Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Besøk vakre Madrid - hovedstaden som aldri sover!

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 netter
 • Madrid
4 Vurderinger
pris fra kr 2 879
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Spanias populære hovedstad med fly t/r fra Oslo Gardermoen eller Bergen, 3 eller 4 netter på Hotel Principe Pio inkl. frokost. Pris er p.p. i rom for 2.

Opplev den livlige atmosfæren, den fantastiske kunsten og det spennende utelivet i Spanias hovedstad. Når du bor på et hotell midt i sentrum har du enkel tilgang til byens mange severdigheter. Om du vil oppleve urban magi og det ekte Spania må du ikke gå glipp av denne storbyferien!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter på Hotel Príncipe Pío
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Madrid fra Oslo Gardermoen eller Bergen
Tilvalg
 • Shuttletransport t/r mellom flyplass og hotell (maks 3 personer)
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell (maks 3 personer)

Hotel Príncipe Pío

 • Hotel
 • Madrid, Spania
Property

Det perfekte hotellet for å utforske Spanias perle Madrid. Hotellet er lokalisert i hjertet av Madrid i nærheten av Plaza de España, slottet og Sabatini-parken. Du har enkelt tilgang til byens turistattraksjoner til fots eller med offentlig transport. Start hver morgen med en deilig frokostbuffé på hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer

Dobbeltrom

3 personer | Rom

De komfortable rommene er elegant innredet med en avslappende atmosfære. Alle rommene har aircondition, skrivebord og gratis WiFi. Badet har badekar/dusj og diverse toalettartikler.

Opplev Spanias perle

Når du bor rett ved Royal Palace, slottet i Madrid, så anbefaler vi et besøk. Beundre de vakre dekorerte rommene og de spektakulære hallene i slottet. Store deler av slottet er åpent for turister så her er det mye å se og oppleve. Deretter kan du ta en tur til El Retiro, en grønn oase midt i det travle sentrumet. Her kan du til og med leie din egen robåt og nyte stillheten av vannet. Vi anbefaler også en tur til en av de mest kjente museene i verden, nemlig Prado Museet. Beundre den imponerende samlingen av kunstverk av Francisco Goya, Diego Velázquez og El Greco. Når kvelden ankommer er det på tide å ta et dykk i Madrids natteliv, nyt en herlig tapasmiddag i sentrum, byen er full av restauranter som tilbyr herlige lokale retter.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per dobbeltrom.

Maks 1 voksen per enkeltrom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-17 regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig på forespørsel uten ekstra kostnad, ta kontakt med kundeservice.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Internett

Gratis i hele hotellet.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personopplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i sentrum av byen Madrid med kort avstand til byens turistattraksjoner. Flyplassen Madrid Barajas ligger ca 30 minutter unna hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret