Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Villa med all-inclusive på Lanzarote

 • Solreiser
 • Las Palmas
pris fra kr 7 109
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt solen på Kanariøyene og bo i en villa med plass til opptil 5 personer med all-inclusive på vakre Lanzarote! Med fly t/r og transport.

Er du klar for store mengder solskinn, fri og en kald drink ved svømmebassenget? Én eller to ukers opphold på allsidige Lanzarote venter deg! Du bor på et hotellkompleks med villaer sør på vestkysten, som tilbyr strandliv, gjestfrihet, god mat og en perfekt utsikt for solnedganger. Kanariøyenes vulkanøy har en gradestokk som er behagelig året rundt! Alt fra fly og transport, til alle måltider er inkludert, så dette blir en ferie uten stress. Hva venter du på?

Tilbudet inkluderer:
 • All-Inclusive
 • Fly t/r Lanzarote (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Parkering
 • Gratis WiFi
Solfylte Lanzarote

Takket være sin ideelle plassering vest for Marokko, faller temperaturen på Lanzarote sjeldent under 20 grader. Dette gjør denne øya til det beste stedet å forlenge sommeren på og nyte fantastisk vær i høst og vinter også! I tillegg er det mange spennende steder å utforske og naturen vil ikke skuffe deg heller! Her finnes alt fra vakre sandstrender og et krystallklart hav til vulkaner og hyggelige byer med restauranter, kaféer og butikker.

Vik Coral Beach

 • Hotel
 • Las Palmas, Spania
Hotel

Hotellet ligger nær stranden, har svømmebasseng og solterrasse. Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter som tennisbane, padling, biljard og diverse show. For barna finnes det mini-disco, lekeplass og andre aktiviteter. All-inclusive ved hotellet innebærer 3 måltider hver dag i bufférestauranten. Det serveres i tillegg cocktails, øl og vin, samt snacks te/kaffe og kaker.

 • +5
Les mer
Room

Villa (inntil 5 pers)

De romslige villaene har to soverom, en stue, samt kjøkken med kjøleskap, fryser og vannkoker. Villaene kommer også med TV, aircondition, telefon, terrasse, bad og dusj. Ett av soverommene har en dobbeltseng og det andre har to separate senger.

Tips for ditt opphold på Lanzarote:

Sol og strand blir nok ikke kjedelig med det første, men for deg som ønsker litt variasjon og vil se mer av øya, har vi noen tips!

 • Besøk nasjonalparken Timanfaya. Her kan du besøke vulkanske kratere og oppleve et helt unikt landskap som nesten ligner på overflaten til månen!
 • Ta en dagstur til El Golfo, som ligger i en liten landsby på vestkysten, om du elsker å se hva vår moder jord kan gjøre med landskapet. Her finner du sjøen Lago Verde som er omringet av vulkanske berg. Her er vannet helt grønt og kontrasten til de svartkledde vulkanbergene er dette et lite kunstverk.
 • Playa Blanca er en liten fiskerlandsby som ligger kun 5 minutter unna hotellområdet. Her kan man ta fine spaserturer langs kaia og titte innom de søte små butikkene.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 5 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret