Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Kulturell bytur til Madrid inkl. billetter til Museo del Prado

 • Storbyferie
 • Madrid
pris fra kr 3 519
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Madrid er en drøm for kunstinteresserte! 3/4 netter på Hotel Ganivet, inkl. daglig frokost, fly t/r og "skip the line"-billetter til Museo del Prado!

Med Madrid som ditt neste reisemål kan du nyte varme temperaturer, deilig tapas, imponerende arkitektur og muséer i verdensklasse. Et besøk til det aller flotteste museet, Museo del Prado, er inkludert i tilbudet! Hvordan du bruker resten av ditt opphold i Spanias vakre hovedstad er opp til deg. Enten du foretrekker å vandre rundt og spise "churros con chocolate", besøke flere muséer, se fotballkamp eller dra på shopping, så byr Madrid på alt dette og enda mer. Det er bare å glede seg!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter på Hotel Ganivet
 • "Skip the line"-billetter til Prado Museet (kan brukes på hvilken som helst dag)
 • Daglig frokost
 • Fly t/r Madrid (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Tilvalg
 • Shuttle transport t/r fra flyplass til hotell (maks 1 time venting)
 • Privat transport t/r fra flyplass til hotell (maks 3 personer per bil)

Hotel Ganivet

 • Hotel
 • Madrid, Spania
Reception

Hotel Gavinet ligger i hjertet av Madrid, kun 15 minutters gange fra Plaza Mayor og slottet, og 30 minutter fra Museo del Prado. Gled deg til en herlig frokostbuffé hver morgen på hotellets restaurant, og til å kjøle deg ned og slappe av i svømmebassenget på takterrassen. Det er åpent til slutten av oktober, avhengig av værforhold. Hotellet har døgnåpent resepsjon og ligger i et hyggelig område, som er kjent for sine trange gater og flotte torg. I tillegg finnes det hundrevis av tapasrestauranter, kaféer og butikker her, og det er lett å komme seg til andre områder i byen med kollektivtransport.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor på et dobbeltrom, som er utstyrt med aircondition, WiFi, LCD-TV, safe, gratis mineralvann og et privat baderom med hårtørker og toalettsaker.

Tips til din ferie i Madrid

Besøket til Museo del Prado har stor sjanse for å bli høydepunktet på din tur til Madrid, men vi har også noen andre tips til deg som ønsker å bli kjent med Spanias hovedstad.

 • Når du bor så nærme Royal Palace, det kongelige slott, bør du nesten gå innom og beundre de vakkert dekorerte rommene og spektakulære hallene. Store deler av slottet er åpent for turister, så her er det mye å se og oppleve! Visste du at dette slottet med sine 3418 rom er et av verdens største?
 • El Retiro er en grønn oase midt i den travle byen, hvor du kan nyte stillheten og roen. Her kan du leie robåt, beundre de mange fontenene og rosehagene eller nyte livet på en benk med en god bok.
 • Madrid er ikke bare et paradis for kunstelskere, men også for deg som er glad i mat! Spis lokale retter som 'cocido' eller 'bartolillo', spansk tortilla, paella eller en klassisk tapas. Det får du tak i på nesten hvilken som helst restaurant, men for en autentisk opplevelse anbefaler vi Sanlúcar i området La Latina. Du bør avslutte matopplevelsen med churros på San Ginés til dessert.
 • Vi anbefaler også at du opplever byens flotteste utsikt. "El Teleférico" er kabelbanen som tar deg 40 meter over bakken og gir deg en utsikt du sent vil glemme.
Inkludert utflukt

Inkludert i dette tilbudet får du "skip the line"-billetter til Museo del Prado, som betyr at du slipper den vanlige køen! Du kan bruke billettene på hvilken som helst dag under oppholdet ditt.

Museo del Prado åpnet allerede i 1819 og blir i dag regnet for å være et av verdens flotteste museer. Museet er kjent for sin store samling av europeisk kunst fra 1300-tallet frem til tidlig 1800-tallet. Her finner du kjente malerier av bl.a. Rafael, Peter Paul Rubens, Rembrandt, El Greco, Juan de Flandes og Hieronymus Bosch.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-12 år) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn på 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Svømmebassenget

Hotellet har et svømmebasseng på taket, som er åpent til slutten av oktober mellom kl.11:00-18:00, avhengig av værforhold.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger i sentrum av Madrid, ca. 30 minutter med bil fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret