• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Kina - Et arkitektonisk mesterverk

Rundreise 11 netter Kina

(4 Vurderinger)
per person fra kr 11 889
basert på 2 personer

Allerede bestilt 9 ganger

Utforsk Kinas skatter i 10 netter, inkl. opphold på flere 4- og 5-stjerners hoteller. Fly t/r fra Oslo Gardermoen, frokost på hotellene, all transport, 5 guidete utflukter (bl.a. Den kinesiske mur og Terrakottahæren) og mer! Pris er p.p. i rom for 2.

Har du alltid drømt om å gå på Den kinesiske mur, besøke Den himmelske freds plass eller spise originale kinesiske herligheter som crispy duck, chop suey, dumplings eller fritert banan? Da er denne rundreisen, som kombinerer de kulturelle med de historiske høydepunktene, den perfekte reisen for deg! Bli med til landets to største byer og besøk mange andre steder underveis, mens du reiser med tog fra Beijing til Shanghai. Med all transport inkludert og overnatting på ulike luksushoteller kan du bare slappe av og nyte Kinas vakre natur, livlige byer og fantastisk kulturarv. God tur!

Tilbudet inkluderer:
 • 10 overnattinger:
 • 2 netter på Howard Johnson Paragon Hotel Beijing**** (eller lignende) i Beijing
 • 1 natt på nattog mellom Beijing og Pingyao
 • 1 natt på Xinglongyi Hotel Inn (eller lignende) i Pingyao
 • 2 netter på Wannian Hotel (eller lignende) i Xi'an
 • 1 natt på New Friendship Hotel**** (eller lignende) i Luoyang
 • 1 natt på nattog mellom Luoyang og Shanghai
 • 2 netter på Hai Yan Hotel (eller lignende) i Shanghai
 • Frokost på hotellene (ikke på tog)
 • Fly fra Oslo Gardermoen til Beijing og fra Shanghai til Oslo Gardermoen
 • All transport i løpet av rundreisen
 • 5 guidete utflukter: Den kinesiske mur, Beijing, Pingyao, Terrakottahæren og Shanghai
Ytterligere tilvalg
 • Hutong Rickshaw sightseeing gamle Beijing by + Kungfu show
 • Besøk til Longmen Grottoes
 • Besøk til Pear TV Tower + Huangpu River cruise om kvelden
 • Oppgradering på toget
Fra Beijing til Shanghai

Dra på et 11 dagers eventyr i Kina, som du sent vil glemme! I løpet av turen er all transport inkludert, samt guidete dagsutflukter, overnatting på hoteller av høy kvalitet og nye og spennende opplevelser. Kina er hjemmet til mange severdigheter som er med på UNESCOs verdensarvliste, og av dem vil du i alle fall besøke Den kinesiske mur, Terrakottahæren, Humble Administrator's garden i Shanghai og gamlebyen i Pingyao!

Rundreisen begynner i den imponerende hovedstaden Beijing og fortsetter via den gamle byen Pingyao til Xi'an, som er den eldste av Kinas fire antikke hovedstader. Derfra går reisen videre mot Luoyong, som også har vært hovedstaden i løpet av historien - i løpet av ikke mindre enn 13 ulike dynastier! Sist men ikke minst får du oppleve verdens største by: Shanghai, fylt med fargerike gater, skyskrapere og muséer.

 1. Dag 1: Ankomst til Beijing

  Velkommen til Kinas imponerende hovedstad: Beijing! Etter at du lander på flyplassen blir du hentet av en sjåfør som holder et TravelBird-skilt med ditt navn på, og vil kjøre deg til ditt første hotell. Etter cirka 1,5 timer i bilen ankommer du hotellet ditt i Beijing, hvor du kan ta en dusj, slappe av etter den lange turen og spare energi til å dra ut og utforske både byen og landet. Visste du at man ikke får kjøre bil her hver dag? Det er avhengig av nummeret som nummerskiltet ditt ender på når du får lov til å kjøre i byen - men heldigvis er ikke det noe du trenger å tenke på under denne reisen!

  Beijing Capital International Airport -> Beijing 29.7 km

 2. Dag 2: Dagsutflukt til Den kinesiske mur & Ming-dynastiets graver

  Cirka kl.8 om morgenen blir du hentet på hotellet av en buss som tar deg med på heldagsutflukt til to av Kinas mest imponerende severdigheter på UNESCOs kulturarvliste: Den kinesiske mur og Ming-dynastiets graver. Første stopp er muren, som med sine 8800 km er verdens lengste landemerke, laget av mennesker. Det tar to timer med buss å komme seg til Den lange kinesiske mur fra Beijing, og det vil bli både imponerende og litt uvirkelig å se et av verdens mest kjente steder med dine egne øyne! Etter en god lunsj blir du kjørt til de keiserlige Ming-dynastiets graver: flere mausoleer som ble bygget av de mektige Ming-keiserne på 1400-tallet.

  Howard Johnson Paragon Hotel Beijing**** eller lignende

  Hotel Beijing, Kina

  Hotellet ligger sentralt til på East Chang An Street, i nærheten av severdigheter som Den himmelske freds plass og Den forbudte by, kun noen minutter unna. På Howard Johnson Paragon Hotel finnes det en restaurant hvor du kan nyte god mat og vin, samt fitnessområde og sauna.
  Rom: Alle de 306 rommene er moderne innredet med aircondition, kabel-TV, minibar, telefon, safe og hårtørker. Her kan du slappe av etter en lang og opplevelsesrik dag i storbyen.

  Les mer
 3. Dag 3: Oppdag Beijing

  I dag står en bytur i Beijing, på omtrent 5 timer, på programmet. Du blir hentet fra hotellet kl.8:30 og vil oppleve noen av de flotteste og mest imponerende stedene i denne fascinerende storbyen! Det historisk viktige himmelske freds plass, Den forbudte by - som er verdens største tempel - og Himmelens tempel.

  For en ekstra flott opplevelse kan du legge til dagens tilvalgsutflukt: en rickshaw-tur gjennom Beijings trange og fargerike gater, som lar deg komme nærmere byen enn noen gang før! - og et Kungfu-show. Denne utflukten varer fra kl.19:30-21.

  Senere på kvelden blir du kjørt til togstasjonen, hvor du vil hoppe på et nattog til Pingyao. Vær obs på at det er litt lavere standard på togene i Kina enn vi er vant til i Norge og Europa, men du vil overnatte i et "soft sleeper"-rom med 4 senger, som betyr at du får den mykeste sengen som er mulig å få på dette toget. Togets avgang er kl.23:53 og de 600 km fra Beijing til Pingyao blir kjørt på omtrent 9,5 timer.

  Beijing -> Pingyao 589.3 km

 4. Dag 4: Historiske Pingyao, inkl. guidet tur

  Du ankommer Pingyao med tog cirka kl.9:30 og blir da kjørt direkte til hotellet, hvor du kan slappe av, ta en dusj og nyte en god frokost. Pingyao er en av Kinas best bevarte byer, som fortsatt i dag ser nesten helt lik ut som det gjorde for flere århundrer siden, under Ming- og Qing-dynastiene. Hele gamlebyen er med på UNESCOs verdensarvliste. Her finnes det en nesten helt bevart bymur, gamle hus og utrolig flotte bakgårder og templer. Etter frokosten venter deg et program som er fylt med spennende severdigheter! Ta et dykk inn i historien og besøk Rishengchang-museet, den antikke Ming-Qing-gaten, det gamle regjeringsområdet Xianya og Konfuciustempelet. Denne dagen har du 3-4 timer med guide, og deretter 4 timer til å utforske Pingyao slik du vil.

  Xinglongyi Hotel Inn eller lignende

  Hotel Jinzhong, Kina

  Xinglongyi Hotel Inn ligger cirka et kvarter unna togstasjonen med bil, i en klassisk kinesisk bygning. Hotellet har døgnåpen resepsjon, en vakker hage, samt gratis sykkelleie for sine gjester. Det finnes WiFi i hele bygningen.
  Rom: Rommene er innredet i samme stil som resten av hotellet, som kan beskrives som "klassisk kinesisk". De er utstyrt med klimaanlegg, WiFi og baderom.

  Les mer
 5. Dag 5: Fra Pingyao til Xi'an med hurtigtog

  Om morgenen kan du slappe av eller utforske omgivelsene på egen hånd, før du blir hentet av bussen (uten guide) og kjørt til togstasjonen for å ta hurtigtoget til Xi'an. Avgang er kl.13:58 og etter cirka 3 timer på toget ankommer du Xi'an. Kvelden kan du bruke etter eget ønske. Besøk f.eks. Den store villgåspagoden eller et av Xi'ans vakre templer, dra på kveldsshopping, sykle langs Xi'ans bymur, se et "Tang Dynasty Music and Dance Show" eller bruk ekstra god tid på å spise middag. Xi'an er kjent for sine dumplings, smak mens du har sjansen! Vi kan anbefale deg De Fa Cheng, som må være en av de beste dumplingrestaurantene i byen.

  Pingyao -> Xian 500.6 km

 6. Dag 6: Dagsutflukt til Terrakottahæren

  Cirka 45 km fra Xi'an finner du Terrakottahæren, en av landets største turistattraksjoner og et av de viktigste og mest imponerende arkeologiske funn noensinne! Det var noen lokale bønder som i 1974 gjorde funnet. Terrakottahæren har blitt laget etter ordre fra Kinas første keiser Qin Shi Huang, som levde fra 259-210 f.Kr, og består av hele 8000 soldater, 130 vogner, 520 hester og 150 ryttere. Alt er i naturlig størrelse og hver av soldatene har sine egne karakteristiske kjennetegn. Et imponerende syn!

  Etter cirka 8 timer er du tilbake på hotellet igjen.

  Wannian Hotel + Hotel front

  Wannian Hoteleller lignende

  Hotel Xi'an, Kina

  Hotellet ligger 6 km fra Xi'an, og har et treningsstudio, en sauna og en bar. WiFi er tilgjengelig på hele hotellet. Alle rom har aircondition, en skrivepult og en telefon. Det private badet har et badekar og en hårføner. Du kan også bestille en massasje for total avslapping etter en spennende dag med sightseeing.

  Les mer
 7. Dag 7: Fra Xi'an til historiske Luoyang

  Fram til lunsj står det ikke noe på programmet, så den siste morgenen i Xi'an kan du bruke akkurat som du selv ønsker. Du blir hentet på hotellet cirka kl.11:30, og kjørt til togstasjonen. Kl.13:08 avgår toget ditt til Luoyang, hvor du etter reiseplanen vil ankomme kl.18:22. Hvis ønsket kan du velge å oppgradere denne togbilletten ved bestilling av reisepakken, og ta et hurtigtog i stedet. Det vil bruke kun to timer.

  Ved ankomst i Luoyang blir du som tidligere hentet på togstasjonen og kjørt til hotellet. Kvelden kan brukes etter eget ønske.

  Xian -> Luoyang 377.6 km

  New Friendship Hotel + Hotel front

  New Friendship Hotel**** eller lignende

  Hotel Luoyang, Kina

  New Friendship Hotel er et flott 4-stjerners hotell som har ikke mindre enn 11 restauranter, hvor du kan få nyte alt fra kantonesisk og andre lokale matretter, samt fransk mat. Hotellet er stilfult innredet og byr på bra service.
  Rom: Rommet du blir innlosjert på er rent og fint, med dobbelt- eller enkeltseng og eget bad. Det finnes safe, aircondition, muligheter til å lage kaffe, samt et baderom med badekåpe, hårtørker og toalettsaker.

  Les mer
 8. Dag 8: Fra Luoyang til metropolen Shanghai

  I dag kan du velge mellom å utforske vakre Luoyang på egen hånd, eller legge til en utflukt. Luoyang ligger sentralt i landet og er en av de fire klassiske kinesiske hovedsteder (sammen med Beijing, Xi'an og Nanjing).

  Utflukten som kan legges til, går til de Longmengrottene, en liten halvtime utenfor Luoyang. Grottene stammer fra året 493 og har vært med på UNESCOs verdensarvliste siden 2000. Her finner du over 100.000 statuer, spredt utover de 1400 grottene i området - alt i alt er det en av de flotteste samlingene av kinesisk buddhistisk kunst.

  På ettermiddagen, kl.16:07, går ditt tog til Shanghai. Siden det er mer enn 1000 km som skal kjøres skal du tilbringe natten her, på "soft sleeper"-rom med 4 senger, akkurat som på togturen fra Beijing til Pingyao. Reisen vil ta omtrent 14 timer, så neste morgen ankommer du Shanghai rundt kl.6:08.

  Luoyang -> Shanghai 1084.8 km

 9. Dag 9 & 10: Shanghai

  En av verdens største byer ligger ved dine føtter! Shanghai har ikke mindre enn 24 millioner innbyggere og er en dynamisk by, et økonomisk sentrum og hjem til verdens største havn. I tillegg finnes det massevis av historiske severdigheter, vakre hager og imponerende art déco-bygninger, så det er bra at du vil ha de siste to dagene til å utforske Shanghai!

  Når du ankommer med tog tidlig om morgenen på dag 9 blir du kjørt til hotellet, hvor du kan slappe av med en god frokost. Etterpå tar din guide deg med på en imponerende dagstur rundt i byen, hvor du vil besøke bl.a. Yuyuan-hagene, det buddhistiske Jade-templet og Bund Boulevard, som byr på en fantastisk utsikt over skylinen. Ønsker du et enda bedre utsikt, så har du mulighet til å legge til en utflukt til 468 meter høye Pearl TV Tower og en kveldscruise på 1 time, på Huangpu-elven.

  Dag 10 er din siste hele dag i Kina, og du bestemmer selv hvordan den brukes! Enten du bestemmer deg for å kjøpe noen siste souvenirer, spise flere dumplings og fritert banan, eller bare vandre rundt og nyte den fantastiske stemningen i byen, så blir det magiske opplevelser i dag også! Ønsker du å komme deg ut av byen og har lyst til å krysse enda en verdensarv-severdighet av din liste, så kan vi anbefale Humble Administrator's Garden. Disse hagene blir kalt for Sør-Kinas fineste, og beskrives ofte som et "Orientalsk Venezia".

  Hai Yan Hotel eller lignende

  Hotel Shanghai, Kina

  Ditt siste hotell under rundreisen i Kina er Hai Yan Hotel, som ligger litt utenfor Shanghai sentrum. Det er enkelt å komme seg dit med både kollektivtrafikk og transporten som er inkludert i pakken. Om morgenen blir det servert frokost på den hyggelige restauranten, hvor du kan spise flere måltider (mot betaling) hvis ønsket.
  Rom: Rommet ditt er hyggelig og fint, og innredet i varme farger. Sengene er store, det er minibar, safe og gratis mineralvann samt et baderom med dusj.

  Les mer
 10. Dag 11: Hjem til Norge

  Etter en opplevelsesrik rundreise gjennom spennende Kina har dagen kommet for å vende snuten tilbake mot Norge. Du vil bli kjørt til Long Yang-togstasjonen fra hotellet, hvorfra du selv (altså: uten guide) vil ta tog til Pudong flyplass. Reisetiden mellom hotellet og togstasjonen er cirka en time, og mellom togstasjon og flyplass cirka 8 minutter.

  Takk Kina for denne gang, og god tur hjem!

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumavgifter
 • Måltider (utenom frokost)
 • Souvenirer og drikkepenger
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Kina. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Kina. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.chinese-embassy.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Kina. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Enkeltrom: min og maks 1 person.
Dobbeltrom: min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn (0-2 år).
Tremannsrom: min og maks 3 personer.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn på 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Alle hoteller har WiFi.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Shopping

Det blir gjort 2 ulike shoppingstopp på reisen.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Forandring av pass etter bestilling

Hvis en reisende oppdaterer passet mellom booking og reisedato må kundeservice kontaktes for å registre ny passinformasjon.