• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Slående vakker rundreise i Nord Vietnam

 • Rundreise
 • 14 eller 15 netter
 • Vietnam
9 Vurderinger
pris fra kr 11 169
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 21 ganger

Fly t/r Hanoi og kombiner storby med natur, og dra på et minicruise i Halong Bay! Inkl. daglig frokost, all transport og ulike utflukter.

Bli med til Nord-Vietnam, hvor du blir møtt av risåkre, fargerike markeder og eksotiske dufter - bare for å nevne noe. Reis fra Hanoi til Sapa og Hoi An og tilbring en natt på et tradisjonelt kinesisk cruiseskip i vakre Halong Bay! Smak de beste vårrullene, ta bilder til du ikke har plass igjen på minnekortet og la deg imponere av den fantastiske naturen, de mange severdighetene og ikke minst befolkningen. Denne reisen vil du aldri glemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 netter på Viet View Hotel i Hanoi, med frokost
 • 2 netter på Bamboo Sapa Hotel i Sapa, med frokost
 • 1 natt på cruiseskipet Glory Legend Cruise, med helpensjon
 • 4 netter på Lantern Hoi An Hotel i Hoi An, med frokost
 • Dagstur til landsbyer i Sapa-området (på dag 3)
 • Inngang til "water puppet show" i Hanoi (på dag 8)
 • Dagstur gjennom Hanoi by (på dag 8)
 • Halvdagsutflukt til My Son Sanctuary (på dag 10)
 • Fly t/r Hanoi (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Innenlandsflyvning fra Danang til Hanoi
 • All transport mellom stedene
Tilvalg
 • Dagstur til Bai Dinh og Tran An (på dag 7)
 • Dagstur i Hoi An (på dag 11)
 • Tra Que Herbal Village og matlagingskurs (på dag 12)
En kort oppsummering av programmet:

Denne vakre Vietnamreisen på 13 dager tar deg med til hovedstaden Hanoi, hvor du tilbringer tilsammen 5 netter fordelt over turen. Fra Hanoi reiser du med buss til Sapa som er en landsby i Hoàng Liên Son-fjellene og her overnatter du i 2 netter, deretter et besøk til Y Linh Ho, Lao Chai og Ta Van. Reisen seiler så videre til de tusen klippene i Halong Bay, hvor du overnatter i et autentisk kinesisk skip, før du drar tilbake til Hanoi, hvor guidede turer i byen venter deg. Fra Hanoi reiser du til strandparadiset Danang og historiske Hoi An, her overnatter du i de neste 4 nettene og det blir blant annet utflukt til tempelkomplekset My Son. Les videre for å lære mer om programmet og den utrolige reiseruten:

Reiserute

Dag 1: Ankomst til Hanoi

Velkommen til Vietnam! På flyplassen vil du bli hentet og kjørt til hotellet av en hyggelig person som vil holde et TravelBird-skilt, slik at det er lett for deg å kjenne igjen. Etter at du har sjekket inn og fått slappet av litt etter den lange turen har du mulighet til å utforske Vietnams hove… Les mer

Viet View Hotel Hanoi  eller lignende

Dag 2 & 3: Sapa

Etter forhåpentligvis en god første natts søvn fortsetter reisen tidlig videre med buss mot Sapa. Du vil bli hentet cirka 6:45 om morgenen og kjørt til den lille byen, som ligger midt i en dal i Hoang Lien-fjellområdet. Avhengig av været vil turen ta omtrent 5,5 timer, så bare sett deg ned og sl… Les mer

Bamboo Sapa Hotel  eller lignende

Dag 4: Sapa, og tilbake til Hanoi

Før bussen din kjører tilbake til Sapa på ettermiddagen har du god tid til å utforske Sapa på egen hånd. Nyt utsikten over risåkre en gang til, ta massevis av bilder og bare gå tur i omgivelsen og nyt den gode maten. Det finnes mange flotte, fargerike markeder og itillegg til lokal mat kan du og… Les mer

Viet View Hotel Hanoi  eller lignende

Dag 5: Halong Bay Cruise

Kl.08:00 blir du hentet og kjørt til Halong, som er en tur på omtrent 3,5 timer. Underveis kommer du forbi risåkre og natur som er så vakker at den kommer til å ta pusten fra deg. Akkurat som båten du vil gå på og beundre Halong Bay fra, som ikke uten grunn er med på UNESCOs verdensarvliste. Du … Les mer

Halong Glory Legend Cruise

Dag 6: Halong Bay og tilbake til Hanoi

Våkn opp tidlig for å få med deg en fantastisk soloppgang og nyt en deilig frokost med vind i håret, før du vil seile litt mer gjennom Halong Bay og forbi tusenvis av praktfulle øyer. Ha kameraet i nærheten og gled deg til historiene som du vil høre i fiskerlandsbyen du besøker underveis, og nyt… Les mer

Dag 7 & 8: Hanoi

Endelig er det på tide å oppleve Vietnams hovedstad! Du har to hele dager i Hanoi, og på dag 7 kan du enten utforske byen på egen hånd eller kan legge til en dagsutflukt til Bai Dinh og Tran An.

Bai Dinh og Tran An (489kr p.p.): Fra hotellet tar det 30 minutter med buss til Bai Dinh Pago… Les mer

Viet View Hotel Hanoi  eller lignende

Dag 9 - 12: Fra Danang til Hoi An

Cirka kl.10:30 ankommer du Danang, og blir kjørt videre til Hoi An. Sjekk inn på hotellet og bruk resten av dagen slik du vil. Hoi An var et av de få stedene som ble lite skadet under Vietnamkrigen, så gå rundt og se på den flotte fargerike gamlebyen og severdigheter som den japanske broen.

Les mer
Hoi An Lantern Hotel  eller lignende

Dag 13: Tilbake til Hanoi

Du vil ha litt mer fritid før det er på tide å dra mot Danang flyplass for å ta en innenlandsflyvning tilbake til Hanoi. Kjøp for eksempel noen suvenirer for å huske denne flotten turen til Vietnam, eller spis en siste vårrull, banh mi eller banh xeo.

Den siste natten i Vietnam overnatte… Les mer

Viet View Hotel Hanoi  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Reiseforsikring
 • Visumavgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Innsjekking

Hotellene: fra kl.14:00
Cruiseskipet: fra kl.13:00

Utsjekking

Hotellene: til kl.12:00
Cruiseskipet: til kl.11:30

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 1 voksen per enkeltrom.
Minst 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn (opptil 11 år) per dobbeltrom.
Maks 3 voksne (inkl. barn over 12 år) per tremannsrom.

Om du reiser med barn (fra 0-11 år) er det billigere å bestille dobbeltrom enn trippelrom ettersom alle gjester betaler full pris uansett alder.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 25% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Vietnam. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer ved reiser utenfor Europa etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Myntenhet og kreditkort

I Vietnam bruker de Vietnamesiske dong. Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i storbyer og på turiststeder, og kan benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibanker. Minibanker er lett tilgjengelig i de større byene.

Vær og klima

Vietnam har et tropisk klima med store variasjoner mellom nord og sør. Året er delt opp i tørketid og regntid. Den tørre årstiden er fra november til mai og betegnes som vinter. I sør er været varmt og fuktig hele året med gjennomsnittlig temperatur på mellom 25ºC og 35ºC. I nord er det større forskjell mellom årstidene. Her kan temperaturen falle under 10ºC i vinterhalvåret.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret