• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Aktivitet inkludert

Earlybird: El-sykkel i Alpene & leiebil

 • Solreiser
 • 3, 5, 7 eller 10 netter
 • Zell am See District
Nyhet
pris fra kr 3 559
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Sykle gjennom det østerrikske fjellandskapet med el-sykkel! Med el-sykler, all-inclusive, leiebil og fly.

Krystallklare sjøer, imponerende fjelltopper og idylliske daler: i Salzburg kan du oppleve dette hver dag! Denne regionen i Østerrike er kjent for sin vakre natur og er det perfekte reisemålet for en avkoblende men aktiv ferie i friluft. Selvfølgelig er den beste måten å utforske regionen på to hjul, eller heller på el-sykkel! På kvelden kommer du tilbake hotellet ditt for en god fireretters middag og nyter god drikke. Hotellet har også diverse aktiviteter som bordtennisbord og biljardbord. Beundre alt Salzburg har å tilby og nyt din neste ferie! Med leiebil har du også mulighet til å utforske dette vakre området videre!

Tilbudet inkluderer:
 • Gasthof Andrelwirt: 3, 5, 7 eller 10 netter
 • Med all-Inclusive
 • El-sykkelleie for (2, 4, 6 eller 9 dager)"Victoria"
 • Tilgang til treningsstudio
 • Leiebil
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Oslo, Stavanger, Tromso, Trondheim, Sandefjord til München
Rauris-dalen

Rauris-dalen er et ekte paradis for aktive mennesker: Et hundretalls kilometer med sykkel- og fotturstier strekker seg over Zell am See og Rauris. Med el-sykkelen kan du bestige imponerende fjelltopper, sykle gjennom grønne daler og beundre Zeller-sjøen, der du kan passere elver og alpine topper. Ca. 750 kilometer fjellturer på sykkel, sykkelveier og markerte fotturstier leder deg gjennom den vakre Rauris-dalen! Rauris er et av Europas største naturreservat, nasjonalparken Hohe Tauern. I dette naturlige paradiset kommer du til å være omgitt av vakker natur, det høyeste fjellet i Østerrike, Grossglockner, og fossefallet Krimmler. Beundre den imponerende Gorge Kitzlochklamm, klatre over fjellvegger eller dra på en spennende kanottur!

Gasthof Andrelwirt

 • Hotel
 • Zell am See District, Østerrike
Front summer

Det tradisjonsrike og familievennlige Gasthof Andrelwirt ønsker deg velkommen i naturskjønne omgivelser midt i Salzburger Land. Under oppholdet kan du nyte all-inclusive i hotellets hyggelige restaurant. Det er dessuten en bar, en kafé og en skjønn terrasse, hvor du kan nyte solen. For 9 € tilbyr hotellet ridetimer (50 minutter) eller en tur ned fjellet på scooter med guide for 20 € per person (1-1½ time).

 • +4
Les mer
Room 1

Dobbeltrom

Dobbeltrommet er ca. 25 m² stort og har en dobbeltseng, TV, varme, garderobe samt et privat bad med dusj eller badekar.

Room 2

Trippeltrom

Tremannsrommet er 18-22 m² stort og har en dobbeltseng, en ekstraseng, TV, gratis WiFi, garderobeskap samt bad med dusj.

Room 3

Firemannsrom

Familierommet består av to separate soverom, som begge er utstyrt med en dobbeltseng. På rommet finner du videre en TV, gratis WiFi, garderobeskap samt bad med dusj.

Våre tips
 • Østerrikes største fossefall

  Gå innom Krimml Vandfald, og se fjellsiden nådeløst kaste vannet ut i et fritt fall på hele 380 meter over tre etapper! Fossefallet, som er Østerrikes største, ligger i High Tauern Nationalpark og har et utfallspunkt 1.470 meter over havoverflaten.

  Park Krimmler Wasserfälle Park
 • Vakker utsikt

  Den beste panoramautsikten i Østerrike er fra Großglockner High Alpine Road. Siden 1935 har Alpene også vært tilgjengelig for dem som ikke er erfarne klatrere. Den 48 km lange veien kan nås med bil. Langs veien finner du fjellstuer, informasjonskilder, utstillinger og gode turstier. Gå ikke glipp av dette!

  Utsiktspunkt Grossglockner High Alpine Road Utsiktspunkt
 • Aktiv i byen Zell am See

  Den lille østerrikske byen Zell am See er et populært skisted om vinteren og et populært sted for sommeraktiviteter på sommeren. Her kan du utforske byens historiske monumenter og bygninger eller hoppe på en blå bølge i byens ferskvannssjø Zeller. Lei en kano, et padlebrett (SUP) eller en vannsykkel og opplev vannet og byen fra en ny vinkel.

  Landsby Zell am See Landsby

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, VW Passat STW, VW Polo, BMW 1er eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport
 • Turistskatt (fra 15 år, betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 20:00

Utsjekking

Til kl. 08:00 - 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom
Min 3 personer og maks 3 personer i et Trippeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig gratis på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Rullestolbrukere

Reisen er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere

All-inclusive

Ditt opphold inkluderer all-inclusive, som innebærer:
Frokostbuffé
Lunsjboks
Daglig kaffe & kake mellom 16:00-17:00
Middag
Alkoholholdig drikke (10:00-21:30)
Ikke-alkoholholdig drikke (10:00-21:30)
Vennligst merk at vin er den alkoholholdige drikken som inngår i all-inclusive
Vegetariske valg finnes ved forespørsel

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Beliggenhet

Gasthof Andrelwirt ligger i den rolige alpebyen Rauris midt i Salzburger Land. Det er rundt 100 km til Salzburg.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret