• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Vakre solnedganger på vest-Mallorca

 • Solreiser
 • 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Banyalbufar
Nyhet
pris fra kr 4 169
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Oppdag feriefavoritten Mallorca med leiebil! Reisen inkluderer hotell med frokost, fly og leiebil.

Din neste ferie går til vestkysten av den spanske øya Mallorca. Her finner du gode turstier i fjellbyen Valldemossa. Det er også verdt å gjøre et besøk til Serra de Tramuntana National Park der du kan utforske landskapet eller ta et oppfriskende bad i havet. Ettersom du har en egen leiebil kan du enkelt dra på eventyr i nærliggende byer og landsbyer og beundre øyas mest sjarmerende steder. Ditt hotell har en magisk takterrasse der du kan nyte en god drink eller måltid etter dine eventyr. Herfra har du også en perfekt fotomulighet over de vakre solnedgangene!

Tilbudet inkluderer:
 • Sa Baronia: 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Med frokost
 • Leiebil
 • Fly t/r fra Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim til Palma de Mallorca
Ferie på Mallorca

Mallorca er den største øya av Balearene og er kjent for sine pittoreske hvite sandstrender og avslappende atmosfære. Pass på å utforske øyas vingårder og mandeltrær eller vandre blant øyas fantastiske landskap. Mallorca har flere kalksteinsklipper og grotter for eksempel Cuevas del Drach (grottene i Drach). Grottene er en av øyas mest populære turistattraksjoner, og anses som en av de største underjordiske sjøene i verden. Det sies at lokalbefolkningen tok tilflukt i grottene når øya var under angrep av pirater og i dag kan du klatre eller ta en båttur gjennom grottene. Besøk også Palma de Mallorca og vandre rundt blant koselige gater, i havnen og i dens butikker.

Sa Baronia

 • Hotel
 • Banyalbufar, Spania

Sa Baronia ligger i byen Banyalbufar ved fjellkjeden Serra de Tramuntana. Hotellet ligger på øyas vestkyst og ca. 25 kilometer fra øyas hovedstad Palma de Mallorca. De grønne og frodige omgivelsene gir deg de perfekte mulighetene å vandre på diverse fotturer. En av TravelBirds ansatte, Mink, tilbragte noen netter her og anbefaler deg å nyte frokost eller middag på hotellets takterrasse. Her kan du også leie en sykkel eller ta et bad i hotellets basseng.

 • +2
Les mer
 Double room economy

Økonomirom

Dette dobbeltrommet er ca. 19m² stort og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet har en safe og et privat bad med dusj og toalett.

Double room with balcony

Dobbeltrom med balkong

Dette dobbeltrommet er ca. 20m² stort og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet har også en safe og et privat bad med dusj og toalett. Du nyter omgivelsene fra din egen balkong.

Våre tips
Se på kart
 • Den berømte fjellandsbyen

  En av de mest idylliske fjellbyene er Valldemossa, som ble verdenskjent etter romanen "Vinter på Mallorca" av den franske forfatteren George Sand. Med sine brosteinsbelagte gater og rike kulturarv er denne byen definitivt verdt et besøk.

  Landsby Valldemossa Landsby
 • Den koselige marinaen

  Dette koselige stedet har en vakker havn og et koselig sentrum der det finnes mye å se og oppdage. Dette er ikke en turistby, så her kan du bli kjent med lokalbefolkningen. Det finnes mange med koselige restauranter og butikker her og byen er definitivt verdt et besøk!

  Landsby Port de Pollença Landsby
 • 100 meter strand

  Cala Banyalbufar ligger i byen med samme navn og nære fjellkjeden Serra de Tramuntana. Vannet er fantastiskt vakkert og helt klart.

  Strand Cala Banyalbufar Strand
 • Lokale delikatesser

  Denne restauranten serverer lokale delikatesser i en koselig atmosfære. Om du er interessert i å prøve typisk spansk mat burde du legge inn et besøk her!

  Restaurant 1661 Cuina de Banyalbufar Restaurant

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Toyota Aygo, Fiat Punto eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Bensin og andre relaterte utgifter
 • Eventuelle turistskatter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 13:30

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Økonomirom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom med balkong

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Rullestolbrukere

Hotellet er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Parkering

Du kan parkere leiebilen i hotellets garasje mot en avgift, eller bruke allmenne parkeringsplasser i omgivelsene rundt hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Sa Baronia ligger i Banyalbufar ved fjellkjeden Serra de Tramuntana. Hotellet ligger ca. 25 kilometer fra hovedstaden Palma de Mallorca. Flyplassen ligger ca. 35 kilometer unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret