• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Gresk eventyr i Halkidiki med leiebil

 • Solreiser
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Nea Kallikratia
pris fra kr 3 729
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Gå ikke glipp av lavsesongen i ferieparadiset Halkidiki. Kos deg på et 4-stjerners hotell og oppdag området med leiebil uten turisthordene!

Vil du oppleve Halkidiki som en lokal? Hellas er populært for soltørste turister om sommeren, men dette ferieparadiset er også nydelig om vinteren. Sett deg i leiebilen og utforsk historiske landsbyer, bildeskjønne naturlandskap, og lokal, gresk sjarm. Få kultur, historie, spa og det deilige, greske kjøkkenet på ett og samme eventyr. Få en smak på vintersolen i Hellas på et 4-stjerners hotell med spaavdeling - den perfekte feriekombinasjonen av avslapning og nye opplevelser!

Tilbudet inkluderer:
 • Secret Paradise Halkidiki Hotel & Spa: 4, 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Med frokost
 • Velkomstdrink
 • 1 gratis inngang til sauna, jacuzzi og innendørs svømmebasseng
 • 2 gratis innganger til sauna, jacuzzi og innendørs svømmebasseng
 • Kun for opphold på minst 7 netter: Spainngang 2 ganger per opphold ved opphold mellom oktober og mars
 • Leiebil
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Trondheim, Sandefjord til Thessaloníki
Vintersol i Halkidiki

Halkidiki er riktignok en av Hellas' mest populære soldestinasjoner om sommeren, men visste du at det også er et ferieparadis om vinteren? For deg som liker å oppdage en solfylt destinasjon med litt lavere temperaturer borte fra stranden, er Halkidiki en harmonisk blanding av fjell og hav i lavsesongen, spesielt når du har din egen leiebil. Legg turen innom idylliske Mount Cholomontas hvor du kan kjøre fra landsby til landsby på de smale veiene, som Arnaia og Poligoros, de mest besøkte landsbyene om vinteren. Bli kjent med den lokale kulturen og historien, kjøp med et suvenir fra en lokal butikk eller et marked, sett deg ned på en autentisk restaurant og smak de greske delikatessene.

Den vakre naturen i Halkidiki gjør det også til et paradis for deg som liker fotturer. Velg en av de mange rutene tilpasset ditt nivå, og omgi deg med naturlig skjønnhet på alle kanter. Om du ønsker å ende opp med en nydelig utsikt mot havet, eller en koselig, liten landsby på veien, finnes det en rute for deg. En times kjøretur fra Halkidiki finner du også Kassandra, nær landsbyen Agia Paraskevi, hvor du kan kose deg i et av de termale spaene som er åpne hele året. For et lite storbyeventyr ligger i tillegg Thessaloniki under en times kjøretur unna. I Halkidiki selv er det også mange arkitektoniske utgravninger, så du får en ferie som er like avslappende som spennende!

Secret Paradise Halkidiki Hotel & Spa

 • Hotel
 • Nea Kallikratia, Hellas
Lobby © Secret Paradise Hotel & Spa

Dette 4-stjerners, familievennlige hotellet har en utmerket beliggenhet mindre enn 350 meter fra stranden i byen Nea Kallikrati på den idylliske halvøya Halkidiki. I hotellets hjemmekoselige restaurant spiser du frokost og annen god mat og drikke. Barna kan leke på hotellets lekeplass.

Her kan du slappe av på hotellets spa- og velværeavdeling, som er inspirert av antikkens Hellas. I denne rolige oasen kan du nyte badstue, hammam, boblebad samt treningsstudio på en hel dag uten avgift. Inngang for ytterligere dager kan kjøpes på stedet og det gjelder til og med bestilling av massasje og andre behandlinger.

 • +10
Les mer
Room © Secret Paradise Hotel & Spa

Standard dobbeltrom

I den sjarmerende atmosfæren og de luksuriøse omgivelsene, får du et komfortabelt opphold på dobbeltrommet som er innredet i varme farger. Rommet er utstyrt med en telefon, TV, aircondition, safe, minibar, WiFi og et privat bad med hårføner, badekåpe og gratis toalettartikler.

Room 2 © Secret Paradise Hotel & Spa

Dobbeltrom med havutsikt

I den sjarmerende atmosfæren og de luksuriøse omgivelsene, får du et komfortabelt opphold på dobbeltrommet som er innredet i varme farger. Rommet er utstyrt med en telefon, TV, aircondition, safe, minibar, WiFi og et privat bad med hårføner, badekåpe og gratis toalettartikler. I tillegg har rommet havutsikt.

Room 3 © Secret Paradise Hotel & Spa

Standard trippeltrom

I den sjarmerende atmosfæren og de luksuriøse omgivelsene, får du et komfortabelt opphold på trippeltrommet som er innredet i varme farger. Rommet er utstyrt med en dobbeltseng og en enkeltseng, en telefon, TV, aircondition, safe, minibar, WiFi og et privat bad med hårføner, badekåpe og gratis toalettartikler.

Våre tips
 • Halkidikis grotteverden

  Hulen gir et innblikk i menneskehetens tidlige historie for 700.000 år siden! Et høydepunkt er "Petralona-skallen", den antatt eldste hominiden funnet, noe som har gjort hulen internasjonalt kjent. I hulen finnes det også peiser, verktøy, ben og tenner fra mennesker.

  Turistattraksjon Petralona cave Turistattraksjon
 • Aristoteles på nært hold

  Restene av den gamle byen ligger nå på den sørøstlige kysten av byen Olympiada, på halvøya Liotopi. Et besøk hit er virkelig et kulturelt høydepunkt. Hvorfor? Her ble nemlig filosofen Aristoteles født!

  Kunst & Kultur Stageira Kunst & Kultur
 • Smaken av souvlaki

  Agios Prodromos er en liten landsby i Halkidiki, ved foten av Mount Holomontas. Innbyggerne er best kjent for kunsten å lage den beste souvlakien, en godt bevart hemmelighet. Smak også på andre lokale delikatesser som honning, søtsaker og brød mens du er på besøk.

  Landsby Agios Prodromos Landsby

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Toyota Yaris 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 3 € per rom per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Standard dobbeltrom
Maks 2 personer i et Dobbeltrom med havutsikt
Maks 3 personer i et Standard trippeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Velvære

Svømmebasseng, både inne og ute finnes på hotellet.
Hotellet har også et eget spa med badstue, hammam, boblebad og treningsstudio. Du får gratis inngang for to valgfrie dager for kjøp av minst 7 netters opphold mellom oktober og mars (inngang for flere dager kan kjøpes til).

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Valgfri All-inclusive (mot avgift)

I dette tilbudet er frokost inkludert, men du har også mulighet til å legge til halvpensjon og all-inclusive.
Velger du all-inclusive får du frokost-, lunsj- og middagsbuffé samt alkoholfri og alkoholholdig drikke (restaurantens og barens åpningstider får du oppgitt ved ankomst på hotellet).

Beliggenhet

Secret Paradise Halkidiki Hotel & Spa ligger 300 meter fra stranden og bare 400 meter fra Nea Kallikratia sentrum. Fra flyplassen er det 34 kilometer til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret