• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Spennende rundreise i Sør-Vietnam

 • Rundreise
 • 13 eller 14 netter
 • Vietnam
14 Vurderinger
pris fra kr 8 959
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 27 ganger

Rundreise i Sør-Vietnam: Ho Chi Minh City samt badeliv og historie i kystbyen Hoi An. Fly t/r, spennende utflukter og all transport er inkludert.

Fra den pulserende energibunten Ho Chi Mihn City til det bedagelige strandparadiset Hoi An - På denne reisen opplever du Vietnams aller mest spennende kontraster. Ta inn de sansepirrende duftene og la ganen fristes av de smaker du aldri før har opplevd. Bli med og hils på Vietnams eventyrlige landskap, vennlige lokalbefolkning og levende historie på denne reisen du sent vil glemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 12 netters rundreise i Vietnam:
 • 6 netter på Liberty 4 Saigon Hotel i Ho Chi Minh City (eller et annet hotell av samme standard)
 • 1 natt på toget til Hoi An
 • 5 netter på Phu Thinh Boutique Resort & Spa i Hoi An (eller et annet hotell av samme standard)
 • Fly t/r Ho Chi Minh (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Utflukt til Mekongdeltaet og et blomstermarked
 • Sykkeltur med matlagingskurs i Tra Que Herb Village
 • Innlandsfly fra Hoi An til Ho Chi Minh City
 • Frokost på hotellene
 • All transport
 • Innsjekket bagasje 20 kg
 • Håndbagasje 7 kg
Ytterligere tilvalg
 • Utflukt i Saigon
 • Cu Chi Tunnelene
 • Hoi An Ancient Town & Thu Bon River båttur
 • My Son Sanctuary
Kort oppsummering av reisen

Denne rundreisen på 12 netter (+ flyreise) starter i livlige Ho Chi Minh City. Her blir det mulighet til å delta i forskjellige utflukter. Du har hele 6 netter tilsammen (5 i begynnelsen og 1 på slutten av reisen) til å utforske byen og områdene rundt. Fra Ho Chi Minh reiser du med natttoget til vakre Hoi An, som blir det paradisiske hjemmet ditt fra dag 7-11. I Hoi An kan du være med på flere spennende utflukter. Fra Hoi An flyr du tilbake til Ho Chi Minh, og får en god natt søvn. Dagen etter blir du kjørt tilbake til flyplassen. Les videre for å lære mer om denne spennende reisen:

Reiserute

Dag 1 - 5: Ho Chi Minh City

Velkommen til Vietnam! Ved ankomst på flyplassen i Ho Chi Minh City blir du møtt av en hyggelig sjåfør som tar deg med til reisens første hotell, Liberty 4 Saigon Hotel, i hjertet av byen. Av med bagasjen og på med flip-floppene - fra hotellet tar det ikke mer enn 5 minutter å spasere til det po… Les mer

Liberty Hotel Saigon Parkview  eller lignende

Dag 6: Togreise mellom Ho Chi Minh City og Hoi An

Etter 5 spennende netter i Ho Chi Minh City går reisen videre mot den historiske kystbyen Hoi An. Toget går kl. 19:00 og tar deg med på en reise nordover langs kysten og gjennom det vakre vietnamesiske landskapet. Togreisen tar ca 16 timer og dere reiser i en delt kupé med fire senger. Det er mu… Les mer

Dag 7 - 11: Hoi An

På reisens andre del ankommer du kystbyen Hoi An og tas med fra togstasjonen til hotellet ditt. Phu Thinh Boutiwue Resort & Spa ligger knappe 10 minutter fra byens UNESCO-bevarte sentrum. Den populære stranden Cua Dai ligger 3 km fra hotellet, og en tuk tuk eller taxi frakter deg raskt og en… Les mer

Phu Thinh Boutique Resort & Spa  eller lignende

Dag 12: Siste natt i Ho Chi Minh City

Fra Hoi An flyr du tilbake til Ho Chi Minh City for å tilbringe den siste natten av denne rundreisen. Bruk de to siste dagene til å få med deg noen siste inntrykk av denne spennende metropolen av en storby. Hvorfor ikke bruke resten av feriepengene på å få med seg hjem et designerplagg fra et &q… Les mer

Liberty Hotel Saigon Parkview  eller lignende
Legg til flere utflukter i bestillingen:

 • Guidet tur i Ho Chi Minh City: På reisens andre dag kan du være med på en guidet tur i Ho Chi Minh City. Turen varer ca 8 timer. Se pris på bestillingssiden.
 • Cu Chi-tunnelene & Cao Dai-tempelet: På dag 3 kan du være med på en dagstur til de underjordiske Cu Chi-tunnelene som spilte en avgjørende rolle under Vietnamkrigen. Her er det også anledning til å besøke det enestående Cao Dai-tempelet. Turen varer i ca 9 timer. Se pris på bestillingssiden.
 • Guidet tur i Hoi An inkl. båttur: På dag 8 kan du være med på en inspirerende tur til Hoi Ans historiske og UNESCO-beskyttede sentrum. Etter sightseeingen tas du med på en herlig båttur på Thu Bon-elven. Utflukten varer hele dagen. Se pris på bestillingssiden.
 • Tempelkomplekset My Son: Velger du dette alternativet blir du på reisens 10. dag tatt med til det historiske tempelkomplekset My Son (som kan minne litt om Angkor Wat i Kambodsja). Utflukten starter kl. 08:00 og varer til lunchtider. Se pris på bestillingssiden.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Frokost på toget
 • Eventuell turistskatt
 • Visumavgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig. Merk at singelreisende må betale full pris for privatlugar på toget, prisen er basert på 2 personer.

Romkapasitet

Maks 1 person per enkeltrom.
Maks 2 personer per dobbeltrom.
Maks 3 personer per tremannsrom (den 3. personen sover i ekstraseng).

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 75% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Denne reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi på hotellene er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Vietnam. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Reisegruppe

Denne pakkereisen har ingen minimumskrav for antall deltakere. Dette betyr at du enten kun reiser sammen med ditt eget reisefølge eller sammen med en gruppe med flere andre reisende.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Tillatt bagasje

Innsjekket bagasje 20 kg
Håndbagasje 7 kg

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret