Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

4-stjerners hotell ved Rivieraen

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 netter
 • Nice
pris fra kr 2 149
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Vend nesen sørover mot den franske rivieraen og en storbyferie fylt med sol i Nice! Fly t/r fra Oslo Gardermoen eller Bergen og bo på et 4* hotell mellom 2 og 7 netter, inkludert frokost. Pris er p.p. i rom for 2.

Frankrikes nest mest besøkte by ligger ved Middelhavet. Fly til den solrike blåhimmelkysten og kombiner by- og strandferie! Ta deg et bad i sjøen, spaser under palmepromenaden, kjenn duften av alle de fargerike blomsterbedene for så å bruke resten av dagen på et spennende museum, litt shopping og et måltid med søte pannekaker eller andre franske delikatesser på en uteservering i denne livlige og koselige byen. I Nice får man det beste av begge verdener - og enda mer!

Tilbudet inkluderer:
 • Fly t/r Nice fra Oslo Gardermoen eller Bergen med Norwegian
 • 2, 3, 4, 5 eller 7 netter på Hotel Apogia Nice****
 • Frokost hver morgen
 • WiFi
 • Håndbagasje 10 kg
 • Innsjekket bagasje 20 kg
Nice

Nice er den femte største byen i Frankrike, plassert mellom hav og fjell i den sørlige delen av landet, Côte d'Azur. Dette er et populært reisemål blant nordmenn og det er ikke uten grunn. Her bys det på både fint vær, god mat og vakker natur, og kultur og livlig atmosfære i byen i tillegg. Med sine utallige muligheter og berusende sjarme vil det ikke ta lang tid før Nice har stjålet i alle fall litt av ditt hjerte.

Vandre rundt i den pastellfargede gamlebyen og besøk et av markedene på Cours Saleya. Spaser under palmene ved Promenade des Anglais, som er symbolet på den franske rivieraen og både livlig, autentisk og utrolig koselig med sine joggere, gateartister, musikere og uteserveringer. I Nice får man den absolutte sommerferiefølelsen, uansett når det er på året.

Hotel Apogia Nice

 • Hotel
 • Nice, Frankrike
Hotel

Hotellet ligger kun en kort spasertur unna den berømte strandpromenaden Promenade des Anglais og gamlebyen. Fasilitetene på hotellet inkluderer en restaurant, en bar og en lounge hvor du kan slappe av i vakre omgivelser. Hver morgen serveres frokost i hotellets frokostsal og skulle du trenge hjelp med noe har hotellet en døgnåpen resepsjon.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Les mer
Noen høydepunkter som du må få med deg

Le Chateau
Dra til denne parken om du vil få den aller beste utsikten over (gamle)byen. Du kan velge å enten betale € 1 og ta heis eller gå opp de 92 trinnene til toppen helt gratis. Uansett så er det absolutt verdt turen. I tillegg til fin utsikt er dette også det beste stedet for en piknik eller en liten rusletur.

Matisse-museet
Henri Matisse er en av de største franske malere og kjent for sine fargerike malerier, som ofte er laget ved hjelp av saks og papir. Han har bodd store deler av sitt liv i Nice, fordi han ble hodestups forelsket i det vakre lyset som man finner i dette området. Museet byr på en god samling verker og må besøkes av hver eneste kunstelsker.

Foretrekker du å dra på shopping, anbefales området rundt Rue Massena og Place Massene. Mer fasjonable butikker finner du i Rue Paradis og Avenue de Verdon.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport fra flyplassen (kan legges til)
 • Overnatting for barn 0-18 år (betales ved innsjekking på hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn fra 0-6 år sover gratis på rommet, barn fra 6 til 12 betaler € 31 per natt (inkl. frokost) og barn fra 13 til 18 betaler € 43 per natt (inkl. frokost).

Merk at denne prisen ikke er inkludert i prisen som vises her på siden! Du skal betale for overnatting til barnet/barna i tillegg når du sjekker inn på hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger en kort spasertur unna Place Garibaldi og Acropolis Palais des Cognès, og Nice internasjonale lufthavn ligger ca. en 15-minutters kjøretur unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret