• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Marrakech med hotell i moderne område

 • Storbyferie
 • 3, 4, 5, 7 eller 8 netter
 • Marrakech
Nyhet
pris fra kr 3 729
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Under denne reisen nyter du alt Marrakech har å tilby med et nyrenovert hotell nær den gamle bydelen Medina inkl. frokost, transport og fly.

Myteomspunne og orientalske Marrakech byr på en herlig ferie full av eventyr, oppdagelser og avkobling. På denne reisen beundrer du byen, kjenner duftene fra de ferske krydderne på markedet og bor på et nyrenovert hotell med bare noen minutters gangavstand til den gamle bydelen Medina. Her blir du kjent med den lokale kulturen og atmosfæren og nyter ferien din med hotell noen gater borte fra hovedgaten Mohamed V. På denne gaten finner du mange barer, restauranter og koselige butikker. Når du vil bort fra de hektiske gatene i bykjernen begir du deg til det moderne distriktet, der ditt hotell ligger i et rolig område. Du kan også legge til et flertall spennende utflukter om du ønsker. Dette kan du ikke gå glipp av!

Tilbudet inkluderer:
 • Majorelle City Center Boutique Hotel & Spa: 3, 4, 5, 7 eller 8 netter
 • Med frokost
 • Eventuelle netter på flyet (OBS: Vises som ekstra netter utover hotellnettene i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r fra Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Sandefjord til Marrakech
Ytterligere tilvalg
 • Privat guidet byomvisning i Marrakech (minst 2 personer)
 • Guidet omvisning i de botaniske hagene (minst 2 personer)
 • Ouzoud fossefallene (kun transport - delt)
 • Essaouira (kun transport - delt)
En fryd for sansene i Marrakech

Forelsk deg i Marrakech' uimoståelige sjarm, gjestfrihet og magi! Ta i bruk alle sanser mens du utforsker denne byen som er en smeltedigel av kulturer, duftende matmarkeder og avslappende hammam. Ved foten av Atlas-fjellene ligger denne byen omgitt av røde palasser og lange rekker med souker, ligger en av Marokkos uforglemmelige opplevelser, Marrakech. Byen ble grunnlagt nesten 1000 år siden ved grensen til Sahara, og markedsbyen er en av de viktigste byene i regionen Maghreb. Oppdag Marrakech med barnlig lyst blant de spennende soukene, slangetemmerne og takterrassene, før du våger deg inn på et ekte hammam, setter deg i en varmluftballong eller drar på kameltur.

Majorelle City Center Boutique Hotel & Spa****

 • Hotel
 • Marrakech, Marokko
Majorelle city center terrace

Det nyrenoverte, 4-stjernede Majorelle City Center Boutique Hotel & Spa gjenåpnet sine dører i juli 2018 og ligger i den moderne delen av Marrakech med ca. 2,5 km inn til den gamle bydelen og 900 m fra den berømte Majorelle-hagen. Hotellet byr på både et utendørs svømmebasseng, hage, terrasse samt en bar, hvor du kan nyte gode cocktails. Restauranten, som serverer en blanding av internasjonale og marokkanske retter, serverer din frokost hver morgen. Majorelle City Center Boutique Hotel & Spa har også et velværeområde, hvor du kan bestille forskjellige behandlinger (mot avgift). Det er også gratis WiFi på hotellet.

 • +4
Les mer
Majorelle city center double room

Superior Deluxe-rom

Superior Deluxe-rommet er ca. 15 m² stort og har en dobbeltseng. Rommet har også flatskjerm-TV, aircondition, telefon, minibar (mot avgift) og eget bad med dusj og hårføner.

Majorelle city center bathroom

Suite

Suiten er ca. 20 m² stor og har en dobbeltseng og en enkeltseng. Rommet har også flatskjerm-TV, aircondition, telefon, minibar (mot avgift) og eget bad med dusj og hårføner.

Våre tips
Se på kart
 • Lunsj i hagen

  En bygning fra det 16. århundre, flotte dekorerte terrasser og en frodig hage. Her kommer du ikke bare for maten, men også for omgivelsene.

  Restaurant Le Jardin Restaurant
 • De berømte soukene

  De smale og kronglete gatene i Medinaen er faktisk et stort shoppingområde takket være soukene. I disse smale gatene finner du alt fra urter, tepper og oljer, til lærvarer og skjerf, for å nevne noe! Souk Semmarine er bare et eksempel på en av de mange soukene som medinaen er full av.

  Marked Souk Semmarine Marked
 • Nyt utsikten

  Om du vil ha en fantastisk utsikt over Djemaa El Fna-torget kan du nyte utsikten med en kopp rykende fersk te på denne restauranten. Hotellet ligger i hjertet av byen og har en takterasse som du kan beundre byen fra.

  Bar Hôtel Restaurant Café de France Bar

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Valgfrie utflukter

Guidet tur i Marrakech:
Under denne private (minst to personer) halvdagsutflukten har du mulighet til å beundre fantastiske palasser og monumenter, velduftende hager i Bahiapalasset, statlige Koutoubiamoskéen samt Saadian-gravene som ble oppdaget relativt nylig. Selve verket er fra Sultan Ahmed El Mansours tid (1578-1603), men ble oppdaget så sent som 1917! Det siste stoppet under utflukten er Dar Tiskiwin-museet, en vakker riad som har kunstsamlinger fra private samlere. Du kommer også til å se for eksempel marokkanske håndverk i Dar Nejjarine før du vender tilbake til hotellet ditt i Marrakech.
Avreise: Kl. 10.00 fra hotellet (kontroller tid for avreise med hotellet)
Varighet: ca 3 timer
Språk: Engelsk
Inngangsavgifter er ikke inkludert, men du kan velge om du vil gå inn eller ikke på stedet.

Guidet tur i tre botaniske hager:
Tilbring en formiddag eller ettermiddag på eventyr! Utforsk tre stykk botaniske hager i Marrakech. Du begynner utflukten med den kjente hagen Jardin Majorelle, der den ble åpnet i år 1947 for allmennheten. Etter skaperen Jacques Majorelle bortgang kom ingen andre enn Yves Saint Laurent inn og gjorde om hagen til en rolig oase. Du kommer til å vandre blant frukthager og olivenlunder i Menara-hagen, som ligger ved foten av Atlasfjellene. Avslutt din utflukt med en herlig vogntur i Agdal Gardens!
Avreise: Kl. 10.00 fra hotellet (kontroller tid for avreise med hotellet)
Varighet: ca 3 timer
Språk: Engelsk
Inngangsavgifter til Jardin Majorelle er inkludert

Transport til Ouzouds fossefall:
Er du ute etter en naturopplevelse? Tilbring en dag ved Ouzouds fossefall! De 110 meter høye fossefallene er omgitt av tusentalls oliventrær der du kan nærme deg fallene fra ulike punkter. Om du vil komme nærmere fallene kan en lokal guide føre deg enda nærmere (for en avgift). I et land som er kjent for sitt ørkenlandskap tilbyr dette fossefallet en skarp kontrast, med magiske fotomuligheter.
Avreise: Kl. 8.00 fra hotellet (kontroller tid for avreise med hotellet)
Varighet: Heldag
Språk: Engelsk
Dette er en delt transport med en gruppe på ca. 8-12 personer

Transport til Essaouira:
Du kan bestille transport til den vakre kystbyen Essaouira. Reisen tar deg ca. 2,5 timer og du tilbringer hele dagen i denne spennende byen.
Avreise: Kl. 8.00 fra hotellet (kontroller tid for avreise med hotellet)
Varighet: Heldag
Dette er en delt transport

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 09:00

Utsjekking

Til kl. 13:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Superior Deluxe-rom
Maks 3 personer i et Suite

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Suite: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 3-12 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Suite, Superior Deluxe-rom: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig gratis på hotellet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt på grunn av fly.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Valuta

I Marokko brukes valutaen Dirham (MAD)

Ekstra netter

Avhengig av flyselskap og flytid, kan det være at du tilbringer en eller flere netter på flyet. Antallet netter i bestillingsprosessen samsvarer med reisens totale varighet.

Beliggenhet

Majorelle City Center Boutique Hotel & Spa ligger 900 meter fra Majorelle-hagen og ca. 2,5 km fra den gamle bydelen. Fra Marrakech-Menara flyplass har du ca. 4 km til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret