Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Nyt livet i trendye Warszawa!

 • Storbyferie
 • Warszawa
pris fra kr 8 519
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Polens vakre hovedstad og tilbring 3 eller 4 netter i en eksklusiv leilighet. Inkl. fly t/r.

Warszawa er en by full av liv og sjarm. Ombygd fra asken etter andre verdenskrig er storbyen i dag absolutt verdt et besøk. Prikken over i'en er luksusleiligheten du blir boende i, i sentrum - et fantastisk utgangspunkt for å utforske sjarmerende Warszawa!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i studio på Platinum Residence
 • Tilgang til hotellets treningsrom
 • Fly t/r Warszawa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Tilvalg
 • Privat transport t/r fra flyplass til hotell

Platinum Residence

 • Leilighet
 • Warszawa, Polen
Hotel Platinum Residence

Hotellet Platinum Residence ligger i Platinum Towers ikke langt fra gamlebyen i Warszawa. Det moderne hotellet tilbyr komfortable fasiliteter tilgang til treningssenter og mange kafeer og barer rundt hjørnet. Hvis du ønsker å benytte deg av hotellets innendørs svømmebasseng eller få en massasje kan dette kjøpes på stedet.

 • +-4
Les mer
Hotel Platinum Residence - Room

Studio

2 personer | Leilighet

Du vil bo i en romslig leilighet som har et areal på ca. 40 kvadratmeter. Soverommet har en behagelig dobbeltseng og stort garderobeskap. Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning og her finner du en flatskjerm-TV med DVD-spiller, samt et fullt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap, brødrister og diverse kjøkkenutstyr. Badet er utstyrt med badekar og dusj, samt hårføner og strykejern (ved forespørsel).

TravelBird Tips!

 • Chopin Concerts in Royal Łazienki Park - fra sommer til høsten, kan du nyte gratis Chopin konserter i den vakre byparken. Konsertene holder like ved Chopin statuen og begynner 21. Mai til 24 September.
 • Multimedia Fountain Park: Hver fredag og lørdag kl. 21:30 til 30. september kan du se showet Sirens of Warsaw, et spektakulært med musikk, film og spesialeffekter og fontener i et lysshow. Hvert show varer i ca. en halvtime, og er verdt å få med seg for alle aldre.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Frokost (kan kjøpes i resepsjonen for 59 PLN per person per frokost)
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til)
 • Et depositum på 100 PLN (ca. 230 NOK) som må betales ved ankomst
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personopplysninger

Vennligst merk at disse opplysningene må gis oss innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Rengjøring

Ditt studio vil kun bli rengjort 1 gang per opphold.

Depositum

Et depositum på 100 PLN (ca. 230 NOK) som må betales ved ankomst.

Beliggenhet

Leilighetskomplekset Oxygen Residence har en fin beliggenhet, sentralt i Warszawa, med gangavstand til flere av byens attraksjoner, samt gode forbindelser med offentlig transport. Fra Warszawas største flyplass, Warsaw Chopin Airport, tar det omtrent 20 minutter med drosje å komme seg til leilighetene.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret