• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Skål inn det nye året i London

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • London
Nyhet
pris fra kr 2 929
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

London er en herlig by året rundt, men å feire nyttår her er uforglemmelig! Spesielt på 4* hotell når du skåler inn 2019!

Welcome to London! Den britiske hovedstaden er en av de mest besøkte byene i verden - her er det noe for alle! Dessuten er jul og nyttår litt ekstra spesiell! Under nyttår feires det ordentlig med diverse fester og fyrverkerier over hele byen. Dette må du se minst en gang – og sørg for å ha kameraet ladet! Kanskje begynner du helst det nye året på et cruise og beundrer den opplyste himmelen herfra, eller slå ut håret på noen av barene. Uansett hva du føler for å gjøre så finnes det i London!

Tilbudet inkluderer:
 • Crowne Plaza London: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r fra Ålesund, Bodø, Harstad/Narvik, Haugesund, Kristiansand, Molde, Oslo, Stavanger, Tromso, Trondheim til London
Nyttår i London

Et nyttår i London kan ikke bli annet enn spektakulært - forestill deg et opplyst London Eye omringet av fargeglade fyrverkerier på den svarte nyttårshimmelen og mengder av glade mennesker som skåler inn det nye året. Ved det store klokkeslaget samles båtene under pariserhjulet på elven Themsen for å se skuespillet fra vannet samtidig som Big Ben slår et slag for et nytt år. Første januar går 'New Year Parade' av stabelen som prydes i alle mulige farger, kostymer og forventningsfulle mennesker - et spektakkel du absolutt ikke må glipp av. Bli med til London og skål inn det nye året med stil!

Crowne Plaza London Ealing

 • Hotel
 • London, Storbritannia
Hotel Side view

Crowne Plaza London Ealing er et moderne hotell ovenfor t-banestasjonen Hangar Lane. Hotellet ligger også ca. 5 kilometer fra Wembley Stadium. På hotellet har du tilgang på et treningsstudio og det finnes en restaurant og en bar der du kan nyte en deilig drink.

 • +5
Les mer
Bedroom

Dobbeltrom

Dobbeltrommet er ca 16m² stort og er utrustet med en dobbeltseng. Rommet har også aircondition, kaffe- og tefasiliteter, en TV, telefon, og safe. Det private badet har dusj eller badekar, toalettartikler samt hårføner.

Bedroom

Enkeltrom

Enkeltrommet er utrustet med en enkeltseng, aircondition, kaffe-og tefasiliteter, TV, telefon, og safe. Rommet har også et privat bad med dusj eller badekar, toalettartikler og hårføner.

Feire nyttåret i London

På nyttåret i London er det mange ting å se og gjøre, nedenfor følger noen tips på hva du kan gjøre på nyttårsaften.

 • London Sky Bar: På London Sky Bar kan du se årsskiftet fra Millbank Tower og se ut over den opplyste himmelen med et glass champagne i hånden. Høres det ut som en drøm?
 • R.S. Hispaniola: Denne restaurantbåten ligger ved Victoria Embankment, ovenfor London Eye. Her kan du mingle litt med et glass champagne i hånden, en 5-retters middag, livemusikk, dans og mer champagne ved midnatt. En perfekt måte å begynne 2019 på!
 • Westminster Bridge og Embankment: Herfra har du en magisk vakker utsikt over byen og fyrverkeriene. Men vær på plass tidlig! Det er veldig populært å se fyrverkeriet herfra.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom
Maks 1 person i et Enkeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Du kan også ta med egen barneseng, vennligst arranger dette med hotellet før ankomst.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom for rullestolbrukere. Kontakt vår kundeservice for å arrangere dette før du bestiller.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Parkering

Parkering er tilgjengelig på hotellet mot en avgift per dag (betales på stedet)

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kollektivtrafikken i julen & nyttår

Vennligst vær oppmerksom på at kollektivtrakken i julen og nyttår i London kan påvirkes av eventuelle arrangementer. Om du planlegger å besøke London mellom 23/12-1/1 anbefaler vi deg å holde et øye med statusen for kollektivtrafikken her: https://tfl.gov.uk/status-updates/major-works-and-events/christmas-travel

Beliggenhet

Crowne Plaza London Ealing ligger på den vestre delen av London. Stansted flyplass ligger ca. 70 kilometer unna og Gatwick ligger ca. 82 kilometer fra hotellet. Den nærmeste t-banestasjonen heter Hanger Lane og ligger ca. 100 meter fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret