• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Skopje & naturopplevelser i Matka Canyon

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 netter
 • Skopje
pris fra kr 1 479
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Makedonske eventyr: Hotell i Skopje med frokost, utflukt til Millennium Cross & Matka Canyon og fly.

Se noe av det vakreste i Makedonia med en kulturrik og naturidyllisk storbyreise i hovedstaden Skopje - et land med vakre vingårder, spektakulær natur, fascinerende historie og kulturopplevelser! Inkludert er også en halvdagstour til byens naturidylliske omgivelser ved Matka Canyon og utsikt over byen fra ikoniske Millennium Cross. Dette er storbyferien for deg som liker å oppleve naturskjønnhet på storbyreise!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Leonardo: 3 eller 4 netter
 • Med frokost
 • Halvdagstur: Matka Canyon og Millennium Cross
 • Fly t/r fra Sandefjord til Skopje
Ytterligere tilvalg
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Makedonia og Skopje

I tillegg til sjarmerende Skopje blir du med til naturidylliske fjellandskaper, glitrende innsjøer og føle historiens vingesus i historiske landsbyer, med både ottomansk og europeisk arkitektur. Makedonias hovedstad er en livlig og romantisk by, som fremdeles er ganske så uoppdaget! Dette er den ultimate destinasjonen om du vil oppdage det beste av Balkan uten den sedvanlige trengselen fra andre turister på en storbyferie kombinert med en halvdagsutflukt til vakre Matka Canyon med et besøk opp til utsiktspunktet ved Millennium Cross!

Hotel Leonardo

 • Hotel
 • Skopje, Makedonia (FYROM)
Lobby

Hotellet ligger mellom det historiske sentrum og Vodnos grønne bakker, hvor det er utsikt mot Millennium Cross. Det er under to kilometer fra flere av Skopjes fremste severdigheter. Det har bare 15 rom som skaper en hyggelig atmosfære. Resepsjonen er døgnåpen, restauranten, som ligger 350 meter unna, serverer makedonske retter, men frokosten kan du nyte på hotellets egen terrasse. Du kan også ta en kaffe i lobbyen, og hotellet har en egen hage du kan slappe av i.

 • +1
Les mer
Double room

Superior trippeltrom

Hotellets dobbeltrom er alle utstyrt med flatskjerm-TV, gratis WiFi, skrivebord, klimaanlegg og behagelige "Sweet Beds"-senger. Du har også eget bad med dusj og hårføner.

Våre tips
Se på kart
 • Et marked med historie

  Et av de mest populære markedene i Skopje, og et av de største i Balkan! Markedet er fylt med alt fra frukt til tobakk, strekker seg øst før elven Vardar. Som senter for handel siden det 11. århundre, representerer markedet den autentiske Skopje. Nyt den pulserende atmosfæren!

  Marked Old Bazaar Marked
 • Lær alt om Mother Teresa!

  Lær mer om legenden Mor Teresa, som ble født i Skopje, og senere ble et ikon. Her får du historien som kom til å karakterisere hele Makedonia. Inngang er gratis!

  Museum Memorial House Mother Teresa Museum
 • Kaffe som eksklusiv drink

  Her serveres kaffe som cocktails - i fancy glass og alltid med noe ekstra til! Bestill en kopp eller et glass fra den eksotiske menyen, i den hyggelige kaféen litt bortgjemt i et rolig nabolag unna byens støy. Kaféen har også regelmessige fotoutstillinger og høytlesninger.

  Bar Li Cafe Bar
 • Skopjes kunstneriske bro

  Denne kunstneriske broen strekker seg over elven Vardar og er smykket med historiske statuer, fine lykter og gatemusikanter. Broen er ikke kun en kobling over Vardar, men leder også hele veien til landets arkeologiske museum ‘National Archaeology Museum’.

  Turistattraksjon Art Bridge Turistattraksjon

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Informasjon om utflukten

Inkludert i reisen er også en halvdagsutflukt med taubane til Millenium Cross og et besøk til Matka Canyon på reisens 2. dag. Du opplever det historiske Skopje Fortress og Vodno Mountain med en guide, og tar taubanen til Millennium Cross, der du har en nydelig utsikt over Skopje, med det 66 meter høye tårnet ved din side. Deretter utforsker du landsbyen Gorno Nerezi og den bysantinske kirken St. Panteleimon. På tilbakeveien reiser du dypt inn i naturvakre Matka Canyon som er hjem til høye fjell, gamle grotter, sjarmerende daler og middelalderklostre - før du reiser i komfort til Porta Makedonia.

Detaljer om utflukten:

Utflukten starter kl. 13:00
Utflukten starter ved parkeringsplassen ved fortet Kale i Skopje
Utflukten varer i 4 timer
Du slippes av ved Gate Macedonia (sentralt i Skopje)
Engelsktalende guide er inkludert
Taubane opp til Millennium Cross
Du får din offisielle billett ved bestilling

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 13:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 00:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

kr 831 - kr 1 154 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig gratis på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom for rullestolbrukere. Kontakt vår kundeservice for å arrangere dette før du bestiller.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotel Leonardo ligger sør for det historiske sentrum av Skopje, ca. 2 km fra Vardar-elven og Stenbroen. Fra flyplassen "Alexander The Great" er avstanden ca. 24 km.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret