Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Vårt nye polske reisemål Poznan!

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Poznań
10 Vurderinger
pris fra kr 1 179
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sjarmerende Poznan er vårt nyeste tilskudd av polske reisemål! Bestill 2, 3 eller 4 netter med frokost, fly t/r fra Sandefjord Torp og privat transport mellom fly og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Akkurat som våre andre polske reisemål er Poznan full av spennende historie, tradisjonelle matretter og naturligvis et natteliv like mangfoldig som fargene i en regnbue. Poznan var en gang hovedstad og er en av Polens eldste byer. Beundre de fargerike, historiske husene, barer og restaurantliv og mange vakre bygninger - uten å tømme lommeboken!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Hotel Palazzo Rosso
 • Frokost hver morgen
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Poznan fra Sandefjord Torp
 • 10% rabatt i hotellets restaurant
Fargerik storbyferie i skjønne Poznań

Berømte Ostrów Tumski (katedraløya) er stedet der Poznań ble grunnlagt da de tre brødrene Rus, Lech og Czech møttes etter å ha vært borte fra hverandre en lengre periode (Poznac betyr nemlig “å møtes”). Dette er en rolig øy med en befolkning som først og fremst består av munker og prester, og katedralen er verdt et besøk! Stary Rynek, det gamle torget, er et av de fineste i Europa. Dette er sentrum av den middelalderske delen av byen. Her finner du restauranter, barer og hyggelige cafeer, perfekt for deg som liker å titte på folkelivet. Bli kjent med vårt nyeste polske reisemål, og opplev en spennende storbyferie uten å tømme lommeboken.

 • Hotel
 • Poznań, Polen
Property

I en stor, rød bygning fra 1604 ligger dette sjarmerende boutiquehotellet, midt i Poznans 'gamleby' Stare Miasto. Bygningen er totalrenovert og tilbyr historisk atmosfære med moderne fasiliteter. Her finner du bakgård, bibliotek, en koselig bar, en stilren restaurant med herlig italiensk kjøkken i kjelleren og heis til toppen for en vakker utsikt mot det vakre byhuset som ligger bare 150 meter unna. Resepsjonen er åpen 24t, en god frokostbuffé serveres hver morgen og hele hotellet har gratis WiFi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer

Rom

Rommene har aircondition, er innredet i varme fargetoner og utrustet med minibar, skrivebord, gratis WiFi, en flatskjerm-TV og stilrent bad med hårføner.

Reisetips

I Polen er de glad i mat og drikke og som turist bør du følge deres eksempel! "When in Poznan"...

 • Poznans lokale stolthet i delikatesseveien er St. Martin's croissant som inneholder valmuefrø og mandelmasse. Bara 10 minutters gange fra hotellet finner du Rogalowe Muzeum, et levende museum der man kan se hvordan de gjøres og så klart kjøpe et eksemplar å tygge på.
 • For tradisjonell polsk mat av høy kvalitet begir du deg til restauranten Toga. I en koselig innredet kjeller serveres du iøynefallende retter som er laget etter morgenens innhandlingsrunde på markedet!
 • For et stort utvalg av restauranter og butikker anbefaler vi Stary Browar, et kunstgalleri og shoppingsenter i ett. Det ligger i et gammelt bryggeri som gir grobunn for en interessant arkitektonisk opplevelse - kun 10 minutters gange fra hotellet.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

Gratis WiFi.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Mat & drikke

Hotellet har restaurant og bar og 10% rabatt i hotellets restaurant er inkludert.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport mellom flyplass og hotell

En sjåfør venter på deg ved ankomst et TravelBird-skilt.
Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme i kontakt med deg om nødvendig.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger midt i Poznans 'gamleby' Stare Miasto.

Hotel Palazzo Rosso Gołębia 6, 61-834 Poznań, Polen

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret