• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

5-stjerners luksus på Costa Blanca

 • Solreiser
 • 4, 5, 6, 7, 12 eller 14 netter
 • Alicante
Nyhet
pris fra kr 3 199
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Nyt et 5-stjerners luksushotell på Costa Blanca med bare noen minutters gange til stranden med inkludert frokost, fly og transport!

Costa Blanca fortroller sine turister – og det er ikke uten grunn! Det turkise vannet, klippene og fiskebyen Altea med sine koselige brosteinsgater, legger grunnlaget for en herlig ferie. Når du er sulten kan du skjemme deg bort med lekre middelhavsretter eller en klassisk paella og kos deg med en kopp kaffe med søte churros til dessert... Nam! Dette katalanske kystområdet er en fryd for alle sanser og det 5-stjerners hotellet SH Villa Gadea vil skjemme deg bort. Pakk kofferten og hopp ombord flyet for en herlig ferie i Altea!

Tilbudet inkluderer:
 • SH Villa Gadea: 4, 5, 6, 7, 12 eller 14 netter
 • Frokost (kan oppgraderes til halvpensjon i bestillingsprosessen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Oslo, Stavanger, Tromso, Trondheim, Sandefjord til Alicante
Costa Blanca

Costa Blanca er en velkjent spansk kystregion der soltimene er mange og det kuperte landskapet gir en dramatisk kontrast mot det herlige, blå havet. Mange spanjoler har et tilfluktssted fra byene her og vi er helt enige - dette er et sted man ikke bør gå glipp av! La deg friste av butikkene med sine lokale produkter og antikviteter, alle restaurantene med smaksrik spansk mat og så klart svaiende palmer og strålende sol. Når natten faller på er det bare å rette nesten mot en av de mange barene og nyte en sangria eller to.

SH Villa Gadea*****

 • Hotel
 • Alicante, Spania
Pool

Det komfortable, fem-stjernede SH Villa Gadea ligger i utkanten av byen Altea, kun 300 meter til stranden. Fra hotellet har du en nydelig utsikt over Altea-bukten. Hotellet har både innen- og utendørs svømmebasseng, 4 restauranter, treningsstudio, spaområde med mulighet for å bestille forskjellige behandlinger (mot avgift), gratis WiFi og døgnåpen resepsjon.

 • +8
Les mer
BedRoom

Dobbeltrom Superior (for 2 voksne)

Superior dobbeltrommet er ca. 44 m² stort og er innredet i middelhavsstil. Rommet er utstyrt med altan, aircondition og varme, safe, minibar (mot avgift), TV, telefon, stue, skrivebord, gratis WiFi samt strykejern og strykebrett. Det private badet har dusj, hårføner og toalettartikler.

Balcony

Dobbeltrom Superior med havutsikt (for 2 voksne)

Dette superior dobbeltrommet har altan med utsikt over havet. Rommet er ca. 44 m² stort og er innredet i middelhavsstil. Rommet er utstyrt med altan, aircondition og varme, safe, minibar (mot avgift), TV, telefon, stue, skrivebord, gratis WiFi samt strykejern og strykebrett. Det private badet har dusj, hårføner og toalettartikler.

Våre tips
 • Sjarmerende utsikt

  Du finner en av Alteas mest spektakulære utsikter i den sjarmerende, gamle bydelen Casco Antiguo, som ligger på byens bakketopp. Gå opp langs de hyggelige, smale, brosteinsbelagte gatene, som er omringet av sjarmerende, hvite hus, og nyt den fantastiske utsikten over havet og de små fjellene.

  Utsiktspunkt Mirador del Portal Viejo Utsiktspunkt
 • En malerisk kirke

  Midt blant Alteas hvitmalte hus troner denne vakre kirkekuppelen. Den ikoniske kirken er en av de mest malte bygningskonstruksjonene i Altea. Kirken er like imponerende utenpå, og like vakker innvendig med sine hvite kalkvegger, mørke trebenker og sitt gylne alter.

  Kirke Parroquia De Nuestra Señora Del Consuelo Kirke
 • Slapp av ved stranden

  Playa del Albir inviterer deg til ren avslapning langs strandkanten og en tur på bølgene blå. Du kan slappe av med din yndlingsbok eller bare puste inn atmosfæren og nyte den fantastiske utsikten, som ligner et lerret, hvor det med lette penselstrøk er malt vakre fjell, rå klippevegger og det uendelige havet. Kan det bli bedre?

  Strand Playa del Albir Strand
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til måltidene ved halvpensjon
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom Superior (for 2 voksne)
Maks 2 personer i et Dobbeltrom Superior med havutsikt (for 2 voksne)

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig gratis på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Velværeavdeling

På hotellets velværeavdeling finnes behandlinger tilgjengelig mot en ekstra kostnad daglig fra kl.10:00 til 18:00. På spaet finner du blant annet et saltvannsbasseng, jacuzzi og massasjestoler. Barn er tilatt i spaet hver dag fra kl. 10:00 til 11:30 samt 13:00 til 16:00.

Bruk av badetøfler og badehette er obligatorisk.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Det er ca. 300 m fra SH Villa Gadea til stranden, og fra hotellet til Alicante flyplass er det ca. 68 km.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret