• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Yucatán - strender og antikke templer

 • Rundreise
 • 11 eller 12 netter
 • Mexico
Nyhet
pris fra kr 15 279
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Drømmer du om å kombinere severdigheter med strand og avslapning? Dra til Yucatánhalvøya med inkluderte hoteller, frokost, utflukter og fly.

Mangfoldige Mexico lokker med en uslåelig kombinasjon: her kan du oppleve uforglemmelige, kulturelle eventyr med avkoblende dager på stranden. Lokale eksperter leder deg rundt ved Maya-sivilisasjonen og de vakreste templene og de kritthvite sandstrendene i Playa del Carmen byr på strandkos. Bestill en klassisk margarita, kjenn den varme vinden og spis lokale delikatesser. Du bør sikre deg at du har nok batteri og plass på kameraet, for her er det mange fotomuligheter. Denne halvøya har mye å tilby – velkommen til Yucatán!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Playa del Carmen (første natten)
 • 2 netter i Merida
 • 7 netter i Playa del Carmen
 • Eventuelle netter på flyet (OBS: Vises som ekstra netter utover hotellnettene i kalenderen)
 • Frokost (du kan velge all-inclusive for 7-netters oppholdet i Playa del Carmen)
 • Utflukter
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Trondheim, Sandefjord til Cancún

Dag 1: Yucátan

¡Bienvenido a Mexico! Nærmere bestemt velkommen til halvøya Yucátan. Fra Cancun flyplass blir du hentet til hotellet ditt, hvor du kan lade opp batteriene etter flyreisen. Her kan du slappe av ved bassenget, utforske byens sjarmerende gater og uendelige sandstrender. Du kan også gå på oppdagelse… Les mer

Hotelito del Mar By Xperience Hotels  eller lignende

Dag 2-3: Ek Balam & Uxmal

Dag 2: De neste par dagene skal du sammen med en guide oppleve noe av de best bevarte maya-templene i Mexico, og se et av verdens syv moderne vidundere. Du skal på en tidsreise uten like! Etter frokost blir du hentet på hotellet kl. 07.00 og tatt med til din første utflukt. Omgitt av en tettbevo… Les mer

Gamma Mérida El Castellano  eller lignende

Dag 4-10: Coba & Tulum

Dag 4: Du blir hentet på hotellet kl. 07.00 og tatt med til de arkeologiske severdigheter Coba og Tulum. I hjertet av jungelen finner du den velbevarte mayabyen Coba, kjent for sine hevede steinveier, inngraverte steiner og pyramiden Nohoch Mul. Etterpå fortsetter du til Riviera Maya ved havet, … Les mer

Hotelito del Mar By Xperience Hotels  eller lignende

Dag 1: Yucátan

¡Bienvenido a Mexico! Nærmere bestemt velkommen til halvøya Yucátan. Fra Cancun flyplass blir du hentet til hotellet ditt, hvor du kan lade opp batteriene etter flyreisen. Her kan du slappe av ved bassenget, utforske byens sjarmerende gater og uendelige sandstrender. Du kan også gå på oppdagelse… Les mer

Hotelito del Mar By Xperience Hotels  eller lignende

Dag 2-3: Ek Balam & Uxmal

Dag 2: De neste par dagene skal du sammen med en guide oppleve noe av de best bevarte maya-templene i Mexico, og se et av verdens syv moderne vidundere. Du skal på en tidsreise uten like! Etter frokost blir du hentet på hotellet kl. 07.00 og tatt med til din første utflukt. Omgitt av en tettbevo… Les mer

Gamma Mérida El Castellano  eller lignende

Dag 4-10: Coba & Tulum

Dag 4: Du blir hentet på hotellet kl. 07.00 og transportert til de arkeologiske severdigheter Coba og Tulum. I hjertet av jungelen finner du den velbevarede mayabyen Coba, kjent for sine hevede steinveier, inngraverte steiner og pyramiden Nohoch Mul. Etterpå fortsetter du til Riviera Maya ved ha… Les mer

Allegro Playacar
Valgfrie utflukter
 • Utflukt med Katamaran til Isla Mujeres: denne øya er et magisk og vakkert sted rett utenfor Cancún. Utflukten starter ved havnen i Cancún der du klatrer opp på en katamaran og reiser ca. seks kilometer til Isla Mujeres. Du kan også bestille en guidet snorkletur og oppdage det livlige og vakre marine livet. Under denne utflukten besøker du øyas sentrum og nyter en lunsj på en lokal restaurant. Vid slutet av dagen kan du njuta på stranden på øya før det er på tide å dra tilbake med katamaranen til Playa del Carmen. Utflukten tar ca. 10 timer og du kan bestemme dag på stedet.
 • Utflukt til Río Secreto: Denne utflukten går til Río Secreto der du går på eventyr i de magiske grottene og beundrer stalakittene. Utflukten inkluderer en engelsktalende guide, inngang til parken og lunsj på en lokal restaurant. Det inkluderer også diverse tilbehør du kan komme til å behøve, som håndklær, safe, samt drikke og snacks. Utflukten tar ca. 4 timer og du kan bestemme dag på stedet. Inkluderer ikke transport eller drikke til lunsjen.
 • Høydepunktene på Cozumel: Denne 10-timers utflukten begynner med en båttur til øya Cozumel. Når er på på øya kan du snorkle blant korallrev, utforske severdigheter eller besøke Maya-ruinene. Du besøker også Crocodiles & Tequila Hacienda. Utflukten inkluderer en engelsktalende guide, lunsj på en lokal restaurant, drikke og snorkling. Du kan velge dag for utflukten på stedet. Inkluderer ikke drikke til lunsj eller havneavgifter.
Tilvalg av all-inclusive

Pakken med all-inclusive inkluderer: Playa del Carmen (på hotell Allegro Playacar).
Ubegrenset antall måltider, forrett, snacks og drikke i 3 restauranter, 4 barer og en sportsbar.
3 barnebassenger med aktiviteter for barn
Sportsaktiviteter: 2 opplyste tennisbaner, dykketimer i bassenget, mulighet for å spille beachvolleyball, bordtennis, dart, biljard, basketball, kajakpadling, snorkling, bodyboarding og seiling.
Servering av snacks 24 timer i døgnet.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Eventuelle visumkostnader
 • Eventuelt ESTA-visum (ved mellomlanding i USA)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Standardrom med frokost
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Standardrom med all-inclusive

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Barnseng

Barneseng finnes dessverre ikke tilgjengelig på hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Internett

De fleste hotellene har gratis WiFI, men om du ikke velger all-inclusive på Allegro Playacar koster Wi-Fi ekstra.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Reisedokumenter

Du får et dokument sammen med alle reisedokumentene du trenger
for transporten fra Cancun flyplass til ditt første hotell i Playa del Carmen. Vennligst skriv ut denne før avreise. Du kommer til å få alle andre reisedokumenter ved ankomst.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Passregler

Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter reisens slutt.

Visumkrav

Nordmenn trenger ikke visum for å reise til Mexico.

ETA og ESTA

Om du har en mellomlanding i USA må du ha en ESTA-tillatelse. For mer informasjon, vennligst besøk: http://www.esta.us/norway.html

Om du har en mellomlanding i Canada må du ha en ETA-reisetillatelse. For mer informasjon, vennligst besøk: https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta.html

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A for reiser til Mexico. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Valuta

I Mexico brukes valutaen peso (MXN). I turistområder kan amerikanske dollar ofte brukes

Reisegruppe

Det finnes ikke et minimum antall for denne reisen. Dette innebærer at du kan reise alene eller i en gruppe på maks 16 reisende.

Reiseplan

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Standard

Vær oppmerksom på at hotellstandarden kan avvike fra hoteller i Europa.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Ekstra netter

Merk at netter utover de som er nevnt kan foregå på flyet. Informasjon om dette får du under bestillingsprosessen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret