Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Skattejakt i Barcelona til alle årstider

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Barcelona
pris fra kr 3 029
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til verdensbyen Barcelona! Fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim og bo 2, 3, 4 eller 5 netter på Hotel Retrome inkl. daglig frokost. Pris er p.p. i rom for 2.

Barcelona er en verdensby best kjent for den unike arkitekturen, det utrolige kulturtilbudet, deilig tapas og dans til sent på natt. Dette er også en av de sjeldne storbyperlene der du har stranden lett tilgjengelig hvis du ønsker å ta deg et svalende bad i havet. Få med deg Gaudís fantastiske livsverk La Sagrada Familia, Parc Guell og La Rambla og de utrolige kulturskattene som ligger spredt over hele byen. Unn deg en storbyferie med stor S i livlige Barcelona!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter ved Hotel Retrome
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Barcelona fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Gratis WiFi
Tilvalg
 • Shuttletransport t/r mellom flyplass og hotell
Oppdag skjønne Barcelona

Barcelona er en av de sjeldne storbyene som gir deg en endeløs kilde til fantastiske kulturopplevelser som musikk, dans, teater, kunstgallerier og muséer. Her får du en storbyferie i en internasjonal atmosfære hvor du opplever hele verden i én og samme europeiske by. Gå deg litt bort i de sjarmerende gatene i gamlebyen og ta inn folkelivet blant blomsterselgere, gatekunstnere, levende musikk og flamenco-opptredener på La Rambla. Barcelona er som en god vin - den blir bedre og bedre med årene, og restaurant-, café-, og barutvalget er større enn noen gang. Nyt denne verdenspopulære storbyherligheten med alle sanser dette året!

Hotel Retrome Barcelona

 • Hotel
 • Barcelona, Spania
Hotel view

Hotel Retrome ligger i L'Eixample, svært sentralt og med kort vei til en rekke severdigheter. Innvendig er veggene dekorert med håndmalte mosaikker og innredet med retro designmøbler. Hotellet ligger bare 750 meter fra shoppinggaten Passeig de Gràcia og bare 1,4 kilometer fra Plaza de Catalunya. Dette unike hotellet gjør ditt opphold i Barcelona ekstra spesielt!

 • +3
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De smakfullt innredede rommene har designelementer som skaper en koselig effekt. Rommet er utstyrt med aircondition, TV og en seng av god kvalitet. På badet finner du en regndusj, vask, toalett og hårføner.

TravelBirds tips til omgivelsene

Hotellet ditt ligger i Eixample i gåavstand fra et av Barcelonas høydepunkter La Sagrada Familia. Her er kun et utvalg av det du kan gjøre i nærheten av hotellet ditt:

 • Daniela Bakery er et lite bakeri i nærheten av hotellet som serverer deilige kaker, muffins og småretter. De har også et utvalg av veganske og økologiske godsaker.
 • Barcelona er godt kjent for sitt utvalg av gourmet-kaffe, og en deilig kopp svart kaffe brygges i apparater du kanskje ikke visste fantes. spresso lungo. For Eixamples beste kaffe besøker du Nømad Coffee Lab & Shop, i en kort km avstand fra hotellet ditt.
 • Cervecería Catalana er en av Barcelonas beste tapas-restauranter. Ca. 1 km fra hotellet ditt, finner du denne høyst populære perlen som serverer spansk og katalansk tapas til greie priser. Når været er deilig, kan du nyte smårettene dine med en god vin på terrassen.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 0,72 per person per natt
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler fullpris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-1 år) per rom.
Barneseng er tilgjengelig på forespørsel ved vår kundeservice.

Barnerabatt

Gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet.
Barn (0-1 år) bor gratis.
Barn f.o.m 2 år regnes som voksen.

Barnseng

Barneseng er tilgjengelig gratis på hotellet ved forespørsel hos vår kundeservice før reise.

Rullestolbrukere

Hotellet er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at halvparten av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personlige opplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger i Eixample, kun 600 meter fra handlegaten Passeig de Gracia, og i samme bydel som blant annet Sagrada Família.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret