Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert
 • Reiseguide inkludert

Hotel Osimar i Roma

 • Storbyferie
 • Roma
pris fra kr 8 529
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til Roma og utforsk Italias spennende historie! Bo 3 eller 4 netter i Roma, inkl. frokost og tilgang til Vatikanmuseene og det sixtinske kapellet. Pris er p.p. i rom for 2.

I Roma er det alltid noe nytt å utforske og oppleve. Under dette oppholdet vil du bo rett utenfor sentrum og ha massevis av tid til å se alt det fine som Italias hovedstad har å by på. For å gjøre det enda litt enklere for deg er billetter til Vatikanmuseene og det sixtinske kapellet inkludert i dette tilbudet, slik at du slipper å stå i kø og vil få med deg det beste av alt kultur som byen har å by på. Roma er en by man aldri får nok av!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i standard dobbeltrom på Hotel Osimar
 • Frokost hver morgen
 • Billetter til Vatikanmuseene og det sixtinske kapellet
 • Fly t/r Roma fra Oslo Gardermoen eller Bergen
Vakre Roma

Det er få byer som er historisk like interessant som Roma. Siden byen har vært så viktig i etableringen av vestlig sivilisasjon, har den i dag nesten 3000 år med kultur, arkitektur og kunst å dele! Berømte bygninger som Colosseum og Forum Romanum gir deg en surrealistisk opplevelse, som vil gjøre deg oppmerksom på at du står akkurat der hvor det har skjedd for mange år siden. Samtidig med at du føler det tidligere Romerriket, vil du nyte moderne aspekter også. I midten av hovedstaden finner du Vatikanstaten, perfekt for en interessant og spennende morgen eller ettermiddag. Her kan du beundre Peterskirken og Vatikanmuseene med Michelangelos fantastiske 'sixtinske kapell’. Takket være billetten din kan du hoppe over de utrolig lange køene og lett komme deg til og nyte Vatikanstatens kunstverker!

Hotel Osimar

 • Hotel
 • Roma, Italia
Hotel

Dette komfortable hotellet er plassert rett nord for Roma sentrum, i et klassisk romansk område med en av byens største parker - Villa Ada parken - rundt hjørnet. Metroen er innen gangavstand fra hotellet og tar deg raskt og enkelt til Romas beste attraksjoner! Det er f.eks. kun 5 stopp til Colosseum. På Hotel Osimar har du også muligheten å ta en drink i baren og hver morgen vil du få servert en deilig frokostbuffé, inkl. søte bakevarer, typiske italienske retter og mer.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
Vatikanmuseene og det sixtinske kapellet

Inkludert i tilbudet er en billett til Vatikanstatens høydepunkter, som gir deg muligheten å hoppe over hele køen. Utforsk Raphael-rommene, Gallery of Maps og andre unike kunstskatter. Vatikanet er kanskje kun 44 hektar, men den byr på en enestående kolleksjon av kunst og historie som har blitt samlet inn i over århundrer av pavene. I det verdensberømte sixtinske kapellet vil du uten tvil bli overrasket over hvor detaljert Michelangelo har jobbet. Mer enn 300 bilder har blitt malt over 500 kvadratmeter, for å senere komme tilbake og male ‘den siste dommen’ på veggen over altaret. Dette blir en kulturell opplevelse som du vil huske.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport fra flyplassen til hotellet (kan legges til)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 1-2 år bor gratis på hotellet, men betaler full pris for fly.
Barn 3-17 regnes får 30% rabatt på hotellet, men betaler full pris for fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Hotellet er ikke utstyrt med heis.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret