• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Spennende rundreise i Sør-Vietnam

 • Rundreise
 • 13 eller 14 netter
 • Vietnam
12 Vurderinger
pris fra kr 9 649
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 19 ganger

Rundreise i Sør-Vietnam: Ho Chi Minh City samt badeliv og historie i kystbyen Hoi An. Fly t/r, spennende utflukter og all transport er inkludert.

Fra den pulserende energibunten Ho Chi Mihn City til det bedagelige strandparadiset Hoi An - På denne reisen opplever du Vietnams aller mest spennende kontraster. Ta inn de sansepirrende duftene og la ganen fristes av de smaker du aldri før har opplevd. Bli med og hils på Vietnams eventyrlige landskap, vennlige lokalbefolkning og levende historie på denne reisen du sent vil glemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 12 netters rundreise i Vietnam:
 • 6 netter på Liberty 4 Saigon Hotel i Ho Chi Minh City (eller et annet hotell av samme standard)
 • 1 natt på toget til Hoi An
 • 5 netter på Phu Thinh Boutique Resort & Spa i Hoi An (eller et annet hotell av samme standard)
 • Fly t/r Ho Chi Minh (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Utflukt til Mekongdeltaet og et blomstermarked
 • Sykkeltur med matlagingskurs i Tra Que Herb Village
 • Innlandsfly fra Hoi An til Ho Chi Minh City
 • Frokost på hotellene
 • All transport
 • Innsjekket bagasje 20 kg
 • Håndbagasje 7 kg
Ytterligere tilvalg
 • Utflukt i Saigon
 • Cu Chi Tunnelene
 • Hoi An Ancient Town & Thu Bon River båttur
 • My Son Sanctuary
Kort oppsummering av reisen

Denne rundreisen på 12 netter (+ flyreise) starter i livlige Ho Chi Minh City. Her blir det mulighet til å delta i forskjellige utflukter. Du har hele 6 netter tilsammen (5 i begynnelsen og 1 på slutten av reisen) til å utforske byen og områdene rundt. Fra Ho Chi Minh reiser du med natttoget til vakre Hoi An, som blir det paradisiske hjemmet ditt fra dag 7-11. I Hoi An kan du være med på flere spennende utflukter. Fra Hoi An flyr du tilbake til Ho Chi Minh, og får en god natt søvn. Dagen etter blir du kjørt tilbake til flyplassen. Les videre for å lære mer om denne spennende reisen:

 1. Dag 1 - 5: Ho Chi Minh City

  Velkommen til Vietnam! Ved ankomst på flyplassen i Ho Chi Minh City blir du møtt av en hyggelig sjåfør som tar deg med til reisens første hotell, Liberty 4 Saigon Hotel, i hjertet av byen. Av med bagasjen og på med flip-floppene - fra hotellet tar det ikke mer enn 5 minutter å spasere til det populære markedet Ben Than samt et stort utvalg av shopping, restauranter og kulturopplevelser. Flere av de valgfrie utfluktene finner sted her, og du kan blant annet unne deg en dagstur til Cu Chi-tunnelene og en guidet tur i Ho Chi Mihn City. Alternativt kan du ta deg frem i byen på egen hånd, og finne dine egne favoritter blant skyskrapere, historiske gater og eksotiske markeder. Hvorfor ikke avslutte dagen med en spennende cocktail på en skybar mens du ser solen gå ned over horisonten?

  Etter tre spennende dager i Ho Chi Minh City blir du tatt med på den inklusive utflukten til Mekongdeltaet på dag fire. Mekongelven er en av verdens største elver og et imponerende syn. Det fruktbare elvedeltaet har gitt liv til et av landets største jordbruksområder og flere store byer. På denne utflukten får du også besøke blomstermarkedet Cai Be, hvor det er muligheter for å kjøpe med seg både fersk frukt og blomster, eller bare nyte den herlige båtturen. Neste stopp er et besøk til en produsent av kokosnøttgodteri og en herlig lunsj, før turen avsluttes med en spasertur blant bonsaitrehager i det vakre vietnamesiske landskapet.

  Tilbake i Ho Chi Minh City har du nok en dag til å få med deg enda mer av den spennende metropolen. Ta inn de eksotiske duftene, la deg sjarmere av lokalbefolkningen og gled deg til flere flotte opplevelser i Vietnam.

  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty Park View eller lignende

  • Hotel
  • Ho Chi Minh-byen, Vietnam
  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  Rom: På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
 2. Dag 6: Togreise mellom Ho Chi Minh City og Hoi An

  Etter 5 spennende netter i Ho Chi Minh City går reisen videre mot den historiske kystbyen Hoi An. Toget går kl. 19:00 og tar deg med på en reise nordover langs kysten og gjennom det vakre vietnamesiske landskapet. Togreisen tar ca 16 timer og dere reiser i en delt kupé med fire senger. Det er mulighet for oppgradering til privat kupé, dersom ønskelig, under bestillingen. Pris kr 999.

 3. Dag 7 - 11: Hoi An

  På reisens andre del ankommer du kystbyen Hoi An og tas med fra togstasjonen til hotellet ditt. Phu Thinh Boutiwue Resort & Spa ligger knappe 10 minutter fra byens UNESCO-bevarte sentrum. Den populære stranden Cua Dai ligger 3 km fra hotellet, og en tuk tuk eller taxi frakter deg raskt og enkelt til flip-flopper og sand mellom tærne. På hotellet kan du også leie en moped eller sykkel og ta deg fram på egen hånd.

  Etter noen solfylte timer på stranden kan du uthvilt utforske Hoi An, en av de eldste byene i Vietnam. Hoi An var en aktiv havneby fra 1600- til 1900-tallet og var viktig for den vietnamesiske økonomien. Dette bærer byen klart preg av i sine flotte historiske hus, dyktige treskjærere og utsmykkede templer. I dag er Hoi An kjent for sin tekstilkunst. Her er det en god anledning til å få med seg hjem et unikt og skreddersydd plagg til spottpris. Når du bestiller denne reisen er det mulig å legge til en utflukt til helligdommen My Son, et UNESCO-område med flere mytiske tempelruiner.

  Etter to dager på stranden, ved bassenget og på oppdagelsestur i byen blir du tatt med på reisens andre inkluderte utflukt. Dagsturen starter med en hyggelig sykkeltur (ca 3 km) til Tra Que Herbal Village, hvor du blir tatt med på en guidet tur blant grønnsaks- og urteplantasjene. Etter å ha lært om dyrkingen av tradisjonelle vienamesiske vekster er det tid for turens kulinariske del. Sammen med lokale eksperter får dere en kjapp innføring i det vietnamesiske kjøkken, og lærer å lage noen enkle retter som dere nyter før det er på tide å vende hjemover til hotellet.

  pool

  Phu Thinh Boutique Resort & Spa eller lignende

  • Hotel
  • Hội An, Vietnam
  pool

  Ditt bekvemme hotell i Hoi An ligger strategisk til sentralt i byen men byr også opp til avkobling i den frodige hagen eller ved svømmebassenget. Her er det også muligheter for å besøke velværeområdet og slappe av i boblebadet, eller unne seg selv en spabehandling eller to. I restauranten Lily serveres både vietnamesiske og internasjonelle retter og i baren ved svømmebassenget kan du koble av med en iskald øl i den sørøst-asiatiske varmen. Hotellet tilbyr sykkelleie, gratis WiFi og arrangerer fisketurer dersom ønskelig.
  Rom: Du innlosjeres på et behagelig og stilrent rom med klimaanlegg, TV, sofagruppe, safe og eget bad.

  Les mer
 4. Dag 12: Siste natt i Ho Chi Minh City

  Fra Hoi An flyr du tilbake til Ho Chi Minh City for å tilbringe den siste natten av denne rundreisen. Bruk de to siste dagene til å få med deg noen siste inntrykk av denne spennende metropolen av en storby. Hvorfor ikke bruke resten av feriepengene på å få med seg hjem et designerplagg fra et "chic" handlesenter, eller besøke et fargerikt matmarked du ikke fikk tid til på reisens første del? Etter en lang og innholdsrik ferie i Vietnam er det på tide å si farvel til dette unike landet og begi seg på reisen hjemover med gode minner og artige souvenirer i kofferten.

  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty Park View eller lignende

  • Hotel
  • Ho Chi Minh-byen, Vietnam
  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  Rom: På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
Legg til flere utflukter i bestillingen:

 • Guidet tur i Ho Chi Minh City: På reisens andre dag kan du være med på en guidet tur i Ho Chi Minh City. Turen varer ca 8 timer. Se pris på bestillingssiden.
 • Cu Chi-tunnelene & Cao Dai-tempelet: På dag 3 kan du være med på en dagstur til de underjordiske Cu Chi-tunnelene som spilte en avgjørende rolle under Vietnamkrigen. Her er det også anledning til å besøke det enestående Cao Dai-tempelet. Turen varer i ca 9 timer. Se pris på bestillingssiden.
 • Guidet tur i Hoi An inkl. båttur: På dag 8 kan du være med på en inspirerende tur til Hoi Ans historiske og UNESCO-beskyttede sentrum. Etter sightseeingen tas du med på en herlig båttur på Thu Bon-elven. Utflukten varer hele dagen. Se pris på bestillingssiden.
 • Tempelkomplekset My Son: Velger du dette alternativet blir du på reisens 10. dag tatt med til det historiske tempelkomplekset My Son (som kan minne litt om Angkor Wat i Kambodsja). Utflukten starter kl. 08:00 og varer til lunchtider. Se pris på bestillingssiden.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Frokost på toget
 • Eventuell turistskatt
 • Visumavgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig. Merk at singelreisende må betale full pris for privatlugar på toget, prisen er basert på 2 personer.

Romkapasitet

Maks 1 person per enkeltrom.
Maks 2 personer per dobbeltrom.
Maks 3 personer per tremannsrom (den 3. personen sover i ekstraseng).

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 75% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Denne reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi på hotellene er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Vietnam. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Reisegruppe

Denne pakkereisen har ingen minimumskrav for antall deltakere. Dette betyr at du enten kun reiser sammen med ditt eget reisefølge eller sammen med en gruppe med flere andre reisende.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Tillatt bagasje

Innsjekket bagasje 20 kg
Håndbagasje 7 kg

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret