Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Skap magi i vakre Vietnam og Myanmar

 • Rundreise
 • Vietnam, Myanmar (Burma)
pris fra kr 17 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

To uker med kultur og strender i 14 netter på 5 hoteller med frokost, diverse utflukter, transport og fly.

Beundre de verdensberømte gylne templene som forsvinner i horisonten i Yangon, og flytende hager og landsbyer ved Inlesjøen i kulturrike Myanmar. Begi deg ut i pulserende Ho Chi Minh, reis på en fortryllende båttur langs Mekongdeltaet og nyt deilig strandliv på Mui Ne i fargerike Vietnam. Bli kjent med to kontrastfylte land og befolkninger på en idyllisk rundreise i Sørøst-Asia!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i RGN City Lodge i Yangon
 • 1 natt i Floral Breeze Hotel i Bagan
 • 1 natt i nattbus til Inle Lake
 • 1 natt i 81 Hotel Inlay ved Inle Lake
 • 1 natt i RGN City Lodge i Yangon
 • 3 netter i Liberty Saigon Hotel i Ho Chi Minh
 • 4 netter i Bamboo Villa Resort i Mui Ne
 • 1 natt i Liberty Saigon Hotel i Ho Chi Minh
 • Frokost hver morgen
 • Fly fra Norge til Yangon i Myanmar og returfly fra Ho Chi Minh i Vietnam til Norge
 • All transport
 • Heldagsbyomvisning i Yangon
 • Heldagsbyomvisning i Ho Chi Minh
 • Utflukt til Inle Lake
 • Tempelbesøk i Bagan
 • Innenlandsflyvning fra Yangon til Bagan og fra Yangon til Ho Chi Minh
Reiserute

Dag 1 & 2: Yangon

Etter din flyreise fra Oslo blir du hentet av din sjåfør som tar deg til ditt første hotell, i unike Yangon. Denne dagen kan du tilbringe som du vil, og hvile ut etter flyturen. På dag 2 begynner ditt Myanmar-eventyr med en guidet byomvisning i Yangon. I tillegg til buddhist-pagodaene, tradisjon… Les mer

RGN City Lodge Hotel

Dag 3 & 4: Bagan

Etter frokost i Yangon blir du tatt med til flyplassen, hvor du vil fortsette og fly til templene i Bagan. Her finner du templer som kan sammenliknes med verdensberømte Angkor Wat i Kambodsja og Borobudur i Indonesia - de mest kjente templene i den buddhistiske verden. Den magiske atmosfæren kan… Les mer

Floral Breeze Hotel Bagan

Dag 5: Inle Lake

Tidlig om morgenen kommer du til Inle Lake. I dag begir du deg ut på en båttur over innsjøen, som er kjent for sine flytende hager, flytende landsbyer og utenomjordiske naturidyll. 5-dagers markedet, som holdes i 5 landsbyer hver femte dag, tilbyr et fascinerende innblikk i kulturen for Pa-O, Da… Les mer

81 Hotel Inlay

Dag 6: Siste kveld i Yangon

Etter frokost kjører du i litt over 10 timer med buss tilbake til Yangon, der du tilbringer en siste natt i RGN City Lodge. Dersom du ønsker å få med deg mer av Yangon etter bussturen, er nattelivet i Yangonet et høydepunkt. Beveg deg litt utenfor komfortsonen og gå til markeder og lokale gatere… Les mer

RGN City Lodge Hotel

Dag 7 - 9: Ho Chi Minh og Mekong-deltaet

I dag flyr du fra Yangon til den pulserende sør-vietnamesiske metropolen Ho Chi Minh, hvor du vil bli hentet opp av en sjåfør og overført til hotellet. Neste morgen går turen til de historiske Cu Chi-tunnelene. Dette imponerende nettverket av tunneler, som en gang var over 200 km, koblet Ho Cho … Les mer

Liberty Hotel Saigon Parkview

Dag 10 - 13: Mui Ne Beach

Etter frokost setter du deg på en 5-timers bussreise til strandstedet Mui Ne, hvor nydelige strender og fascinerende ørkenlandskap venter deg. Slapp av og len deg tilbake, dagene her er ment for å få solkysset hud, drikke ferske kokosnøtter og nyte strandboms-livet. Har du en ustoppelig eventyrl… Les mer

Bamboo Village Beach Resort & Spa

Dag 14 & 15: Ho Chi Minh og tilbake til Norge

Du hentes ved resorten i Mui Ne og kjøres med buss tilbake til Ho Chi Minh, hvor du tilbringer din siste natt i Vietnam. Bruk tiden frem til flyet ditt til det du ikke fikk sett på de første dagene dine her. Dersom du ikke fikk med deg et kveldsbesøk til Ben Thanh markedet rett ved hotellet ditt… Les mer

Utflukter som kan legges til ved bestilling:

Hvis du vil gjøre mer ut av din rundreise, kan du legge til følgende utflukter:

 • 1. Bagan sykkeltur: Utflukten er perfekt for å utforske Bagans mange templer og kanskje slå av en prat med lokalbefolkningen.
 • 2. Mekong Delta og det flytende markedet ved Cai Be: Se detaljert beskrivelse under ved dag 7 - 9.
 • 3. Ta Cu Mountain i Mui Ne: Med taubane (billett må kjøpes lokalt) drar du til Ta Cu-fjellet, som huser en enorm Buddha-statue. Etterpå går besøket til dragefruktplantasjen og Cham-tårnet.
 • 4. Soloppgang ved Mui Ne: Tidlig om morgenen drar du til Mui Ne-ørkenen, hvor du ser solen stå opp over horisonten og beundrer den nydelige kontrasten mellom både hvit og rød sand og solen.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumkostnader
 • Flyplasskatt i Myanmar ca. 20 USD
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 1 person i enkeltrom, 2 personer i dobbeltrom og 3 i trippelrom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 -11 år får 25% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum- og passinformasjon for Vietnam

Ved reiser inntil 15 dager, trenger du ikke visum til Vietnam, vennligst se landsider.no for mer informasjon. Merk at du må ha visum for å besøke Myanmar. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam og Myanmar. Kontakt landenes ambassader i Norge for mer informasjon: Vietnam:http://www.vietnamembassy-norway.org/en/
Myanmar:http://www.embassypages.com/missions/embassy9644/

Visum- og passinformasjon for Myanmar

Merk at du må ha visum for å besøke Myanmar - må arrangeres på forhånd. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Myanmar. Kontakt ambassaden i Norge for mer informasjon:
Myanmar:http://www.embassypages.com/missions/embassy9644/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Forebehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Type reise

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for 1 person.

Vær og temperaturer

Vietnam har et tropisk klima. Året er delt opp i tørketid og regntid. Den tørre årstiden er fra november til mai og betegnes som vinter. I sør er været varmt og fuktig hele året med gjennomsnittlig temperatur på mellom 25ºC og 35ºC.

Myanmar har et tropisk klima med gjennomsnittstemperaturer på 28ºC. Den beste tiden å reise er mellom oktober og mai, da det er tørrere enn fra mai til september.

Valuta og betaling

I Vietnam bruker de Vietnamesiske dong. Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i storbyer og på turiststeder, og kan benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibanker. Minibanker er lett tilgjengelig i de større byene.

I Myanmar bruker de Myanmarske kyat. Det er ikke vanlig å betale med kort, så ha alltid med deg kontanter. Du kan ta ut penger i minibanker i de større byene og turistområder. De fleste transaksjoner gjennomføres i Myanmarske kyat (MMK), men bruken av amerikanske dollar (USD) er også utbredt. Det er viktig at USD-sedlene er nye og uten synlige merker/brettekanter. Gamle sedler med merker/flekker blir ikke akseptert som betalingsmiddel. Vi anbefaler å ta med USD slik at du har noe i bakhånd dersom kortet ditt ikke skulle virke på en minibank. Det er mange vekslekontorer, men hvis mulig gå helst til en bank for å veksle til lokal valuta.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret