Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Opplev Europas mest kontrastrike by

 • Storbyferie
 • Warszawa
pris fra kr 8 489
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyskapende, fargerik og kulturelt - velkommen til Warszawa! Nyt 3 eller 4 netter i egen leilighet, inkl. fly t/r.

Fargerike butikker, livlige torg og elegante shoppinggater. Velkommen til Polens nydelige kulturhovedstad: Warszawa. I den trendy bydelen Praga finner du kunstgallerier, alternative butikker og teatre, men den polske hovedstaden tilbyr også moderne arkitektur og fredelige parker. Utforsk byen i løpet av en minnerik ferie. Se hvordan modernitet og historie går perfekt sammen og lær mer om hvordan byen ble gjenoppbygd etter å ha blitt ødelagt nesten helt under andre verdenskrig. Gjør deg klar for en kulturell tur du ikke vil gå glipp av!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i leilighet på Oxygen Residence Apartments
 • Fly t/r Warszawa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Tilvalg
 • Privat transport t/r fra flyplass til hotell (maks 4 personer per bil)
Warszawa

Polens hovedstad er en by full av kontraster! I det ene øyeblikket tar du en spasertur blant historiske bygninger og palasser og i det andre befinner du deg i en trendy handlegate med moderne kjøpesentre og arkitektur. Gamlebyen i Warszawa er på verdensarvlisten til UNESCO, og er et av byens koseligere steder hvor du kan nyte omgivelsene på en av de mange utekaféene. Vandre hånd i hånd langs Trakt Królewski ("den kongelige gaten") som går gjennom byens betydningsfulle og vakre gater, og du vil oppleve den historiske siden av Warszawa og Polen. Her kan du se og besøke blant annet kirker, universiteter, palasser og parlamentet, samt mange flere byggverk som er inspirert av arkitektur fra 1600-tallet.

Oxygen Residence

 • Leilighet
 • Warszawa, Polen
Oxygen Residence

Oxygen Residence er et kompleks av leiligheter i konferansesenteret i Warszawa. Selve bygget er en balansert kombinasjon av moderne arkitektur med et varmt og koselig interiør. Komplekset ligger praktisk til: 300 meter unna nærmeste trikkeholdeplass og i gangavstand til flere av byens store severdigheter.

 • +-4
Les mer
Oxygen Residence - Room

Dobbeltrom

Du blir innlosjert i en moderne leilighet bestående av et åpent soverom med stue og kjøkkenkrok med mikro, elektrisk komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Leiligheten har også tilgang til eget bad med toalettsaker, hårføner, håndklær, tørketrommel, badekar og dusj. Leilighetene har også LCD-TV med kabel.

Tips til ting å gjøre i Warszawa

Vår tips for Warszawa-turen:

 • Chopin Concerts in Royal Łazienki Park - fra sommer til høsten, kan du nyte gratis Chopin konserter i den vakre byparken. Konsertene holder like ved Chopin statuen og begynner 21. Mai til 24 September.
 • Multimedia Fountain Park: Hver fredag og lørdag kl. 21:30 til 30. september kan du se showet Sirens of Warsaw, et spektakulært med musikk, film og spesialeffekter og fontener i et lysshow. Hvert show varer i ca. en halvtime, og er verdt å få med seg for alle aldre.
 • City Tour-Ta en tur gjennom byen og besøk Palace of Culture, en stor bygning i finansdistriktet, og rusle langs historiske hus, kirker, brosteinsbelagte gater og torg som pittoreske Stare Miasto i gamlebyen. De fleste av byens attraksjoner ligger langs den såkalte kongelige ruten, som starter ved Slottet i Gamlebyen og slutter ved Royal Łazienki Park og Belweder Palace.
 • Melkebar-Når magen begynner å rumle, men du føler ikke for å spise på restaurant? Da bør du sette deg ned på en typisk polsk melkebar i stedet (Bar Mleczny). Disse barene er hentet fra kommunismens tid da mange måltider ble tilberedt med melk. I dag serveres tradisjonell polsk mat til en rimelig pris. Siden denne virksomheten fortsatt blir subsidiert av den polske staten, kan du spise et herlig måltid her for bare noen få kroner.
 • Parkene-For en stille stund kan du ta turen til den vakre Łazienki Park, Warszawas største park. Den tilhører Lazienki-palasset, som ligger på en øy i parken. Perfekt for en avslappende søndagstur blant ekorn eller å lese en bok. Midt i sentrum er det elegante Saxon Hage, en av de eldste parkene i verden, her kan du vandre langs parkens dam, fontene og vakre blomsterbed.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Depositum på 100 PLN (ca. 220 NOK), som betales i resepsjonen (kun mulig med kredittkort)
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for leiligheten.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per leilighet.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Resepsjon

Resepsjonen er åpen mellom kl. 06:30 og 22:30, Wronia 45. Ønsker du å ankomme senere? Sjekk inn i resepsjonen på Platinum Residence i stedet (Grzybowska 61B).

Depositum

Ved ankomst må du betale et depositum på 100 PLN (ca. 220 NOK) i resepsjonen. Merk at bare kredittkort aksepteres.

Rullestolbrukere

Leilighetene er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling: 39 PLN per dag (cirka 85 NOK).

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Leilighetskomplekset Oxygen Residence har en fin beliggenhet, sentralt i Warszawa, med gangavstand til flere av byens attraksjoner, samt gode forbindelser med offentlig transport. Fra Warszawas største flyplass, Warsaw Chopin Airport, tar det omtrent 20 minutter med drosje å komme seg til leilighetene.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret