• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Den italienske kulturskatten Milano

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Milano
Nyhet
pris fra kr 1 709
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Oppdag alt denne byen har å oppdage! Reisen inkluderer hotell, frokost og fly.

Imponerende Duomo di Milano, berømte La Scala operahus og «Nattverden» av Da Vinci.. Milano er hjem til mange historiske skatter, men har også en moderne side. Endeløse shoppinggater med luksuriøse motebutikker er blandet med moderne museer fylt med samtidskunst. Ditt hotell ligger i gangavstand fra Via Tortona og har et trikkestopp kun 200 meter unna hotellet. Uansett om du vil se alt av byens severdigheter, shoppe, spise god mat eller bare koble av så har Milano noe for deg!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Des Etrangers: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r fra Ålesund, Oslo, Sandefjord til Bergamo, Milano
Velkommen til Milano

Mens du spaserer over det arkitektoniske mesterverket Piazza del Duomo, innser du straks at du er kommet til en by i arkitekturens og kulturens tegn. Dette er en by med en rik historie - det er det lett å se. Klatre opp tårnet i Duomo og se utover hele byen, eller kjøp deg en billett til Leonardo da Vincis mesterverk Nattverden, som holder til ved sitt originale sted, klosteret Santa Maria delle Grazie. Kom du til Milano for å shoppe i den sofistikerte motehovedstaden? Gå da i retning mot Vittorio Emanuele II shopping galleri. Når kvelden faller over byen, sett deg da inn på en koselig restaurant for å smake den deilige italienske maten. Skjem deg bort med en eksklusiv storbyferie i Italia.

Hotel Des Etrangers

 • Hotel
 • Milano, Italia
Hotel des Etrangers / courtyard

Du bor i et komfortabelt hotell i et trendy nabolag i utkanten av Zona Tortona. Innen rekkevidde har du flotte restauranter og et hipt uteliv. Offentlig transport, som er i gangavstand til hotellet, tar deg på kort tid til byens historiske sentrum. Hotellet har en døgnåpen resepsjon, et TV-rom, bar og en frokostsal hvor du starter hver morgen med en deilig frokost.

 • +4
Les mer
Hotel des Etrangers / double room

Dobbeltrom

Du blir innlosjert på et komfortabelt rom som er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger med aircondition, safe, Sky TV, gratis WiFi og et privat bad med badekar eller dusj og toalett.

Våre tips
Se på kart
 • Spis med stil

  Skapt med finesse, her serveres nydelig presentert mat laget med deg fineste råvarene. Prøv Ristorante Santa Virginia Milanos utsøkte og kunsteriske retter.

  Restaurant Ristorante Santa Virginia Milanos Restaurant
 • Shopping i Milano

  Klør det i fingrene? Denne motebyen har mange shoppinggater med et stort utvalg av butikker. Corso Vittorio Emanuele II er et av eksemplene på en av de mest kjente gatene! Og om du ennå er i Milano kan du sikkert nyte en hel del kultur og severdigheter...

  Butikk Corso Vittorio Emanuele II Butikk
 • Designmuseum med takterrasse

  Milano er selvfølgelig kjent som en moteby! Derfor kan du ikke gå glipp av å besøke Milanos designmuseum. Beundre de interessante utstillingene og gå senere opp på takterassen og nyt et glass vin.

  Museum La Triennale di Milano Museum

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 per rom

Enkeltreisende

kr 1 062 - kr 1 166 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig. Vennligst kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Rullestolbrukere

Hotellet er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Du bor i et trendy nabolag i utkanten av Zona Tortona. Milano Bergamo flyplass ligger omtrent 60 kilometer unna, og Milan Malpensa flyplass ligger omtrent 50 kilometer unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret