• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Opplev Østersjøens perle Gdansk

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Gdańsk
pris fra kr 849
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Unn deg noen dager i sjarmerende Gdansk med daglig frokost, transport og fly. Bestill din weekendreise nå!

Forkort arbeidsuken med en miniferie til pittoreske Gdansk! Det polske flaggskipet sjarmerer de fleste med havet utenfor døren, trendy butikker og restauranter i kombinasjon med en sjarmerende, historisk bykjerne. En kort flyreise følges av en privat transport til hotellet - det er på tide med en avkoblende byreise!

Tilbudet inkluderer:
 • Beethoven Gdansk: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Med frokost
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Oslo, Stavanger, Tromso, Trondheim, Sandefjord til Gdańsk
På oppdagelsesferd i Gdansk

Velkommen til Polens perle ved Østersjøen. Her venter søte torg, deilige, lokale retter, fine shoppingstrøk og hjemmekoselige restauranter som serverer rikelige porsjoner til vennlige priser. Legg til et sted med tusen år av historie, sterke tradisjoner i form av handelsflåten, en fantastisk historisk bykjerne som ble gjenoppbygget etter krigen og et møtepunkt for ulike kulturer - Gdansk har mye å by på!

Beethoven Gdansk

 • Hotel
 • Gdańsk, Polen
Hotel Beethoven Lounge

Hotel Beethoven ligger i Gdansk ca. 2,5 kilometer fra byens gamle sentrum og omkring 3 km fra den vakre Skt. Maria-kirken. Hotellet er innredet i en enkel stil med en døgnåpen resepsjon, og over alt på hotellet finner du gratis WiFi. Utover det har hotellet en terrasse med utsikt over byen, og du har mulighet til å leie sykler.

 • +7
Les mer
Hotel Beethoven Room

Dobbeltrom

Du vil bo komfortabelt på et hyggelig dobbeltrom. På rommet finner du et skrivebord, en garderobe, et fullt utstyrt bad med hårføner og diverse toalettartikler, te- og kaffefasiliteter, gratis WiFi og TV.

Våre tips
Se på kart
 • Den enorme Markedshallen

  Satt i en historisk togstasjon, utsmykket med smijern og glasstak, markedshallen huser et overveldende utvalg av bakverk, kaker, oster, frukt og grønt, kjøtt og fersk fisk i den nederste etasjen.

  Marked Hala Targowa Marked
 • Autentisk mat & drikke

  I Gdansk får du valuta for pengene. I byen kan du nyte en treretters middag til samme pris som en lunsjrett på restaurant i Norge. Nyt en utsøkt polsk middag på restauranten Brovarna der du også kan sippe til den hjemmebryggede ølen.

  Restaurant Brovarnia Gdańsk Restaurant
 • Kafé med retroatmosfære

  Nyt retroatmosfæren på Kawiarnia Retro i gamlebyen. Len deg tilbake i de behagelige stolene og nyt en kopp god kaffe.

  Kaffebar Kawiarnia Retro Kaffebar

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 3 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom for rullestolbrukere. Kontakt vår kundeservice for å arrangere dette før du bestiller.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig for PLN 50 per natt på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.
Du kan også ta med egen barneseng, vennligst arranger dette med hotellet før ankomst.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotel Beethoven ligger i distriktet Gdańsk-Suchanino. Ca 2 km fra sentrum, 1,6 km fra vitenskaps- og teknologiparken i Gdańsk og 2,4 km fra jernbanestasjonen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret