Det private badet har dusj, hårføner og toalettartikler.

Beds mirror curtain white

Trippeltrom

Trippelrommet er ca. 22m² stort og er utrustet med enkeltsenger eller køyesenger. Rommet har også aircondition, varme, skrivebord og leselamper. Det private badet har dusj, hårføner og toalettartikler.

Flowers bedroom window

Firemannsrom

Firemannsrommet er ca. 22m² stort og er utrustet med enkeltsenger eller køyesenger. Rommet har også aircondition, varme, skrivebord og leselamper. Det private badet har dusj, hårføner og toalettartikler.

Våre tips
Se på kart
 • En taubane over Barcelona

  En taubane, et slott, et friluftsmuseum og en magisk fontene. Her er det mer enn nok å gjøre!

  Turistattraksjon Montjuïc Turistattraksjon
 • En kunsthistorie-leksjon

  Ta deg tid til å se dette flotte museet, som er hjemmet til en enorm samling av katalansk kunst.

  Museum Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) Museum
 • Tapas & sangria

  Palosanto ligger i sentrum av Barcelonas gamle bydel, El Gòtic. Restauranten serverer gode tapas i et elegant miljø. Nyt et glass sangria og tapas med kveldsunderholdning!

  Restaurant Palosanto Barcelona Tapas Bar & Restaurant Restaurant

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt (betales på stedet)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 5 i et Tvillingrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 5 i et Trippeltrom
Maks 4 voksne og 1 barn opptil 5 i et Firemannsrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Firemannsrom: Barnerabatt kun for minst 4 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: bor gratis
Barn fra 6-11 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Trippeltrom: Barnerabatt kun for minst 3 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: bor gratis
Barn fra 6-11 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Tvillingrom: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig gratis på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom for rullestolbrukere. Kontakt vår kundeservice for å arrangere dette før du bestiller.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Inkludert

Tilbudet inkluderer en hovedrett per person i hotellets restaurant samt en flaske prosecco til middagen. Om barn er med i selskapet får de en brus eller liknende.

Beliggenhet

Generator Hostel Barcelona ligger i bydelen Gràcia, bare 1,3 km fra Sagrada Familia og 1,8 km fra Plaça de Catalunya, utgangspunktet for berømte La Rambla. El Prat flyplassen i Barcelona ligger ca. 17,5 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret