• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Slående vakker rundreise i Nord Vietnam

 • Rundreise
 • 14 eller 15 netter
 • Vietnam
7 Vurderinger
pris fra kr 10 829
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 19 ganger

Fly t/r Hanoi og kombiner storby med natur, og dra på et minicruise i Halong Bay! Inkl. daglig frokost, all transport og ulike utflukter.

Bli med til Nord-Vietnam, hvor du blir møtt av risåkre, fargerike markeder og eksotiske dufter - bare for å nevne noe. Reis fra Hanoi til Sapa og Hoi An og tilbring en natt på et tradisjonelt kinesisk cruiseskip i vakre Halong Bay! Smak de beste vårrullene, ta bilder til du ikke har plass igjen på minnekortet og la deg imponere av den fantastiske naturen, de mange severdighetene og ikke minst befolkningen. Denne reisen vil du aldri glemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 netter på Viet View Hotel i Hanoi, med frokost
 • 2 netter på Bamboo Sapa Hotel i Sapa, med frokost
 • 1 natt på cruiseskipet Glory Legend Cruise, med helpensjon
 • 4 netter på Lantern Hoi An Hotel i Hoi An, med frokost
 • Dagstur til landsbyer i Sapa-området (på dag 3)
 • Inngang til "water puppet show" i Hanoi (på dag 8)
 • Dagstur gjennom Hanoi by (på dag 8)
 • Halvdagsutflukt til My Son Sanctuary (på dag 10)
 • Fly t/r Hanoi (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Innenlandsflyvning fra Danang til Hanoi
 • All transport mellom stedene
Tilvalg
 • Dagstur til Bai Dinh og Tran An (på dag 7)
 • Dagstur i Hoi An (på dag 11)
 • Tra Que Herbal Village og matlagingskurs (på dag 12)
En kort oppsummering av programmet:

Denne vakre Vietnamreisen på 13 dager tar deg med til hovedstaden Hanoi, hvor du tilbringer tilsammen 5 netter fordelt over turen. Fra Hanoi reiser du med buss til Sapa som er en landsby i Hoàng Liên Son-fjellene og her overnatter du i 2 netter, deretter et besøk til Y Linh Ho, Lao Chai og Ta Van. Reisen seiler så videre til de tusen klippene i Halong Bay, hvor du overnatter i et autentisk kinesisk skip, før du drar tilbake til Hanoi, hvor guidede turer i byen venter deg. Fra Hanoi reiser du til strandparadiset Danang og historiske Hoi An, her overnatter du i de neste 4 nettene og det blir blant annet utflukt til tempelkomplekset My Son. Les videre for å lære mer om programmet og den utrolige reiseruten:

 1. Dag 1: Ankomst til Hanoi

  Velkommen til Vietnam! På flyplassen vil du bli hentet og kjørt til hotellet av en hyggelig person som vil holde et TravelBird-skilt, slik at det er lett for deg å kjenne igjen. Etter at du har sjekket inn og fått slappet av litt etter den lange turen har du mulighet til å utforske Vietnams hovedstad. Du trenger absolutt ikke å få til alt på denne første dagen, så bare gå rundt og la sansene bli litt kjent med landet. Lukt de mange eksotiske duftene, hør på lydene fra folkelivet, pust inn den livlige kulturen mens du spiser din første pho eller vårrull, og kanskje til og med finn ut hvilke steder du vil besøke når du kommer tilbake til Hanoi senere i løpet av rundreisen.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel

  • Hotel
  • Hanoi, Vietnam
  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
 2. Dag 2 & 3: Sapa

  Etter forhåpentligvis en god første natts søvn fortsetter reisen tidlig videre med buss mot Sapa. Du vil bli hentet cirka 6:45 om morgenen og kjørt til den lille byen, som ligger midt i en dal i Hoang Lien-fjellområdet. Avhengig av været vil turen ta omtrent 5,5 timer, så bare sett deg ned og slapp av mens du nyter utsikten over flotte fjell og imponerende natur. Du vil ankomme Sapa cirka kl.13:30.

  På dag 3 drar du på dagsutflukt til noen bygder i området: Y Linh Ho, Lao Chai og Ta Van. Du blir hentet kl.9:30 av en engelskspråklig guide som tar deg med for å nyte den vakre naturen og besøke noen lokale familier. Nyt panoramautsikten over Sapa og de mange risåkrene rundt omkring, drikk grønn te, og lær om livet i denne delen av Vietnam: den tradisjonelle måten å bygge hus på, hvordan de lager sine klær og hva forskjellene er blant de ulike stammene. Dette blir en spennende dag! Lunsj og frukt er inkludert i utflukten.

  Sapa Bamboo Hotel

  Bamboo Sapa Hotel (klikk her for hotellinfo)

  • Hotel
  • Lào Cai, Vietnam
  Sapa Bamboo Hotel

  Hotellet ligger på 1650 meters høyde over havet i hjertet av Sapa, og tilbyr en fantastisk utsikt over fjellkjeden Hoang Lien - dette er perfekt for deg som liker natur. Her bor du komfortabelt med gratis WiFi og en stor bar - hvor du kan nyte lokal musikk og underholdningsshow. Restauranten serverer over 100 tradisjonelle vietnamesiske retter.
  Rom: De moderne rommene er utstyrt med minibar, satellitt-TV, aircondition og eget bad med badekar eller dusj.

  Les mer
 3. Dag 4: Sapa, og tilbake til Hanoi

  Før bussen din kjører tilbake til Sapa på ettermiddagen har du god tid til å utforske Sapa på egen hånd. Nyt utsikten over risåkre en gang til, ta massevis av bilder og bare gå tur i omgivelsen og nyt den gode maten. Det finnes mange flotte, fargerike markeder og itillegg til lokal mat kan du også kose deg med fransk mat hvis ønsket - franskmennene kom nemlig hit i 1922 og takket være dem kan du som turist nå også nyte alt det flotte i området.

  Pass på og rekke bussen tilbake til Hanoi, som går kl.15:30.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel

  • Hotel
  • Hanoi, Vietnam
  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
 4. Dag 5: Halong Bay Cruise

  Kl.08:00 blir du hentet og kjørt til Halong, som er en tur på omtrent 3,5 timer. Underveis kommer du forbi risåkre og natur som er så vakker at den kommer til å ta pusten fra deg. Akkurat som båten du vil gå på og beundre Halong Bay fra, som ikke uten grunn er med på UNESCOs verdensarvliste. Du får lunsj ombord og seiler til "den fantastiske grotten" hvor du kan ta en dukkert, for så å nyte middagen mens solnedgangen gjør himmelen til et fargerikt maleri. Denne natten sover du på det typisk kinesiske skipet du har vært på i hele dag, og om du vil sove et annet sted enn på rommet... så venter toppdekket med stjerner på himmelen!

  Glory Legend Cruise

  • Cruiseskip
  • Hanoi, Vietnam

  Stig ombord på det komfortable Glory Legend Cruise skipet. Glory Cruise gir deg et avslappende cruise langs vakre Halong Bay. Glory Legend Cruise er utstyrt med solide tremøbler og har en bar, et stort soldekk og en restaurant som serverer vietnamesiske spesialiteter. På skipet vil du ha tilgang til WiFi. Du får helpensjon under ditt opphold med et “A la Carte’-utvalg i restauranten på andre dekk med både lokale og internasjonale retter.
  Lugar: Alle lugarene på cruiseskipet er utstyrt med store vinduer mot havet som gjør utsikten på rommet til hovedattraksjonens. Rommene har også aircondition, en pult og et privat bad med hårføner.

  Les mer
 5. Dag 6: Halong Bay og tilbake til Hanoi

  Våkn opp tidlig for å få med deg en fantastisk soloppgang og nyt en deilig frokost med vind i håret, før du vil seile litt mer gjennom Halong Bay og forbi tusenvis av praktfulle øyer. Ha kameraet i nærheten og gled deg til historiene som du vil høre i fiskerlandsbyen du besøker underveis, og nyt en lunsj til på båten mens den seiler tilbake til Halong. Det serveres mye forskjellig mat på båten, mest lokal fiskemat.

 6. Dag 7 & 8: Hanoi

  Endelig er det på tide å oppleve Vietnams hovedstad! Du har to hele dager i Hanoi, og på dag 7 kan du enten utforske byen på egen hånd eller kan legge til en dagsutflukt til Bai Dinh og Tran An.

  Bai Dinh og Tran An (489kr p.p.): Fra hotellet tar det 30 minutter med buss til Bai Dinh Pagode, som er den største pagodaen i Vietnam med 500 La Han statuer, den største bronse-buddhaen i Vietnam. Du vil bli servert en deilig lunsj med lokale spesialiteter som fjellgeit og Ngoc Duong vin. Etter lunsj drar du videre mot Trang An, hvor du vil besøke grottene Sang, Toi, Ba Giot og Nau Ruou per båt.

  På dag 8 drar du på dagstur gjennom Hanoi, som er inkludert i tilbudet. Kl.09:00 blir du hentet av guiden som tar deg med til bl.a. Ho Chi Minh mausoleet, det tidligere presidentpalasset og Litteraturens tempel. Det er mulig å se på en forestilling med tradisjonell musikk, før en god lunsj med tradisjonell Pho Hanoi nudelsuppe venter deg. På ettermiddagen bestemmer du selv hvilket av de mange templene og museene du ønsker å besøke. I dag vil du også få muligheten til å verdenskjente "water puppet show", det artige vanndukketeateret, før du setter deg på nattoget.

  Kl.19 setter du deg på nattoget til Danang, hvor du overnatter i en delt 4-mannslugar. Det er mulig å oppgradere til privatlugar også, hvis man er 2 personer eller flere, til cirka kr 729. Vennligst ta kontakt med kundeservice om du ønsker dette. Vær også obs på at det ikke blir servert frokost ombord, så at det er lurt å kjøpe med deg noe før du går på toget!

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel

  • Hotel
  • Hanoi, Vietnam
  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
 7. Dag 9 - 12: Fra Danang til Hoi An

  Cirka kl.10:30 ankommer du Danang, og blir kjørt videre til Hoi An. Sjekk inn på hotellet og bruk resten av dagen slik du vil. Hoi An var et av de få stedene som ble lite skadet under Vietnamkrigen, så gå rundt og se på den flotte fargerike gamlebyen og severdigheter som den japanske broen.

  På dag 10 besøker du My Son, et tempelkompleks som er med på UNESCOs verdensarvliste. Dette var det religiøse senteret for Chamfolket, og My Son blir ofte sammenlignet med andre kjente asiatiske severdigheter som Angkor Wat og Borobudur. Dette blir fint!

  Dag 11 og 12 kan brukes etter eget ønske, eller du kan legge til en ekstra utflukt.

  Dagstur i Hoi An, inkl. båttur (på dag 11 - kr 449 p.p.): Hoi An var et viktig handelssentrum for bl.a. nederlenderne, italienerene og kineserne og de sporene ser du fortsatt rundt omkring i byen. Du vil besøke et tempel, en pagode dedikert til sjømenn og fiskere, Sa Huynh museet, den japanske broen og mer severdigheter som minner om tidligste perioden i Hoi Ans historie. På ettermiddagen drar du på båttur over Thu Bon-elven til landsbyen King Bing, hvor du kan se arbeidere som bygger båter og jobber med tre. I tillegg vil du besøke den verdenskjente Cua Dai-stranden! Lunsj er inkludert.

  Tra Que Herbal Village og matlagingskurs (på dag 12 - kr 489 p.p.): Tra Que ligger 3 km unna Hoi An og dit kommer du per sykkel, som er en fin tur gjennom hyggelige landsbyer og med fantastisk flott utsikt. Her kan du se hvordan lokale bonder jobber i sine organiske grønnsaks- og krydderhager. Lær hvordan du lager perfekt jord og dyrker dine egne grønnsaker. Du får også muligheten til å bli med på matlagingskurs, hvor du vil lage Hoi An-spesialiteter som Tam Huu-vårruller og BanhXeo pannekaker.

  Hoi An Lantern Hotel

  Hoi An Lantern

  • Hotel
  • Hội An, Vietnam
  Hoi An Lantern Hotel

  Beliggende i nærheten av havnebyen Hoi An bor du under ditt 5 netters opphold kun 5 minutters gange fra sentralmarkedet. På hotellet kan du gjøre ulike aktiviteter, blant annet karaoke, biljard og matlagingskurs. Hotellet tilbyr også transport og et utendørsbasseng. I øverste etasje finner du restauranten hvor du kan fråtse i vietnamesisk og internasjonal mat og en fin panoramautsikt.
  Rom: Rommene er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV og minibar. Badet har badekar, gratis toalettartikler og hårføner. I rommet har du gratis WiFi.

  Les mer
 8. Dag 13: Tilbake til Hanoi

  Du vil ha litt mer fritid før det er på tide å dra mot Danang flyplass for å ta en innenlandsflyvning tilbake til Hanoi. Kjøp for eksempel noen suvenirer for å huske denne flotten turen til Vietnam, eller spis en siste vårrull, banh mi eller banh xeo.

  Den siste natten i Vietnam overnatter du pa Viet View hotell i Hanoi igjen, for så å dra tilbake til flyplassen igjen på dag 14 og vende mot Norge - forhåpentligvis med en koffert og et hode fullt av flotte nye minner.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel

  • Hotel
  • Hanoi, Vietnam
  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Reiseforsikring
 • Visumavgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Innsjekking

Hotellene: fra kl.14:00
Cruiseskipet: fra kl.13:00

Utsjekking

Hotellene: til kl.12:00
Cruiseskipet: til kl.11:30

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 1 voksen per enkeltrom.
Minst 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn (opptil 11 år) per dobbeltrom.
Maks 3 voksne (inkl. barn over 12 år) per tremannsrom.

Om du reiser med barn (fra 0-11 år) er det billigere å bestille dobbeltrom enn trippelrom ettersom alle gjester betaler full pris uansett alder.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 25% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Vietnam. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer ved reiser utenfor Europa etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Myntenhet og kreditkort

I Vietnam bruker de Vietnamesiske dong. Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i storbyer og på turiststeder, og kan benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibanker. Minibanker er lett tilgjengelig i de større byene.

Vær og klima

Vietnam har et tropisk klima med store variasjoner mellom nord og sør. Året er delt opp i tørketid og regntid. Den tørre årstiden er fra november til mai og betegnes som vinter. I sør er været varmt og fuktig hele året med gjennomsnittlig temperatur på mellom 25ºC og 35ºC. I nord er det større forskjell mellom årstidene. Her kan temperaturen falle under 10ºC i vinterhalvåret.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret