• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Det beste av Nord-Thailand

 • Rundreise
 • 13 netter
 • Thailand
Nyhet
pris fra kr 13 099
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bli kjent med Bangkok, Chiang Mai og Chiang Rai med 3 hoteller, frokost, 4 utflukter, transport og fly.

Besøk vakre templer under glansen fra de gylne buddhaene. Beundre soloppgangen over risfelt som forsvinner i horisonten. Bli kjent med den autentiske kulturen og besøk tradisjonelle landsbyer og kjøp fersk frukt og grønt på et flytende marked på elven. Det er det du kan forvente på denne helt unike turen i Nord-Thailand. Fra levende Bangkok gjennom de autentiske landsbyene rundt Chiang Rai til risfeltene i Chiang Mai: Din oppdagelsestur gjennom det vakre nordlige Thailand starter her!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 netter i Bangkok (4 netter på begynnelsen og 1 på slutten av reisen din)
 • 4 netter i Chiang Mai
 • 3 netter i Chiang Rai
 • Frokost hver morgen
 • Lunsj på dag 2, 9 og 10
 • Utflukt til Ayutthaya, Bang Pa-In og en båttur over Chao Phraya (dag 2)
 • Utflukt til Wat Phra That Doi Suthep (dag 6)
 • Utflukt til termalkilder, Det gylne triangel og tradisjonelle landsbyer på grensen ved Myanmar (dag 9)
 • Utflukt til landsbyene Doi Mae Solong, Yao og Aka (dag 10)
 • All transport
 • Innenlandse flyvninger (2 stykker: fra Bangkok til Chiang Mai og fra Chiang Rai til Bangkok)
 • Fly t/r fra Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Sandefjord til Bangkok
 • Eventuelle netter på flyet
Reiserute

Dag 1-4: Bangkok

Hus på stylter, som vender fronten mot kanalene side om side med skyskrapere, flytende, fargerike markeder, gylne templer og et menneskemylder av tuk-tuker og matboder... Når du ankommer Bangkok, er det vanskelig å ikke bli fascinert av de mange menneskene, fargene, lydene, duftene og kombinasjo… Les mer

Heyha Hotel

Dag 5-8: Chiang Mai

Etter frokosten på dag 5 blir du kjørt til Bangkok flyplass, hvor du skal med fly til Chiang Mai, Thailands nest største by og din reises andre destinasjon. Byen var hovedstad i det gamle kongerike Lan Na, og ligger i det nordlige Thailands fjellrike områder, som byr på grønne rismarker og flott… Les mer

Eurasia Chiang Mai Hotel

Dag 9-11: Chiang Rai

Den 3. destinasjonen på din reise er Chiang Rai, som du reiser til i minibuss på den 9. dagen. Underveis vil du gjøre et stopp ved de sprudlende, varme kildene ved San Kamphaeng, før du fortsetter til det berømte Gylne triangel, hvor Thailand, Laos og Myanmar grenser inntil hverandre. Her skal d… Les mer

Laluna Hotel Resort & Spa Mueang Chiang Rai Chiang Rai Thailand

Dag 12: Bangkok

På reisens 12. dag vil du bli kjørt fra hotellet i Chiang Rai til flyplassen hvor du vil bli fløyet tilbake til byen, hvor din ferie startet: Bangkok. Du skal bo på det samme hotellet, som da du sist var i Bangkok. Etter en natt i Thailands hovedstad blir du den 13. dag kjørt til Bangkok flyplas… Les mer

Heyha Hotel
Tilvalg

Gjør turen enda mer spesiell med en eller flere valgfrie utflukter! Nedenfor beskriver vi dem kort. Du kan velge dem under bestillingsprosessen. Merk at du kun kan gjøre en valgfri utflukt hver dag.

 • Privat utflukt på Damnoen Saduaks flytende marked i Bangkok: Et spesielt stykke kultur! Er du klar for hundrevis av farger og mange deilige lukter? Du blir hentet kl. 08:00. Utflukten tar ca. 4-5 timer og er mulig på dag 3, 4 eller 5.
 • Privat utflukt til Grand Palace og Wat Pho i Bangkok: dette palasset må du bare ha sett! Pomp og prakt er det som møter deg fra første øyeblikk. Også Wat Pho, hvor du ser den berømte 'liggende buddhaen' som er rundt 46 meter lang, er et must! Du blir hentet kl. 08:30. Utflukten varer i 3 timer og er mulig på dag 3, 4 eller 5.
 • Privat utflukt langs templene i Bangkok: en rundtur gjennom byen hvor du ser mange templer, hvem vil ikke det? Utflukten varer i 3 timer og er mulig på dag 3, 4 eller 5.
 • Privat utflukt gjennom khlongene (kanalene) i Bangkok: den thailandske hovedstaden har mange spesielle store og små kanaler. Oppdag disse under en rundtur! Du blir hentet kl. 08:30. Utflukten varer i 3 timer og er mulig på dag 3, 4 eller 5.
 • Middagscruise i Bangkok: Å spise middag sammen på en båt er alltid en fest! På dette cruiset sitter du sammen i en gruppe og nyter det som måtte dukke opp på bordet! Du blir hentet mellom kl. 18:00 og 18:30. Middagen varer 3 timer og er mulig på dag 1, 3 eller 4.
 • Byomvisning i Chiang Mai med en gruppe: vakre gater, templer og gode fortellinger - Chiang Mai er full av dem! Du blir hentet mellom kl. 08:00 og 08:30. Byomvisningen varer i ca. 3 timer, tar plass i en gruppe og er mulig på dag 6, 7 eller 8.
 • Gruppereise Doi Inthanon National Park ved Chiang Mai: ikke bare er byen vakker! Også naturen rundt Chiang Mai er en opplevelse i seg selv. Beundre den under en utflukt! Du blir hentet mellom kl. 08:00 og 08:30. Utflukten finner sted i en gruppe, ca. 5 timer og er mulig på dag 7 eller 8.
 • Khantoke middag med en gruppe: en khantoke er et rundt, trebord hvor du finner alle mulige slags spesialiteter fra Nord-Thailand. Velbekomme! Du blir hentet mellom kl. 18:00 og 18:30. Middagen finner sted med en gruppe, og varer i ca. 3 timer og er mulig på dag 5, 6, 7 eller 8.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle tips
 • Eventuelle flyplasskostnader
 • Måltider og drikke som ikke er nevnt i reiseprogrammet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Tillegg for enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Thailand. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon. http://www.thaiembassy.no/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Bagasje

Merk at kofferten din maks kan veie 20 kg ved innenlandse flyvninger, selv om antall maks kg på internasjonale flyvninger kan være høyere.

Guide

En engelsktalende guide er tilgjengelig på dag 1, 2, 6, 9 og 10.

Tips

Hvis du vil gi tips og/eller sjåfører (dette er ikke obligatorisk), anbefaler vi å gi henholdsvis 4 og 2 USD per dag.

Transport fra flyplassen

Ved ankomst på flyplassen venter en sjåfør på deg i ankomsthallen, med et skilt med ditt navn eller en logo med TravelBird.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret