• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Utforsk Myanmar & Vietnams skatter

 • Rundreise
 • 15 eller 16 netter
 • Vietnam, Myanmar (Burma)
pris fra kr 16 459
 • per person fra
 • basert på 2 personer

To uker med eksotisk kultur, spennende mat og strender i Vietnam og Myanmar(Burma). Fly t/r fra Oslo Gardermoen, 14 netter på 5 forskjellige hoteller, diverse utflukter, transport og frokost inkl. Pris er p.p. i rom for 2.

Beundre de verdensberømte gylne templene som forsvinner i horisonten i Yangon, og flytende hager og landsbyer ved Inlesjøen i kulturrike Myanmar. Begi deg ut i pulserende Ho Chi Minh, reis på en fortryllende båttur langs Mekongdeltaet og nyt deilig strandliv på Mui Ne i fargerike Vietnam. Bli kjent med to kontrastfylte land og befolkninger på en idyllisk rundreise i Sørøst-Asia!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i RGN City Lodge i Yangon
 • 1 natt i Floral Breeze Hotel i Bagan
 • 1 natt i nattbus til Inle Lake
 • 1 natt i 81 Hotel Inlay ved Inle Lake
 • 1 natt i RGN City Lodge i Yangon
 • 3 netter i Liberty Saigon Hotel i Ho Chi Minh
 • 4 netter i Bamboo Villa Resort i Mui Ne
 • 1 natt i Liberty Saigon Hotel i Ho Chi Minh
 • Frokost hver morgen
 • Fly fra Oslo til Yangon i Myanmar og returfly fra Ho Chi Minh i Vietnam til Oslo
 • All transport
 • Heldagsbyomvisning i Yangon
 • Heldagsbyomvisning i Ho Chi Minh
 • Utflukt til Inle Lake
 • Tempelbesøk i Bagan
 • Innenlandsflyvning fra Yangon til Bagan og fra Yangon til Ho Chi Minh
Ytterligere tilvalg
 • Bagan med sykkel heldagsomvisning
 • Mekong Cai Be flytende marked heldagstur
 • Soloppgang ved Mui Ne
 • Tur til Ta Cu- fjellet
Kort oppsummering av reisen:

På denne reisen opplever du noe av det beste Myanmar og Vietnam kan by på. Med 2 netter i hovedstaden Yangon og 1 natt i Bagan, beundrer du de ikoniske templene Myanmar er så kjent for. Den neste natten sover du på en nattbuss, før du ankommer Inlesjøen for sine flytende hager og landsbyer med en nærmest utenomjordisk skjønnhet. Etter 1 natt på hotell her reiser du videre til Yangon for 1 siste natt før ditt vietnamesiske eventyr fortsetter med 3 kulturrike netter i Ho Chi Minh. Sist men ikke minst har vi spart kanskje noe av det beste til slutt, for reisen går videre til den vakre strandbyen Mui Ne. Slapp av og nyt stranden, eller du kan bli med på en utflukt til Ta Cu-fjellet for den enorme Buddha-stauen eller se soloppgangen i Mui Ne-ørkenen. Siste natt er Ho Chi Minh før reisen går tilbake til Norge. Bli med på en vakker kulturreise i noen av Asias mest unike land!

Reiserute
 1. Dag 1 & 2: Yangon

  Etter din flyreise fra Oslo blir du hentet av din sjåfør som tar deg til ditt første hotell, i unike Yangon. Denne dagen kan du tilbringe som du vil, og hvile ut etter flyturen. På dag 2 begynner ditt Myanmar-eventyr med en guidet byomvisning i Yangon. I tillegg til buddhist-pagodaene, tradisjon… Les mer

  RGN City Lodge

 2. Dag 3 & 4: Bagan

  Etter frokost i Yangon blir du tatt med til flyplassen, hvor du vil fortsette og fly til templene i Bagan. Her finner du templer som kan sammenliknes med verdensberømte Angkor Wat i Kambodsja og Borobudur i Indonesia - de mest kjente templene i den buddhistiske verden. Den magiske atmosfæren kan… Les mer

  Floral Breeze Hotel

 3. Dag 5: Inle Lake

  Tidlig om morgenen kommer du til Inle Lake. I dag begir du deg ut på en båttur over innsjøen, som er kjent for sine flytende hager, flytende landsbyer og utenomjordiske naturidyll. 5-dagers markedet, som holdes i 5 landsbyer hver femte dag, tilbyr et fascinerende innblikk i kulturen for Pa-O, Da… Les mer

  81 Hotel Inlay

 4. Dag 6: Siste kveld i Yangon

  Etter frokost kjører du i litt over 10 timer med buss tilbake til Yangon, der du tilbringer en siste natt i RGN City Lodge. Dersom du ønsker å få med deg mer av Yangon etter bussturen, er nattelivet i Yangonet et høydepunkt. Beveg deg litt utenfor komfortsonen og gå til markeder og lokale gatere… Les mer

  RGN City Lodge

 5. Dag 7 - 9: Ho Chi Minh og Mekong-deltaet

  I dag flyr du fra Yangon til den pulserende sør-vietnamesiske metropolen Ho Chi Minh, hvor du vil bli hentet opp av en sjåfør og overført til hotellet. Neste morgen går turen til de historiske Cu Chi-tunnelene. Dette imponerende nettverket av tunneler, som en gang var over 200 km, koblet Ho Cho … Les mer

  Liberty Park View

 6. Dag 10 - 13: Mui Ne Beach

  Etter frokost setter du deg på en 5-timers bussreise til strandstedet Mui Ne, hvor nydelige strender og fascinerende ørkenlandskap venter deg. Slapp av og len deg tilbake, dagene her er ment for å få solkysset hud, drikke ferske kokosnøtter og nyte strandboms-livet. Har du en ustoppelig eventyrl… Les mer

  Bamboo Village Beach Resort & Spa****

 7. Dag 14 & 15: Ho Chi Minh og tilbake til Norge

  Du hentes ved resorten i Mui Ne og kjøres med buss tilbake til Ho Chi Minh, hvor du tilbringer din siste natt i Vietnam. Bruk tiden frem til flyet ditt til det du ikke fikk sett på de første dagene dine her. Dersom du ikke fikk med deg et kveldsbesøk til Ben Thanh markedet rett ved hotellet ditt… Les mer

Utflukter som kan legges til ved bestilling:

Hvis du vil gjøre mer ut av din rundreise, kan du legge til følgende utflukter:

 • 1. Bagan sykkeltur: Utflukten er perfekt for å utforske Bagans mange templer og kanskje slå av en prat med lokalbefolkningen.
 • 2. Mekong Delta og det flytende markedet ved Cai Be: Se detaljert beskrivelse under ved dag 7 - 9.
 • 3. Ta Cu Mountain i Mui Ne: Med taubane (billett må kjøpes lokalt) drar du til Ta Cu-fjellet, som huser en enorm Buddha-statue. Etterpå går besøket til dragefruktplantasjen og Cham-tårnet.
 • 4. Soloppgang ved Mui Ne: Tidlig om morgenen drar du til Mui Ne-ørkenen, hvor du ser solen stå opp over horisonten og beundrer den nydelige kontrasten mellom både hvit og rød sand og solen.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumkostnader
 • Flyplasskatt i Myanmar 20 USD (fra 1. Juli 2016)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 1 person i enkeltrom, 2 personer i dobbeltrom og 3 i trippelrom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 -11 år får 25% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum- og passinformasjon for Vietnam

Ved reiser inntil 15 dager, trenger du ikke visum til Vietnam, vennligst se landsider.no for mer informasjon. Merk at du må ha visum for å besøke Myanmar. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam og Myanmar. Kontakt landenes ambassader i Norge for mer informasjon: Vietnam:http://www.vietnamembassy-norway.org/en/
Myanmar:http://www.embassypages.com/missions/embassy9644/

Visum- og passinformasjon for Myanmar

Merk at du må ha visum for å besøke Myanmar - må arrangeres på forhånd. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Myanmar. Kontakt ambassaden i Norge for mer informasjon:
Myanmar:http://www.embassypages.com/missions/embassy9644/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Forebehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Type reise

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for 1 person.

Vær og temperaturer

Vietnam har et tropisk klima. Året er delt opp i tørketid og regntid. Den tørre årstiden er fra november til mai og betegnes som vinter. I sør er været varmt og fuktig hele året med gjennomsnittlig temperatur på mellom 25ºC og 35ºC.

Myanmar har et tropisk klima med gjennomsnittstemperaturer på 28ºC. Den beste tiden å reise er mellom oktober og mai, da det er tørrere enn fra mai til september.

Valuta og betaling

I Vietnam bruker de Vietnamesiske dong. Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i storbyer og på turiststeder, og kan benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibanker. Minibanker er lett tilgjengelig i de større byene.

I Myanmar bruker de Myanmarske kyat. Det er ikke vanlig å betale med kort, så ha alltid med deg kontanter. Du kan ta ut penger i minibanker i de større byene og turistområder. De fleste transaksjoner gjennomføres i Myanmarske kyat (MMK), men bruken av amerikanske dollar (USD) er også utbredt. Det er viktig at USD-sedlene er nye og uten synlige merker/brettekanter. Gamle sedler med merker/flekker blir ikke akseptert som betalingsmiddel. Vi anbefaler å ta med USD slik at du har noe i bakhånd dersom kortet ditt ikke skulle virke på en minibank. Det er mange vekslekontorer, men hvis mulig gå helst til en bank for å veksle til lokal valuta.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret